| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lil'Mee je napisao/la: e, a kad smo već kod tog trill dečka od krašerice (odan se zvao?) - on je htio biti s njom i kad je prešao u drugo tijelo kolko se ja sjećam...samo kaj njoj baš i nije bilo milo što je ovaj put u ženskom tijelu.  a kod dax je bilo da oni ne smiju nastavljati veze prošlog domaćina... 
dok su radili DS9 najprije su smislili da Dax bude neka vec spomenuta, ali manje poznata vrsta, pa im se onda svidio io onaj koncept sjecanja bivsih domacina, ali onda su vidjeli kako bi Jadzija izgledala sa maskom kakvu je imao Odan ( http://memory-alpha.org/en/images/3/30/ ... _Trill.jpg ), pa im se to nije svidjelo, pa su onda stavili tockice umjesto tog cela. a kasnije su onda jos malo redefinirali trile.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 08 ruj, 2006 11:17 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
bolja je s točkicama, stvarno 
_________________ njanjanja
|
| pet 08 ruj, 2006 11:22 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Da, ja sam to primjetio...to mi je uzasni glupo...prvo su trili jedno...a onda sasma drugo.
|
| pet 08 ruj, 2006 11:23 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ds9 krši kanon, hehe
zaspamali smo doktore..mislim da ćemo dobit temu o trillima 
_________________ njanjanja
|
| pet 08 ruj, 2006 11:26 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma takvo krsenje kanona je zakon!
oni neupuceniji ga nece niti primjetiti, a mi koji malo vise pratimo trek cemo ga vidjeti i onda o njemu razglabati i onda se sloziti da je ovako bolje.
|
| pet 08 ruj, 2006 12:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uf ... ova zurka joj uopće ne paše...
...bolje je ona koju je imala u seriji , a točkice su pun pogodak!!
| pet 08 ruj, 2006 12:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Točkice su prezakon! Najbolje obilježje neke rase - ne nagrđuje izgled, štoviše uljepšava ga. 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pet 08 ruj, 2006 12:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: trill kroz serije
Postoje dvije vrste Trila, koje imaju različita obilježja. Trili koji se pojavljuju u TNG-u se ne smiju teleportirati ako imaju simbiota. A simbiot u potpunosti potisne svijest i osobnost domaćina i u potpunosti upravlja njegovim tijelo.
|
| sri 21 lis, 2009 11:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
RAI'TARA je napisao/la: Postoje dvije vrste Trila, koje imaju različita obilježja. Trili koji se pojavljuju u TNG-u se ne smiju teleportirati ako imaju simbiota. A simbiot u potpunosti potisne svijest i osobnost domaćina i u potpunosti upravlja njegovim tijelo. e, znao sam da je nosorog podvrsta africkog slona! znao sam!
|
| čet 29 lis, 2009 3:33 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Postoje dvije vrste Trila, koje imaju različita obilježja. Trili koji se pojavljuju u TNG-u se ne smiju teleportirati ako imaju simbiota. A simbiot u potpunosti potisne svijest i osobnost domaćina i u potpunosti upravlja njegovim tijelo. e, znao sam da je nosorog podvrsta africkog slona! znao sam! Ha
|
| čet 29 lis, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Postoje dvije vrste Trila, koje imaju različita obilježja. Trili koji se pojavljuju u TNG-u se ne smiju teleportirati ako imaju simbiota. A simbiot u potpunosti potisne svijest i osobnost domaćina i u potpunosti upravlja njegovim tijelo. e, znao sam da je nosorog podvrsta africkog slona! znao sam! Ha Ne kužiš ismijavanje tvog posta, jer ono je upravo bilo to...
| čet 29 lis, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ne kužim što je to bilo pogrešno u mom postu da se ima ismijavati. 
|
| čet 29 lis, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ti si ga napisala....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 29 lis, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Da ja sam ga napisala i točan je stoga ne shvaćam što Antu ne odgovara u njemu. Ako ima zamjerku nek ju napiše.
Ismijavanje bez razloga je primitivno.
|
| čet 29 lis, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zanimljivo , prvi trillovi su kao goauldi u stargateu i preuzimaju cijelog domacina i cijeli karakter dok su drugi kao tokre i zive nekako paralelno sa domacinom 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 29 lis, 2009 6:35 pm |
|
 |
|