| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Jednoepizodne rase
Husnock , dowd i sheliak Znate li jos koju i od tih koje znate koja je zasluzila jos pokoju epizodu ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 18 ožu, 2008 2:59 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Jednoepizodne rase
nanobot civilizacija, oni paraziti iz "conspiracy", ona civilizacija iz voyagera koja se nalazila na planetu na kojem vrijeme puno brze ide (blink of an eye)... za sve njih me zanima sto je kasnije bilo s njima...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 18 ožu, 2008 3:09 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dal pricas o epizodi u kojoj je doktor bio dio te civilizacije i prozivio njihovu evoluciju? Meni je to bila super epizoda (mislim da ta rasa nije mogla postojat u nasem vremenu  )
|
| uto 18 ožu, 2008 3:14 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
captain je napisao/la: Dal pricas o epizodi u kojoj je doktor bio dio te civilizacije i prozivio njihovu evoluciju? Meni je to bila super epizoda (mislim da ta rasa nije mogla postojat u nasem vremenu  ) pricam o toj epizodi... meni je ta epizoda medju top 5 star treka opcenito... pa na kraju epizode su uspjeli razviti tehnologiju kojom su mogli "izaci" u nase vrijeme...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 18 ožu, 2008 3:26 am |
|
 |
|
Make it so
|
Da se toga bilo sjetit 
|
| uto 18 ožu, 2008 3:34 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
takodjer volio bi vidit jos edoanaca kako trce polugoli 

|
| uto 18 ožu, 2008 3:37 am |
|
 |
|
Make it so
|
Mintakanci Odlicna rasa , predobri su 
|
| uto 18 ožu, 2008 6:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: civilizacija iz voyagera koja se nalazila na planetu na kojem vrijeme puno brze ide (blink of an eye)... za sve njih me zanima sto je kasnije bilo s njima... ...hm, zanimljiva tema... ...pa prema logici već su se otisnuli u svemir i imaju brodove... ...no kod njih sve nekako ubrzano ide, pa su možda već i izumrli... ...to se događa u delta kvadranuu, pa ih nećemo više čuti ni vidjeti...
...a neke posebne rase... ...u Voyageru ih ima gomila... Xindije bi volio vidjeti u budučnosti...
| sri 19 ožu, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nemora znacit , mozda navrate do alfe a mozda ih na drugi nacin sretnemo u buducnosti Tesko je rec da se nece vratit 
|
| sri 19 ožu, 2008 6:10 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
mnoge od njih bi bilo lijepo vidjet ponovno...npr dowd..i paraziti koje je chaky spomenuo..ona rasa koja je napumpala tripa... 
_________________ njanjanja
|
| pon 31 ožu, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Malkorianci , njih bi trebalo vidjet ponovno (moran dat deset ovoj epizodi s njima)
|
| pet 09 svi, 2008 3:42 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Tamarianci , veoma zanimljiva rasa sa zanimljivim jezikom i dosta napredna , brod im je skoro jak kao galaxy Nekako mi cudno da ih nije bilo jos 
|
| sri 28 svi, 2008 4:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: Nekako mi cudno da ih nije bilo jos  a, kad ih nitko ne kuzi sta govore  ali da, i meni su oni jedna od najzanimljivijih rasa u treku uopce.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 svi, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Vadvari iz Voyagera. Vampir koji vadi sol a ne krv iz žrtava, iz TOS-a. Oni mi sad prvi padaju na pamet. 
|
| sub 21 stu, 2009 12:31 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: Nemora znacit , mozda navrate do alfe a mozda ih na drugi nacin sretnemo u buducnosti Tesko je rec da se nece vratit  možda su u međuvremenu evoluirali u Q. što li je bilo s onima što su imali vremeplov? nije prošlo ni mjesec dana od epizode a ja im već zaboravila ime...  u year of hell... doduše to je dvodijelna epizoda...  mene i dalje najviše zanima guinanina vrsta... koja nije ni prikazana... i nije mi jasno što je bilo s ocampama... 
| sub 21 stu, 2009 1:02 am |
|
 |
|