|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 04 kol, 2026 10:10 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Breeni - smatrate li ih marionetama Osnivača?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Breeni su zapravo isto marionete osnivaca ?
captain je napisao/la: Mislim da bi dobili jer su s epokazali , opasnijim i vrijednijim od kardassianaca  Mozda bi i dobili prvi tren, ali cim bi osnivaci malo ojacali i ovi im vise ne bi bili potrebni, vjerojatno bi i njih makli.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 08 lis, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni je žao samo što nismo vidjeli brinske biološke brodove. Koji bi trebali bit slični brodovima vrste 8472. Pa nisam siguran al mislim da vidimo njihove brodove u DS9-u onda kad je Zemlja bila napadnuta. 
| pet 09 lis, 2009 10:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Sigurno vidimo njihove brodove, to su oni ruzni sta ne znas sta je sta.  Ali to mozda nisu ti bioloski brodovi o kojima se prica.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 09 lis, 2009 11:12 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Meni je žao samo što nismo vidjeli brinske biološke brodove. Koji bi trebali bit slični brodovima vrste 8472. Pa nisam siguran al mislim da vidimo njihove brodove u DS9-u onda kad je Zemlja bila napadnuta.  Ma vidimo njihove brodove, ali nismo vidjeli njihove organske brodove koji se spominju u VOY-u 2 puta.
|
| pet 09 lis, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Milsim da ne bi sve te obećane teritorije. Dobili ali ipak bi većinu te širili svoj utjecaj kroz kvadrant i postali ono što je sad Federacija ili Klingonci.... u stabilnom savezu s Domiijem u osvit nove ere.
|
| pet 09 lis, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|