| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Meduzanci
Ova mi je vrsta fascinantna. Bestjelesni članovi Federacije koje ljudi ne mogu vidjeti, a da ne polude.Telepati su. Ovako izgledaju:  Jesu li i vama zanimljivi? Što mislite o njima? Kako su uopće dospjeli u Federaciju?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 14 ožu, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Meduzanci
Mmmm šta je to???  Dal se to uopče može nazvati živo biće. Meni izgleda kao neka loše napravljena slika...  Mislim...niš se ne kuži di se što nalazi.
| sub 14 ožu, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Suikotreki je napisao/la: niš se ne kuži di se što nalazi. Pa normalno da se ne kuži kad bi poludio da ih vidiš Al ja stvarno ne shvaćam koja korist od bestjelesnih vrsta, pogotovo ako ih nesmiješ vidjet. Ta Federacija stvarno svakog prima u članstvo (osim Bajoranaca) 
| sub 14 ožu, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Alokin je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: niš se ne kuži di se što nalazi. Ta Federacija stvarno svakog prima u članstvo (osim Bajoranaca)  A pa kad su vjernici. A u Federaciji su svo udrti ateisti! 
| sub 14 ožu, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: niš se ne kuži di se što nalazi. Pa normalno da se ne kuži kad bi poludio da ih vidiš Al ja stvarno ne shvaćam koja korist od bestjelesnih vrsta, pogotovo ako ih nesmiješ vidjet. Ta Federacija stvarno svakog prima u članstvo (osim Bajoranaca)  Meduzanci su jako inteligentna vrsta ( puno inteligentnija od ljudi ), veoma razvijene tehnologije, zato i jesu postali članovi federacije, isto tako savršeni su piloti.
Koriste posebne federacijske brodove dizajnirane posebno za beztjelesne vrste.
|
| sub 14 ožu, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Jasno mi je da su oni vrijedni članovi Federacije, ali zanima me kako su se mogli sporazumjeti s humanoidima, potpisati sporazum itd. RAI'TARA, bi li, molim te, mogla objaviti sliku njihovog broda? Ja obožavam bestjelesne vrste. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| sub 14 ožu, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Imaš sliku broda na temi Brodovi. Kontakt su vjerojatno ostvarili s federacijom, pomoću audia, odnosno ne vizualno.
Vulkanci ih mogu vidjeti, odnosno gledati neko vrijeme, ali samo ako koriste poseban vizir. 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Sladak brodić. Znala sam za Vulkance, ali nisam znala da Meduzanci znaju govoriti. 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Točkica je napisao/la: Sladak brodić. Znala sam za Vulkance, ali nisam znala da Meduzanci znaju govoriti.  Oni su zapravo telepati, tako komuniciraju. Da, zapravo ne mogu govoriti. 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Pa zato što su telepati mi i nije bilo jasno kako su mogli uspostaviti auditivni kontakt. Kako su se sporazumijevali s netelepatima? 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Točkica je napisao/la: Pa zato što su telepati mi i nije bilo jasno kako su mogli uspostaviti auditivni kontakt. Kako su se sporazumijevali s netelepatima?  Telepatski mogu komunicirati sa ljudima recimo. I netko može govoriti u ime njih. 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:27 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
RAI'TARA je napisao/la: Točkica je napisao/la: Pa zato što su telepati mi i nije bilo jasno kako su mogli uspostaviti auditivni kontakt. Kako su se sporazumijevali s netelepatima?  Telepatski mogu komunicirati sa ljudima recimo. I netko može govoriti u ime njih.  Kako mogu telepatski komunicirati s ljudima... kad ljudi nemaju telepatske sposobnosti? Mislim jedino dvije rase s tim sposobnostima mogu telepatski komunicirati...
| sub 14 ožu, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Jasno!  Genijalni su.  A i njihov brod je baš sladak. Ah, ja bih najradije i sama bila bestjelesna, no Proroci su mi bolji. 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Točkica je napisao/la: Pa zato što su telepati mi i nije bilo jasno kako su mogli uspostaviti auditivni kontakt. Kako su se sporazumijevali s netelepatima?  Telepatski mogu komunicirati sa ljudima recimo. I netko može govoriti u ime njih.  Kako mogu telepatski komunicirati s ljudima... kad ljudi nemaju telepatske sposobnosti? Mislim jedino dvije rase s tim sposobnostima mogu telepatski komunicirati... Njihova je telepatija slična kao vulkanska, samo što ne vrše spoj umova. Odnosno da bi se čule njihove misli nije potrebno bit telepat. Ali ljudi im odgovaraju riječima. Recimo on te nešto pita telepatski, a ti mu odgovoriš koristeći glas. 
|
| sub 14 ožu, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Pa onda je to više polutelepatsko komuniciranje...
| sub 14 ožu, 2009 11:37 pm |
|
 |
|