| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
 Brini
Brini su doslovce izmasakrirali Federacijsku flotu kod Chin Toke.Brini su bili prisutni kod nekoliko bitaka i ostali su uz dominija do kraja. Nakon dominijskoga rata brini kao da su nestali niko ih ne spomije ,dali itko zna sta je s njima? 
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| ned 12 lis, 2008 11:41 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Brini
Pa... Vjerojatno nakon poraza Dominija negdje ližu rane...
| ned 12 lis, 2008 12:04 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Inace brini imaju bilološke trupove ,čudne razornike,nisu humanoidi, i zive na planetu gdje je oko -140°C
    For Cardassia!!!
|
| ned 12 lis, 2008 12:12 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Bassman je napisao/la: Inace brini imaju bilološke trupove ,čudne razornike,nisu humanoidi, i zive na planetu gdje je oko -140°C Ja sam negdje čuo da je na njihovom planetu ustvari užasno vruće i da im ta odijela trebaju za održavanje vrućine tijela. Mislim da je to rečeno u nekoj epizodi ili tako nešto.
| ned 12 lis, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Podatak o temperaturi na brinskom planetu sam pronasao na Ditl Org a i u DS9 epizodama je spomenuto par puta, sisko je bio nazvao taj planet ledenim paklom.navodno je temperatura na -140°C.
Brini isto nemaju nikakvih tekućina u sebi kako što su krv i ne spadaju u humanoide i nikada nisam vidio brina bez maske.
    For Cardassia!!!
|
| ned 12 lis, 2008 12:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ja sam vidio Brina bez maske. I inače, orginal naziv je: Breeni.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 12 lis, 2008 1:53 pm |
|
 |
|
Ensign
|
T'Grel je napisao/la: Ja sam vidio Brina bez maske. I inače, orginal naziv je: Breeni. Nemogu naći nigdje sliku od Breena bez maske ENG naziv je Breen CRO naziv je brini 
    For Cardassia!!!
|
| ned 12 lis, 2008 1:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bassman je napisao/la: Nemogu naći nigdje sliku od Breena bez maske Šrvrljaj po netu pa ćeš naći. Bassman je napisao/la: ENG naziv je Breen CRO naziv je brini  Ok, da, engl. je Breen, a tako kažu u seriji. Nisam ja ništa rekao, ok su i hrv. nazivi, štaviše, prihvatljiviji su.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 12 lis, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Sad sam se sjetio jedne nelogičnosti u DS9-u.
U šestoj ili sedmoj sezoni DS9-a, Weyoun kaže da nitko nije vidio Brina bez maske i ostao živ da ostalima ispriča.
U trećoj ili četvrtoj sezoni, kada su Kira i Dukat išli spasiti Ziyal, tamo su bili onesposobili 2 Brina i uzeli njihove maske. Što znači, da su trebali vidjeti kako izgledaju.
Nigdje u star treku nije prikazan Brin bez maske.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 12 lis, 2008 2:08 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Lore je napisao/la: Nigdje u star treku nije prikazan Brin bez maske. Nije ali u ne-ST-u je.
|
| ned 12 lis, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
T'Grel je napisao/la: Lore je napisao/la: Nigdje u star treku nije prikazan Brin bez maske. Nije ali u ne-ST-u je. ništ nisam skužio 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 12 lis, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Breeni su prikazani bez maske u nekanonskim materijalima (Memory Beta, časopisi, knjige i sl.).
|
| ned 12 lis, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
T'Grel je napisao/la: Breeni su prikazani bez maske u nekanonskim materijalima (Memory Beta, časopisi, knjige i sl.). Pa daj neki link nabaci 
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 12 lis, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Alokin je napisao/la: Pa... Vjerojatno nakon poraza Dominija negdje ližu rane... pa to je sigruno jer su i oni imali veliki broj žrtava...ali sigurno imaju neki novi plan....budu se oni vratili još jaci i luđi 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 13 lis, 2008 7:43 am |
|
 |
|
Ensign
|
Navodno se znalo za brine i u TOS serijama... Pronašao sam podatak koji kaže da su klingonci poslali flotu negdje u 22-23 stoljeću na brine i flota se nije nikad vratila...
    For Cardassia!!!
|
| uto 14 lis, 2008 2:38 pm |
|
 |
|