| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 2x24 - First Flight
| uto 06 srp, 2010 11:26 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x24 - First Flight
Zanimljiva prica o archerovim prvim danima u floti i testiranju warp pogona ..tpol je imala dosta osjecaja u ovoj epizodi ..posebno na kraju Inace ode ispada ko da su im vulkanci sefovi ..onako tipa ko sta su nekoc pomorske republike imale posjede ..naprimjer venecija ima posjed u dalmaciji a dalmatinci oce warp a venecija nesto ko dopusta ali zapravo ipak nebi da njihovi posjedi dođu na istu tehnolosku razinu U prenesenom znacenju ..wtf zar stvarno se pitalo vulkance toliko ? 7
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 srp, 2010 11:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
e da ovdje su se vulkanci baš pokazali opet kao neki strogi promatrači...možemo ih usporedit kao nekoga odraslog(iskusnog) roditelja svojoj djeci koja su već punoljetna no žele ih još nadzirati i davati zeleno svjetlo za mnoge stvari.....no "dijete" shvaća da je vrijeme da stvari uzima u svoje ruke i da može razmišljati svojom glavom i ići naprijed.... uglavnom opet jedna dobra priča o nastanku nx programa i njegova razvijanja i naravno o tome kakav je archer bio prije nego je postao kapetan i lijepo je bilo vidjeti na koji se način upoznao i sa tripom..... 10
|
| sri 07 srp, 2010 12:15 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Citat: http://i48.tinypic.com/2h87ozq.jpg Ovaj kadar je dio onih arhivskih snimki koje su reciklirane tijekom sve 4 sezone, od pilot epizode, pa do epke "Home," a možda ga ima i kasnije... Mogli su barem NEKE detaljčiće izmijenit, a ne da taj kadar bude potpuno identičan u svakoj epki u kojoj se pojavljuje, al dobro, nije bitno... First Flight je meni osobno najbolja epka druge sezone i jedna od 10 najboljih u čitavom ENT-u. Keith Carradine me oduševio kao kapetan Robinson, i moram priznati da sam nakon prvog gledanja pomislio kako bi ENT bio bolja serija da je upravo on završio kao kapetan broda umjesto Archera (sorry Bobo)... 
|
| sri 07 srp, 2010 12:20 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Desetka Nije ne znam kakav spektakl od epizode; ali je zbilja dobro odrađena ova povijesna tema warp letova; nešto što je možda trebalo i više biti prisutno u ENTu. Dakle ne samo probijanje brzinskog rekorda, već bi bilo super i da ima još koja retrospektivna epka o razvoju ljudskog warp pogona; ili čak onom mukotrpnom procesu ujedinjenja Zemlje nakon Prvog kontakta. I da, AG. Robinson je super lik; odlično razrađen odnos njega i Archera. Epka mi spada u top 5 ENT.
|
| sri 07 srp, 2010 10:04 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zasto meni nije ta epizoda tako super Ne dopada mi se to sta zemlja ispada defacto vulkanski protektorat ali u biti sve je dobro odrađeno samo mi jednostavno fali nesto ..ili je sve mozda posljedica gledanja za vrime rucka (malo kasnijeg) pa ono  I jeste li primjetili da kraj druge sezone dize cilu sezonu i poboljsava je ?
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 07 srp, 2010 12:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zanimljiva epizoda o razvitku warp pogona i njegovom testiranju te uplitanju Vulkanaca u sve to
Iako su Vulkanci htjeli obustavit daljnje letove nakon nesreće, Archer, Robinson i Trip su ipak dokazali da su sposobni nastavit i da se ne predaju
Ocjena 9
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 18 srp, 2010 12:14 pm |
|
 |
|