| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Klingonska čela
Svaki klingonac ima drugačije čeone grebene.
Da li je to kod njih način na koji se razlikuju, kao npr. kod ljudi konture lica?
...ili je nešto drugo uzrok tome... ?
| ned 25 svi, 2008 12:49 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Klingonska čela
Nemaju baš svi različite grebene. Članovi obitelji imaju vrlo slične, gotovo identične grebene. Pogledaj Worfa, Kurna i Alexandera pa usporedi.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 25 svi, 2008 2:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, i to sam primjetio... ...da neki imaju slične... ...no opet me zaintrigiralo kako se to promijenilo...
...znamo da je Archer imao ulogu u stvaranju klingonskih čela... ...neki virus je testirao... ...znači li da je taj virus s vremenom mutirao? ...pa je zato nastalo toliko različitih izgleda...
| ned 25 svi, 2008 2:34 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...znamo da je Archer imao ulogu u stvaranju klingonskih čela...
zar nije imao ulogu u nestajanju klingonskih cela?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 25 svi, 2008 9:15 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmm..ja ipak mislim da je to stvar kalupa u onoga ca maske izradjuje , nije studio htio trosit previse love na te "grebenske maske " pa je to tak ispalo ...a sad...... ! Archer vis bilo je tamo svega . Steta sto se Piki nije javija ranije prije Kirka da in utjera malo ubermorala , da nebudu onako necasni !!!! Pozdrav Svetog Franje 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 25 svi, 2008 10:11 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 26 svi, 2008 1:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
modesty blaise je napisao/la: hvala, hvala... ...uvelike si mi olakšala posao za novu anketu koju mislim napraviti...
| sri 28 svi, 2008 11:08 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Čini se da članovi iste obitelji imaju slične grebene na čelu. Poput Duras obitelji čini se. 
|
| sub 21 stu, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 2:55 pm Postovi: 4 Lokacija: B`reI, beta kvadrant Spol: Muški Opis Stanja: Tlhingan maH
|
Koliko je meni poznato sve se vrti oko genetike i stvranju nadljudi. Kako su ljudski klonovi bili nemogući za kontrolu i izazvali sukob. Terani su odlučili ukinuti projekt i sve ih uništiti. Na njihovu žalost do tog genetskog materijala došle su klingonske šape.  U testiranjima kod stvaranja klingonskih čuvara svemira sve se ponovo odigralo i skupina poluklingonaca se odmetnula. I tu dolazimo do objašnjenja zašto su neki klingoci sa naboranim čelom a neki ne. Genetika čini svoje. P.S. Naravno i sam razvoj Star Trek-a seriala (financije) utjecao je na razvoj svih vizualnih efekata.
| sub 12 lip, 2010 11:44 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
QeHa`DIbah je napisao/la: I tu dolazimo do objašnjenja zašto su neki klingoci sa naboranim čelom a neki ne. Genetika čini svoje. piranje u ovom topicu nije zasto u TOSu nemaju grebene, nego zasto kasnije imamo toliko razlicite grebene od jednog do drugog klingonca. (kao sto je gore napisano, slicno nasim crtama lica)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 13 lip, 2010 8:16 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je logično da članovi obitelji imaju slične grebene. Fora bi mi bilo da se tako prepoznavaju.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 27 lip, 2010 6:06 pm |
|
 |
|