| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Najmanje dragi ili pak iritantni Voyagerovi likovi
Alokin je napisao/la: Pojasni... ljakse se pojavio niotkuda i kontaminirao je jos uvek ne mogu da verujem da nije vise virgo intacta  ((
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sub 28 ožu, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
OGamer je napisao/la: ljakse se pojavio niotkuda i kontaminirao je jos uvek ne mogu da verujem da nije vise virgo intacta  (( Ajme tragedije... da nije on, to bi učinio netko drugi (treba se znat snać-tko prvi, njegova Borgica i tako to  )
| sub 28 ožu, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Alokin je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Harry i Tom su dobili glas od mene... ...oni su mi najmanje dragi likovi na Voyageru... Ajme... pa oni su institucija na Voyageru... kako možeš tako?? Al enivej... ja nemogu prežvakat Neelixa i Kes ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ...mislim imaju oni dostasvojih odličnih treutaka... ali u globalu su mi najmanjedragi likovi...
...eto , tako su meni Kes i Neelix intitucija ...
| ned 29 ožu, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mr.bobo je napisao/la: ...eto , tako su meni Kes i Neelix intitucija Ajd... Neelix je ok, al Kes je nekako... dosadna... a i Paris je bio baš fora medicinska sestra 
| ned 29 ožu, 2009 9:19 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...eto , tako su meni Kes i Neelix intitucija Ajd... Neelix je ok, al Kes je nekako... dosadna... a i Paris je bio baš fora medicinska sestra  Medicinski tehničar je ispravan naziv. Kes je meni naprotiv bila zanimljiv lik. Razvoj njenih telepatskih i telekinetičkih sposobnosti meni su bili najzanimljivija stvar u prve tri sezone Voya. 
|
| ned 29 ožu, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Medicinski tehničar je ispravan naziv. Jaooooooo... pa znam to... A ovo sa Kes i njenom telepatijom je poprilično blesavo napravljeno... mislim fakat... tko će povjerovat da umom može rasturit cijeli brod, ili pak prebacit Voy desecima tisuća svj. god?? (I blame Tuvok  )
| ned 29 ožu, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa isto kao Q. meni su njegove moći daleko neuvjerljivije.Meni se sviđaju vrste u star treku koje imaju telepatske ili telekinetičke sposobnosti. Poput Okampi, Vulkanaca, Enara, Betazoida, Vorti itd.. 
|
| ned 29 ožu, 2009 11:46 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni se sviđaju vrste u star treku koje imaju telepatske ili telekinetičke sposobnosti. Poput Okampi, Vulkanaca, Enara, Betazoida, Vorti itd..  To stoji, al od svih navedenih, ovo s Okampama je najneuvjerljivije...
| pon 30 ožu, 2009 10:04 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Meni se sviđaju vrste u star treku koje imaju telepatske ili telekinetičke sposobnosti. Poput Okampi, Vulkanaca, Enara, Betazoida, Vorti itd..  To stoji, al od svih navedenih, ovo s Okampama je najneuvjerljivije... Meni je uvjerljivo, i baš su mi zato one super.
Ti vjerojatno ne voliš ni X-MEN trilogiju. 
|
| pon 30 ožu, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@ RAI , Alokin je potpuno u pravu glede one "gluposti" s Okampom. Srećom ni bila previše u seriji. Zapravo ljubitelji VOY-a ,većinski kažu da nazanimljiviji dio serije počinje , citiram "kad ona dosadna Kes strada". No da se kapimo, apsolutno je tvoja stvar koga ti preferiraškao naj lik. Pozdrav Kineskog teleta 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 ožu, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
7 of 9 je dobila čak 3 glasa u ovoj anketi, Kes 6 a Neelix 8 - prestrašno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 30 ožu, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
I ja sam šokiran... @Rai'tara: X-Men?? Hmeh... 
| pon 30 ožu, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Tuvok (iako inače volim Vulkance, ali on mi nije sjeo), Sedma i B'Elanna.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 30 ožu, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 30 ožu, 2009 6:28 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
U početku je bila dobra, ali kako je postajala sve ljudskija sve mi je više išla na živce.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 30 ožu, 2009 6:34 pm |
|
 |
|