| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Cardassians
Iduceg tjedna nam dolaze na tv ekrane cardassianci Pa evo jedan topic o njima Dal vam je ta rasa draga ? Koliko su oni zapravo zacinili star trek serije i ucinili ih zanimljivijim ? i like them Mislim da je uvođenje te rase u seriju bilo vise od punog pogotka 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 01 svi, 2008 4:10 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Cardassians
iz pocetka su mi bili losi... ali ds9 je od njih napravio fora rasu... DS9 can do that to a character or a race 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 01 svi, 2008 11:19 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
istina da ih je DS9 popravio ali nisu bili nit u tng tako losi 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 01 svi, 2008 11:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm... Cardasijanci mi baš i nisu dragi... ...ne volim baš previše rase koje su uglavnom negativci... ...dobre su ima maske lica, no narav je tak koja me odbija...
...čak imam negdje svoju facu u kardasijan stilu... ...samo moram slinuti podatke s starog kompa , pa vam pokažem... 
| pet 02 svi, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ne volim baš previše rase koje su uglavnom negativci... a vidiš,ja baš volim  zato su mi jako kul
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 02 svi, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Dok sam gledao TNG i nisu mi bili nešto posebno. Kao što je Chaky napisao "DS9 je od njih napravio fora rasu" što se slažem. DS9 je pokazao ko su i šta su.
| sub 03 svi, 2008 10:03 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 26 ožu, 2008 10:49 pm Postovi: 29 Lokacija: Terok Nor :D
|
|
| sub 28 lip, 2008 11:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo mene kao Cardasijanca... 
| ned 29 lip, 2008 12:35 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
@Bobo - hahahahhaha Ma kardasijanci su dobri u DS9-u, ali u TNG ih nisam bas preferirao, ali nije da mi nisu bili dragi. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 29 lip, 2008 1:25 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 26 ožu, 2008 10:49 pm Postovi: 29 Lokacija: Terok Nor :D
|
Hehe, stavi si rađe to nego Kap. Zbunjolu u avatar.  Eee, a kako si si to napravio?
|
| sri 09 srp, 2008 10:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lisa je napisao/la: Hehe, stavi si rađe to nego Kap. Zbunjolu u avatar.  Eee, a kako si si to napravio? ...kapetan savršeni je za mene No1... 
...a to nisam ja napravio nego jedna forumašica koja je davno bila na forumu... (samo neznam kojem)... ''performita'' joj je bio nick name...
...i uz ovu sliku složila me i kao Vulkanca na kojoj puno bolje izgledam... 
| ned 13 srp, 2008 2:42 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: Lisa je napisao/la: Hehe, stavi si rađe to nego Kap. Zbunjolu u avatar.  Eee, a kako si si to napravio? ...kapetan savršeni je za mene No1... 
...a to nisam ja napravio nego jedna forumašica koja je davno bila na forumu... (samo neznam kojem)... ''performita'' joj je bio nick name...
...i uz ovu sliku složila me i kao Vulkanca na kojoj puno bolje izgledam...  Valjda kao VUlkanac izgledaš muškije. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 13 srp, 2008 4:27 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
TN je napisao/la: Valjda kao VUlkanac izgledaš muškije. Pa da ga vidi Gul Dukat mora bi bježat ....! Ista curica .! Pozdrav Fotošopova 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 13 srp, 2008 9:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Valjda kao VUlkanac izgledaš muškije.  ...kad je to slikano , bio sam još mali/mladi...  ...pa zar nisi vidio mene kao Vulkanca??
| sri 16 srp, 2008 12:58 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa meni nisu loši, stvarno su dobro dizajnirani i izmišljeni. Njihova civilizacija orijentirana prema tehnološkoj moči, vojnoj moči, i superiornosti nad ostalim rasama, ne znam izgledaju mi kao nacisti budučnosti. Al jedva čekam da bude onaj nastavak kad će zarobiti Picarda s onim legendarnim citatom "There are four lights!" No imam jedno pitanje; dali su oni gmazovi ili sisavci?
| sri 16 srp, 2008 2:18 pm |
|
 |
|