| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 4x14 - The Aenar
The Aenar (Aenari) Sezona: 4 Epizoda: 14 Datum premijere: 11.02.2005 Prikazano na HRT-u: 8.09.2010 Scenarist: Andre Bormanis Redatelj: Mike Vejar Gostujući Glumci: Jeffrey Combs - Shran Alexandra Lydon - Jhamel Brian Thompson - Valdore J. Michael Flynn - Nijil Geno Silva - Vrax Alicia Adams - Lissan Scott Allen Rinker - Gareb Kratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Romulanski senator Vrax naređuje admiralu Valdoreu da lansira oba drona i uništi Enterprise, zbog kojeg su se Telariti i Andorijanci zbližili umjesto da se sukobe. T'Pol je otkrila da je brod na kojem su Tucker i Reed bili zarobljeni bio kontroliran telepatskim putem, a Phlox je zaključio da moždani valovi sliče andorijanskima. Shran mu govori da je riječ o Anearima, podvrsti Andorijanaca sa jakim telepatskim moćima, koji su slijepi i žive u pećinama u blizini sjevernog pola njihovog matičnog planeta. Odvodi Archera u njihove pećine, koji izlaze na vidjelo tek da bi pomogli Shranu koji se ozlijedio. Lissian, pripadnica Aneara koju su izabrali da razgovara sa Archerom, ga moli dopuštenje da mu pročita misli, i šokira se kad sazna da on vjeruje da jedan od Aneara pomaže Romulanima. Kaže da bi možda jedan mladić koji je nestao pred godinu dana, Gareb, mogao biti odgovoran za to, ali da namjerno ne bi nikoga povrijedio. Detaljnije informacije: Memory alphaScenarij: The Aenar
| sri 08 ruj, 2010 2:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x14 - The Aenar
odlična epka..ovi aneari su zanimljivi...žao mi je jhamelinog brata što je morao onako završiti..no ipak je sprječio da se sve to nastavi i imala je priliku se barem pozdravit sa njim... e da trip....ljubavni problemi....... 10 
|
| sri 08 ruj, 2010 3:32 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 08 ruj, 2010 4:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kod prvog gledanja Enta ja sam ove epizodu nekako preskočio...
...nije se dalje nastavljala na priču... pa nisam ni provjeravao...
...a onda kad sam je prvi puta gledao... AWWWW... ...jedna mi od najboljih epizoda...
Aenari su mi kao vrsta genijalni... ...ima tu prostora za priču kako su se osvojili od Andorijanaca... jer se vrsta razvila samo na jednom planetu predpostavljam...
...Tripov traži premještaj na kraju... i s knedlom u grlu čekaj sad drugu epizodu...
10x10
| sri 08 ruj, 2010 4:40 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ova mi je epizoda bila najbolja od ove dve prije ...Jhamel je baš simpa, žao mi je što je izgubila brata  no nadam se da će barem ostati sa Shranom, baš su kjutiš ...Trip taži premještaj, WTF 10
| sri 08 ruj, 2010 6:51 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 17 kol, 2010 12:48 pm Postovi: 87 Lokacija: Planet Zemlja Spol: Muški Opis Stanja: Sanjam neki drugi svijet...
|
Tužan kraj, odlazi Trip 
|
| čet 09 ruj, 2010 2:32 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dajem desetku, ovo je baš lijepa, prekrasna epizoda! Prekidanja aenarske radnje zbog kapetana korvete Tuckera i potkapetanice T'Pol malo me iritirala zbog prekida divne atmosfere na Andoriji, ali to ne mijenja najvišu ocjenu! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 09 ruj, 2010 8:23 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: izgleda i jedni i drugi andorijanci podnose temperature na ljudskom brodu ..opcenito mogu podnit vise temperature vjerojatno temperature na entu nisu toliko visoke kad svi nose duge rukave cijelo vrijeme... inače bi svi bili u lokvicama znoja... pretpostavljam da onda temperatura nikad nije iznad 18-20... captain je napisao/la: romulanci su jednostavno ignorantsko drustvo ..zeljno ekspanzije na krvi drugih bica a nevide da krivo rade spet does not approve... šteta što sam propustila epku... baš se čini zanimljiva...
| čet 09 ruj, 2010 10:53 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
imaš reprizu u 2:50h 
| čet 09 ruj, 2010 11:10 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
šta nije bila sinoć u 2:50? 
| čet 09 ruj, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Šteta što nisu prikazali andorijsko drušvo, njihove gradove i malo njihove kulture, fakat šteta tak odličnu vrstu zapostaviti.
Inače nisam skužio koji je bio motiv onog Aenara na Romulu. Ok ak su mu Romulanci lagali da su mu pobili sav narod, ali Aenari sami za sebe kažu da nisu ratoborni, i sad je ovaj odjednom tak osvetoljubiv da riskira vlastiti život sa dalekometnim mindfuckom.
9
|
| sub 11 ruj, 2010 9:44 pm |
|
 |
|