|
Sada je: uto 09 lip, 2026 2:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Bojanje postova
nda...samo da kažem, bez uvrede, nije baš zabavno čitati slova u bojama i boldano. to mi je ravno onome kad se piše velikim slovima i boldano - dakle, galama i naderavanje. mislim da, ako već želite doći do izražaja i biti drugačiji od ostalih na forumu, trebate više pažnje posvetiti sadržaju postova. jesam sad ispala oštra i kritična previše, ali nemojte mi uzeti ništa za zlo. i dalje ste mi jednako dragi, ali to je moj stav otkad koristim internet, a koristim ga još od 90ih. vjerojatno su u to vrijeme neki od vas bili u pelenama i cuclali prst.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 09 ožu, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
modesty blaise je napisao/la: nda...samo da kažem, bez uvrede, nije baš zabavno čitati slova u bojama i boldano. to mi je ravno onome kad se piše velikim slovima i boldano - dakle, galama i naderavanje. mislim da, ako već želite doći do izražaja i biti drugačiji od ostalih na forumu, trebate više pažnje posvetiti sadržaju postova. jesam sad ispala oštra i kritična previše, ali nemojte mi uzeti ništa za zlo. i dalje ste mi jednako dragi, ali to je moj stav otkad koristim internet, a koristim ga još od 90ih. vjerojatno su u to vrijeme neki od vas bili u pelenama i cuclali prst. HAHAHA PA IMAMO PRAVO IZBORA ZAR NE ILI JE OVO TOTALITARNI FORUM
|
| pon 09 ožu, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
imaš ali nemoj pisati velikim slovima
|
| pon 09 ožu, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Founder
|
modesty blaise je napisao/la: imaš ali nemoj pisati velikim slovima ZaŠtO 
|
| pon 09 ožu, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
PrincMatias je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: imaš ali nemoj pisati velikim slovima ZaŠtO  Zato što se velika slova u Internet razgovorima smatra VIKANJEM.
| pon 09 ožu, 2009 4:38 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
napisala sam u postu koji si quotao. općenito se pisanje velikim slovima smatra vikanjem, deranjem ili galamljenjem na nekog i nije pristojno. meni se znalo koji put omaknuti da stisnem slučajno caps lock na msn, icq, odigu, mircu i sl. stvarčicama za dotipkavanje pa su se ljudi durili na mene i nisu htjeli tipkati jer su shvatili da se derem na njih
|
| pon 09 ožu, 2009 4:38 pm |
|
 |
|
Founder
|
BrickTop je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: imaš ali nemoj pisati velikim slovima ZaŠtO  Zato što se velika slova u Internet razgovorima smatra VIKANJEM. A jebiga ako ćemo sve gledat gdje ćemo onda stići 
|
| pon 09 ožu, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
BrickTop je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: imaš ali nemoj pisati velikim slovima ZaŠtO  Zato što se velika slova u Internet razgovorima smatra VIKANJEM. Tako je. A što se tiče boje slova, naravno da svatko ima pravo pisati kojom bojom želi, no preporučljivo je misliti i na druge, a ne samo na sebe, jer je očito da neki koriste određene boje i stilove pisanja da bi bili zapaženi, neki filozofiraju s nekakvim prosvjedima zbog boja skinova i tuđih boja itd. Altruizam i tolerancija nikad ne škode.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 09 ožu, 2009 4:42 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Što se mene tiče nek svatko piše bojom kojom želi. Ali preporučljovo je da ima dobar kontrast sa sivom.
|
| pon 09 ožu, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: 5x01 - Apocalypse Rising
PrincMatias je napisao/la: AKO TI SMETAJU SLOVA OSJENČAJ IH POMOĆU MIŠA ILI SI PROMIJENI SKIN ILI ČITAJ OVAKO KAKO JEST, VJEŽBAJ MALO OČI I osjencavam ih, al mi se neda svaki putBrickTop je napisao/la: OK je kada netko kao RAI'TARA oboji text nekom vedrom bojom koja je u dobrom kontrastu sa skinom foruma, ali kada netko taj kontrast svede na minimum onda je to čisto mučenje ostalih korisnika foruma. Takve postove obavezno obilazimu širokom luku. Skin foruma nije svima isti. Moj je svijetli i zato ne vidim sve svjetle boje RAI'TARA je napisao/la: Što se mene tiče nek svatko piše bojom kojom želi. Ali preporučljovo je da ima dobar kontrast sa sivom. Nemaju svi sivi skin
Dobro vam je rekao TerNek, nemojte bit egoisticni i mislit samo na svoju ruznu facu nego pisite default bojom koja svima pase i nece biti problema.
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 09 ožu, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa sad, možemi i mi koji bojamo fontove reći vama, koristite standardne skinove, nemojte mislit samo na sebe i neće bit problema. 
|
| pon 09 ožu, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
RAI'TARA je napisao/la: Pa sad, možemi i mi koji bojamo fontove reći vama, koristite standardne skinove, nemojte mislit samo na sebe i neće bit problema.  Moze, ajmo svi koristit standardni skin. btw, standardni skin je proSilver
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 09 ožu, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ne slazem se,ja bi predlozila da se koristi samo bijela boja slova i gotovo 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 09 ožu, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prosilver je defaultni skin na phpbb forumima (a onda subsilver) Ali kod nas su glavni Trek skinovi  I samo 2 osobe koriste prosilver... ostalih 200 koristi trek skinove  I da, mene recimo smeta Macgyverova boja fonta u ovom topicu pa šta sad....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ja nisam mjenjala skin, ja koristim standardni. I zelene nijanse se odlično vide na tom skinu. Kontrast je odličan. 
|
| pon 09 ožu, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|