| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 NLO -tema
Evo pregledo sam forum ovaj i vidim da nema ova tema . Danas na Rubu znanosti bila je odlicna emisija ,obradivali su iz 2007 .g skup o Nlo-ima . Prisustvalo je puno ljudi vojnih i obicnih pilota koja su imali Nlo iskustva . Sta vi opcetino mislite o tome ,koji je vas stav? I sta kazete na poplavu novih polu vojnih polu civilinih udruga koje se bave Nlo te takoder na nove razotkrive podatke Britasnkog ratnog ministrastva ?
| pon 09 ožu, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: NLO -tema
pa čuj, mislim da alieni definitivno postoje negdje u svemiru nije cijeli samo za nas
...ali jesu li bili na Zemlji... to je druga priča rado bih htjela da jesu, ali postoji toliko prevara da ih je nemoguće prebrojati
tek kad sama vidim koji NLO ili aliena samog, bit ći sto posto sigurna
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 09 ožu, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ja sam 100% vjernik u tom pogledu ,vjerujem da posjecuju zemlju . Sto se toga tice dobro sto vise ljudi vjeruju u to ,sad ako ovaj film koji su u ovoj emisiji spominjali puste u kina mislim da ce porast dvostruko ili trostruko broj ljudi koji ce vjerovati te ce se napraviti pritisak na Nato vlade odnosno Sad-e da pustu tajne dokumetne sto imaju u arhivima .
| pon 09 ožu, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja vjerujem da su neki od njih i među nama.  Ali da će pustit tajne dokumente ne bih se kladila. Ljudi su previše sebični. (Pogotovo Ameri sa spikom "Mi smo najbolji i najjači"  )
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pretpostavljam da vanzemaljci postoje u toliko velikom svemiru, i nema razloga da oni nas ne proučavaju kao federacija razne rase ( npr. protovulkance u "Who watches the watchers" ) Bilo je toliko priča o NLOima zadnjih 50ak godina... od ponekog izoliranog slučaja to se počelo napuhavati i uskoro je svako malo bilo novih "očevidaca" koji su tko zna šta vidjeli.... danas ne možeš razdvojiti relevantne podatke od svih tih laži, zavjera i laganja.... Donekle su vjerodostojniji slučajevi od prije 1940ih... NLO u ostalom ne znači "vanzemaljski brod", nego Neindentificirani Leteći Objekt - a to može biti bilo šta, čak i metereološki balon prije nego ga indentificiraju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 ožu, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Naravno da alieni postoje i naravno da znaju za nas. Ne razumijem ljude koji ne vjeruju u njih. Nije li malo prepotentno misliti da smo toliko privilegirani pa da smo jedini u svemiru? Ima jedna odlična rečenica iz filma Contact:So if it's just us... seems like an awful waste of space. Right? Right? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 11 ožu, 2009 12:30 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja sam sigurna da život tamo negdje postoji. Statistički mora bit tako. A sad kakav je taj život i dali on zna za nas, to je druga priča.
|
| sri 11 ožu, 2009 12:43 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ako ćemo gledati logično, zar ima netko pametan na ovom planetu tko misli da nema života u svemiru osim nas, a ima na tisuće, a vjerojatno i više galaksija? I da je u svakoj galaksiji npr. samo tisuću sunaca, a nije, onda je u pitanju tu 100 000 planeta. logično gledajući šanse da smo baš sami u svemiru su 0,00000000000000000000000000000000000001 posto, ako i tolko.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 ožu, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Život postoji samo na zemlji i nigdje više, valjda je to jasno? Kakvi NLO-i? Imate li materijalne dokaze za to ili..... su to one već prožvakane teme zadnih 50 godine i više? Da NLO-i , vanzemaljci... i sličan "mafija". I vama svašta pade napamet. Imte St srijal i to je to. Pozdrav Mliječne pustoši 91

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 ožu, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
a imas ti dokaza da zivot postoji samo na zemlji?
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 11 ožu, 2009 12:52 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: Život postoji samo na zemlji i nigdje više, valjda je to jasno? Kakvi NLO-i? Imate li materijalne dokaze za to ili..... su to one već prožvakane teme zadnih 50 godine i više? Da NLO-i , vanzemaljci... i sličan "mafija". I vama svašta pade napamet. Imte St srijal i to je to. Pozdrav Mliječne pustoši 91 Nelogično je uopće i pomisliti da smo sami, život jednostavno mora postojati i drugdje. Po logici i statistici. 
|
| sri 11 ožu, 2009 12:55 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 11 ožu, 2009 12:56 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da! Točno. Sami smo. Koliko ima planeta u nekon sustaviu mi zaprao uopće neznamo, to ti je valjda jasno.! Ostavi se sproksinmacija i sličnih štosova. Reci ti meni gdje imaš materijalni dokaz za svoje tvrdnje? @RAi Materijaalni dokazi ne brojke i slova, to nije kviskoteka! @AS ako sam dobro razumio rasprave koje su se vodile na temu NLO-a , pobornici bi trebali dat dokaze da postoje, pšo logici stvari. Razmisli imaš vremena. Oni koji nešto tvrde što nikonije vidija (znanost, tehnologija) bi trebali dati dokaze. PA javite kad nađete jedan jedini! Pzdrav Sputnjikova 50

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 ožu, 2009 1:06 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
trenutno nemamo dokaza,a nemas ni ti nikakvog dokaza da smo sami u svemiru tak da smo u istoj poziciji.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 11 ožu, 2009 1:09 am |
|
 |
|
Overlord
|
buco je napisao/la: Da! Točno. Sami smo. Koliko ima planeta u nekon sustaviu mi zaprao uopće neznamo, to ti je valjda jasno.! Ostavi se sproksinmacija i sličnih štosova. Reci ti meni gdje imaš materijalni dokaz za svoje tvrdnje? @RAi Materijaalni dokazi ne brojke i slova, to nije kviskoteka! @AS ako sam dobro razumio rasprave koje su se vodile na temu NLO-a , pobornici bi trebali dat dokaze da postoje, pšo logici stvari. Razmisli imaš vremena. Oni koji nešto tvrde što nikonije vidija (znanost, tehnologija) bi trebali dati dokaze. PA javite kad nađete jedan jedini! Pzdrav Sputnjikova 50 Evo ti bar dokaz o broju zvijezda u svemiru:
http://www.astro.hr/ucionica/radioastronomy/drake/

|
| sri 11 ožu, 2009 1:13 am |
|
 |
|