| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Trill tockice?
Alokin je napisao/la: alien she je napisao/la: @alokin:hvala ti ^^  Odrasti što prije  i don't wanna grow up uglavnom,ako ikad vidite tockastu gospodicu onda budete znali tko je ona 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 29 ožu, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alien she je napisao/la: Alokin je napisao/la: alien she je napisao/la: @alokin:hvala ti ^^  Odrasti što prije  i don't wanna grow up uglavnom,ako ikad vidite tockastu gospodicu onda budete znali tko je ona  Istina, ja se još uvijek osjećam mlađe Prepoznat ću te onda sigurno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
frenky je napisao/la: hmmm... ovo ce biti malo ludi topic...
pitanje ekipa... do kuda idu tockice i kuda idu???
ja ionako onog trilla iz tng ne volim bas... ali ds9 trilovi sa tockicama ajme spots... pogotovo na ezri....  Oni iz TNG-a su druga vrsta Trila.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
alien she je napisao/la: uglavnom,ako ikad vidite tockastu gospodicu onda budete znali tko je ona  Dođe mi da odem na taj Sferakon 
| pon 30 ožu, 2009 10:07 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
alien she je napisao/la: kaj velite na ideju da se na sferakonu crtaju tockice  ? ako treba ja mogu biti test model  Pa crtali smo ih na istrakonu I vjerojatno cemo i na sferakonu  Mislim, Teddea ce, meni se to ne da  Uglavnom, fora je bila da smo kupili plavu i neku zutu boji i crnu olovku i onda je za nekih 10-ak kn bilo tko mogao postat Andorijanac, Data ili Trill  Ali da, to je dobro zvucalo u teoriji, ali na kraju se nikom nije dalo crtat i bojat  Ali mozda na Sferakonu hocemo Uglavnom, alienka, crna ili smeđa olovka za oci je sasvim ok za točkice, samo moras pripazit da ti se ne razmaže 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 01 tra, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: alien she je napisao/la: kaj velite na ideju da se na sferakonu crtaju tockice  ? ako treba ja mogu biti test model  Pa crtali smo ih na istrakonu I vjerojatno cemo i na sferakonu  Mislim, Teddea ce, meni se to ne da  Uglavnom, fora je bila da smo kupili plavu i neku zutu boji i crnu olovku i onda je za nekih 10-ak kn bilo tko mogao postat Andorijanac, Data ili Trill  Ali da, to je dobro zvucalo u teoriji, ali na kraju se nikom nije dalo crtat i bojat  Ali mozda na Sferakonu hocemo Uglavnom, alienka, crna ili smeđa olovka za oci je sasvim ok za točkice, samo moras pripazit da ti se ne razmaže  oke,ma budem ja donesla ako treba ja bi da nas se cim vise skupi za crtanje,bas je zabavno 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 01 tra, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pitam se tko bi mi mogao pomoć u izradi Kardasijanske maske za Sferakon Svi prijedlozi su dobrodošli
Molit ću samo bez prijedloga sa kartonima ili nečim sličnim!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 01 tra, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa to ti je bar jednostavno... uzmeš žlicu, malo selotejpa i kardasijanske boje... 

|
| sri 01 tra, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Rapavi je napisao/la: Pa to ti je bar jednostavno... uzmeš žlicu, malo selotejpa i kardasijanske boje...  A prije nanošenja boje, mi ga dobro zažbukamo da ima i grebene. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 02 tra, 2009 12:08 am |
|
 |
|
Overlord
|
TerNek je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Pa to ti je bar jednostavno... uzmeš žlicu, malo selotejpa i kardasijanske boje...  A prije nanošenja boje, mi ga dobro zažbukamo da ima i grebene.  To nije bilo zahebantsko pitanje za prvi april nego je bilo ozbiljno pitanje

|
| čet 02 tra, 2009 12:14 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Sovereign je napisao/la: TerNek je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Pa to ti je bar jednostavno... uzmeš žlicu, malo selotejpa i kardasijanske boje...  A prije nanošenja boje, mi ga dobro zažbukamo da ima i grebene.  To nije bilo zahebantsko pitanje za prvi april nego je bilo ozbiljno pitanje Pa i ja ti ozbiljno kažem. Žlici, selotejpu i boji fale samo zažbukani grebeni. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 02 tra, 2009 12:15 am |
|
 |
|