| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Quark lik i djelo!
Kao sto sam naslov kaze ..sto mislite o Quarku kao liku ST/DS9 serijala !?
Pozdrav
Neubermoralnog 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 22 ruj, 2007 6:58 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Quark lik i djelo !
buco otvara ankete? Sto je sljedece? Mr.bobo i T'Grel ce zabrijati?  Quark je IMHO pozitivac
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 22 ruj, 2007 11:22 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Quark je "malo neobican lik" al kad je tibalo pokaza se ipak dovoljno korektnim ! ..ka i nejgov jos "neobicniji " , za ferengije , brat Rom ....
U svakom slucaju dao je pecat DS9 seriji i da da ga nema tamo trebalo bi ga smislit ... !
Pozdrav
Quarks-bar 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 22 ruj, 2007 11:52 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Buco, iznenadzujuce dobra anketa, moram ti priznati... Zapravo je cudno kako je Quark zapravo uvjek bio taman negdje na granici izmedzu tog dvoje...nisi stavio nikakve dodatne opcije, samo pozitivan i negativan..vrlo tesko pitanje...
Iskoristi ce svakog koga moze, narocito vlastitu obitelji, gled samo na novac, pohlepan je, ali opet ga iz nekog razloga nemogu svrastat u negativca..nemogu...
PO meni, on je pozitivac
| ned 23 ruj, 2007 12:43 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Da..tocno.. ipak je on Ferengij upravo simbol svega sto si nabrojao .. pohlepa za novcem , mucke , lazi , petljancije ..sve to je radia ..ali to je njegovoj vrsti ipak " normalna stvar" , cemu je on i tezija kroz serijal .
"Do zanje kapi krvi" je brania nacin zivota i fliozofiju Ferengija , jer je u nju vjerovao i u njoj je odgojen . Ali kad je bilo "biti ili ne biti" za njemu drage ljude ipak se pokaza ka pravi friend i pomoga in u nevolji ... Mozda mi je i zato simpatican i bez onih njegovih "mucki" neznam cini mi se da bi mi DS9 djelovao "hladno" ..i "ukoceno"....

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 23 ruj, 2007 1:02 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Pozitivan lik. Jest da mu je profit na prvom mjestu ali opet zna okrenuti drugu stranicu. I da je malo kukavica. Al`, kad pregusti zna ugodno iznenaditi.
| sub 19 sij, 2008 8:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Quark je prosvjećeni egoist...
| pon 21 sij, 2008 8:45 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
quark je cool negativni pozitivac 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 21 sij, 2008 9:11 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Po meni je on negativac i mislim da serija nebi puno patila da u njoj nema Quarka i ostalih Ferengija ali su nam ovako približeni njihov svakidašnji život i kultura što u TNG-u nije bilo toliko razjašnjeno ........ 
|
| ned 15 ožu, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Definitivno pozitivan lik... vara, laže, mulja, krade, bari Jadziu... oličenje pravog biznismena  . I uvijek se valjam po podu kad se sjetim njegovih duhovitih izjava u trenucima krize (a i kukavičluka). Ludo mi je i kako stalno citira Pravila. Sve u svemu, DS9 bez njega nebi bio DS9...
| ned 15 ožu, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Za početak je jako dobar sporedni lik. A ovo jel pozitivac ili negativac je malo teže pitanje... Češće djeluje kao neki negativac, ali ne nekako strašan negativac. No ima svoje trenutke (pozitivne) i u biti mi se čini kako ipak kada je potrebno učini pravu stvar na kraju.

|
| pon 16 ožu, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Kao sto sam naslov kaze ..sto mislite o Quarku kao liku ST/DS9 serijala !?
...pa recimo da mi je bio iritantan u prve 2 i pol sezone... ...i nije mi bio među zanimljivijim likovima... ...no sad je nekako postao fora... i fore su mu dobre i spačke i djela... ...tako da mi je postao sasvim ok lik... zapravo jedan od zabavnijih...
| pon 16 ožu, 2009 2:52 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
po meni je Quark jednostavno Quark, jedan od najboljih i najzanimljivijih likova u cijelom Star Treku, njegovi stalni sukobi s Odom, Kirom i cijelom ekipom na DS9, a s druge strane kad je trebalo svi oni su si bili opet dobri... 
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| uto 17 ožu, 2009 7:55 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Quark je legenda Stalno nešto muti, zahebava Odo-a, Roma i ostle radnike u baru, te radi sve da bi vodio ljubav sa Klingonkama, Kardasijankama...
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 17 ožu, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
"I tried. I tried my best to run my establishment under this occupation. But you know what? It's no fun. I don't like Cardassians - they're mean and arrogant. And I can't stand the Jem'Hadar. They're creepy. They just stand there like statues, staring at you. That's it. I don't want to spend the rest of my life doing business with these people. I want the Federation back. I want to sell root beer again!" - Quark, to Kira Zavolio quark omrazenu federaciju 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 21 tra, 2009 11:06 am |
|
 |
|