| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Bojanje postova
MacGyver je napisao/la: Dosta dobra epizoda. Bilo mi je smjesno ono na kraju kad su svi Klingonci izvukli pistolji i upucali onog Foundera (nisam je gledao, sjecam se te scene od prije) tamna boja, legendo 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 08 ožu, 2009 4:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: 5x01 - Apocalypse Rising
Lore je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Dosta dobra epizoda. Bilo mi je smjesno ono na kraju kad su svi Klingonci izvukli pistolji i upucali onog Foundera (nisam je gledao, sjecam se te scene od prije) tamna boja, legendo  Ocu da gadovi koji pisu svjetlim bojama vide kak je iritantno kad moras svaki post zacrniti da bi ga mogao procitat 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 08 ožu, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Samo da nadjem boju koja se najlosije vidi
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 08 ožu, 2009 4:24 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pisite bijelon i stvari rijesene 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 08 ožu, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
captain je napisao/la: Pisite bijelon i stvari rijesene  Meni to nije problem, ali reci to drugima koji pisu kricavim bojama
|
| ned 08 ožu, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
MacGyver je napisao/la: Lore je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Dosta dobra epizoda. Bilo mi je smjesno ono na kraju kad su svi Klingonci izvukli pistolji i upucali onog Foundera (nisam je gledao, sjecam se te scene od prije) tamna boja, legendo  Ocu da gadovi koji pisu svjetlim bojama vide kak je iritantno kad moras svaki post zacrniti da bi ga mogao procitat  Zašto ti smetaju svijetle boje? Nosi leće ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| ned 08 ožu, 2009 7:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
PrincMatias je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Lore je napisao/la: tamna boja, legendo  Ocu da gadovi koji pisu svjetlim bojama vide kak je iritantno kad moras svaki post zacrniti da bi ga mogao procitat  Zašto ti smetaju svijetle boje? Nosi leće ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Ne kuzim kakve lece tu imaju veze s bilo cim?
Ne vidim citat zato jer je pozadina skoro iste boje ko i slova, da nosim i deset leca nebi mi pomoglo
|
| ned 08 ožu, 2009 9:12 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Misliš na moje postove? 
|
| ned 08 ožu, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
PrincMatias je napisao/la: Misliš na moje postove?  Ne samo na tvoje, vise na Bobine, Raitarine, Sovereignove... Ima ih jos nekoliko al se ne mogu sjetiti sad
|
| ned 08 ožu, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
MacGyver je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Misliš na moje postove?  Ne samo na tvoje, vise na Bobine, Raitarine, Sovereignove... Ima ih jos nekoliko al se ne mogu sjetiti sad Zakaj ti smeta moja boja Baš se dobro vidi i nije ni presvijetla, a ni pretamna nego je taman
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 08 ožu, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign je napisao/la: MacGyver je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Misliš na moje postove?  Ne samo na tvoje, vise na Bobine, Raitarine, Sovereignove... Ima ih jos nekoliko al se ne mogu sjetiti sad Zakaj ti smeta moja boja Baš se dobro vidi i nije ni presvijetla, a ni pretamna nego je taman Tebi je dobra zato jer imas taman skin. Ja imam svijetli skin i zato ne mogu procitati prije nego zacrnim tvoj post
|
| ned 08 ožu, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
MacGyver je napisao/la: Lore je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Dosta dobra epizoda. Bilo mi je smjesno ono na kraju kad su svi Klingonci izvukli pistolji i upucali onog Foundera (nisam je gledao, sjecam se te scene od prije) tamna boja, legendo  Ocu da gadovi koji pisu svjetlim bojama vide kak je iritantno kad moras svaki post zacrniti da bi ga mogao procitat  ...mene ne smeta tvoje isprobavanje boja... ...ja sve vidim pročitati...
| ned 08 ožu, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Bojanje postova
meni se uopće ne sviđa što farbate postove kak vam se da? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 08 ožu, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Bojanje postova
@MacGyver...fakat se loše vide postovi od ljudi koje si nabrojao na svjetlom skinu...evo isprobao najgore se vidi žuta boja 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 08 ožu, 2009 11:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Lore je napisao/la: tamna boja, legendo  Ocu da gadovi koji pisu svjetlim bojama vide kak je iritantno kad moras svaki post zacrniti da bi ga mogao procitat  ...mene ne smeta tvoje isprobavanje boja... ...ja sve vidim pročitati... Vidis ako se potrudis, ali to ti nije zdravo za oci
|
| pon 09 ožu, 2009 12:04 am |
|
 |
|