| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 Re: Borg
Suikotreki je napisao/la: Dambaa_15 je napisao/la: A i federacija svima popusta..... vodili su rat s romulcima pa su se obavezali da nece radit ratne brodove dok oni mogu gradit warbird, s klingoncima jednovrijeme nisu smijeli gradit galaxy pa mislim kako federacija uspije ostat tako jaka sila u svemiru Pa ono što Federaciji daje snagu jest njihova brojnost... barem ja tako vidim. Naposljetku Federacija ima 150+ članica, od kojih svaka još ima svoju flotu... tako da i to daje Federaciji određenu vojnu moć. A pak s druge strane s obzirom da je Federacija sama po sebi pasivna... to bi moglo objašnjavat zašto ima dosta starijih brodova u floti... ali ipak moram dat kredita federaciji obranili su se od dominiona i od borga u isto vrijeme... Al sta mislis jel prometeus jaci od sovereig-a
|
| uto 31 ožu, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Obranili su se od svih 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 31 ožu, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dambaa_15 je napisao/la: ali ipak moram dat kredita federaciji obranili su se od dominiona i od borga u isto vrijeme... Al sta mislis jel prometeus jaci od sovereig-a Da... nekako uvijek uspijevaju pronaći načina unatoč situaciji obranit se... Hmm a dal je Prometheus jači od Sovereigna... pa vjerujem da je... Mislim da je to čak i jedan od najjačih brodova u kvadrantu opčenito... Naposljeku sam Prometheus je uspio bez problema onesposobiti tri Romulan warbirda... protiv kojih Galaxy nebi imao šanse... a vjerujem da bi se i Sovereign bio u neravnopravnoj bitci... Naposljetku Prometheusov taj mod pomoću kojeg se može podjeliti na tri jednako jaka samostalna dijela je neusporedivo močno oružje...
| uto 31 ožu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Suikotreki je napisao/la: Dambaa_15 je napisao/la: ali ipak moram dat kredita federaciji obranili su se od dominiona i od borga u isto vrijeme... Al sta mislis jel prometeus jaci od sovereig-a Da... nekako uvijek uspijevaju pronaći načina unatoč situaciji obranit se... Hmm a dal je Prometheus jači od Sovereigna... pa vjerujem da je... Mislim da je to čak i jedan od najjačih brodova u kvadrantu opčenito... Naposljeku sam Prometheus je uspio bez problema onesposobiti tri Romulan warbirda... protiv kojih Galaxy nebi imao šanse... a vjerujem da bi se i Sovereign bio u neravnopravnoj bitci... Naposljetku Prometheusov taj mod pomoću kojeg se može podjeliti na tri jednako jaka samostalna dijela je neusporedivo močno oružje... dakle prometheus je ratni brod na neki nacin!!!! bas me zanima kako bi se snasao u borbi s schimicarom
|
| uto 31 ožu, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dambaa_15 je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Dambaa_15 je napisao/la: ali ipak moram dat kredita federaciji obranili su se od dominiona i od borga u isto vrijeme... Al sta mislis jel prometeus jaci od sovereig-a Da... nekako uvijek uspijevaju pronaći načina unatoč situaciji obranit se... Hmm a dal je Prometheus jači od Sovereigna... pa vjerujem da je... Mislim da je to čak i jedan od najjačih brodova u kvadrantu opčenito... Naposljeku sam Prometheus je uspio bez problema onesposobiti tri Romulan warbirda... protiv kojih Galaxy nebi imao šanse... a vjerujem da bi se i Sovereign bio u neravnopravnoj bitci... Naposljetku Prometheusov taj mod pomoću kojeg se može podjeliti na tri jednako jaka samostalna dijela je neusporedivo močno oružje... dakle prometheus je ratni brod na neki nacin!!!! bas me zanima kako bi se snasao u borbi s schimicarom Prometheus je definitivno ratni brod u to nemamo šta sumjati... zajedno s Defiantom. A sad dali bi imao šanse protiv schimitara... nekako sumnjam. Mislim da je taj brod nerealno prejak napravljen... Ono mislim da čak ni Borg kocka nebi imala šanse protiv tog broda... Mislim, schimitar može pucati kad je cloakan... osobina koji niti jedan drugi brod do sad nije imao... a da ne kažem da je Schimitar najnaoružaniji brod u cijelom kvadrantu... I to je i razlog zašto mi je taj brod glup. Prenerealno je prejak napravljen... 
| uto 31 ožu, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
znam ja jedan koji bi se mogao mjerit s njime.... onaj dominiski brod grad kojega je uss valiant pokusao uništit
|
| sri 01 tra, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
phh...lol.. da sigurno,.. kako da nebi....
...jedini koji bi se s njim mogao mjeriti je Sovereignov Batlle Ship(zaboravih kako ga nazvaše)

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 02 tra, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 02 tra, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
schimicarom i Enterprise E!!!! daj molim te ni kada su dosle romulske ptice nisu mu mogli nista
|
| čet 02 tra, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Izvinite na smetnji... Jel to topic o borgu ili "scimitaru" ili kaj ja znam? I da, da buden debelo offtopic... oni scenarisički brod je najjači, kaki scimitari, kocke, sovereni..i ča ti ja sznan... Pozdrav Samo vi nastavite 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 02 tra, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Dambaa_15 je napisao/la: schimicarom i Enterprise E!!!! daj molim te ni kada su dosle romulske ptice nisu mu mogli nista Upravo tako. Enterprise-E se trebao zabiti u njega da ga ošteti.
|
| čet 02 tra, 2009 2:33 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Dambaa_15 je napisao/la: schimicarom i Enterprise E!!!! daj molim te ni kada su dosle romulske ptice nisu mu mogli nista Da...mislim taj Schmitar je stvarno tolko nerealno prejak napravljen da je to glupo... a ne "cool". 
| čet 02 tra, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
|
| čet 02 tra, 2009 8:07 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Propala Ma netko bi nesto smislio u zadnji tren 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 tra, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
captain je napisao/la: Propala Ma netko bi nesto smislio u zadnji tren  ma nemoj biti tako pesimistican znas da bi Picard opet nes smislio i spasio dan
|
| čet 02 tra, 2009 8:18 pm |
|
 |
|