|
Sada je: uto 28 srp, 2026 9:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
1x02 - Broken Bow, Part II
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 02 tra, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 1x02 - Broken Bow, Part II
Nastavak mi je cak bolji od prvog dila i nije ni ujednom trenutku bia dosadan ..iako je prica sa temporalnim ratom bila malo prebrzo predstavljena ali nije nit to nekakav velik minus ..kapetan je ranjen a tpol mora privremeno preuzet zapovijednistvo ..smisne su mi phloxove zivotinje za lijecenje  ..uglavnom ent je pronasa sulibansku bazu i kapetan zajedno s tripom krece u spasavanje klingonca ..no taman tad se upoznaje sa silkom ...ona cudna soba je zanimljiva ..trip i tpol su morali teleportirat kapetana ..a tad jos teleportiranje nije bilo uobicajno ..uglavnom pozitivna ocijena 9
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 02 tra, 2010 5:08 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 26 sij, 2010 2:35 am Postovi: 87 Naj Serija: VOY Naj Film: ST: II
|
Los je i drugi dio kao i prvi. Neorginalna radnja. Plitki i dvodimenzionalni likovi. Glumci koji ih glume nemaju karizme. Jedinica ito cista...
|
| pet 02 tra, 2010 5:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Os ti prestat trolat ankete  ..mislim koliko god nekom losa epizoda bila ..za 1 treba bit extra sranje ..a ova nije to ...zapravo epizoda je odlicna 
|
| pet 02 tra, 2010 5:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Istina, ovaj nastavak je još bolji
Puno akcije, ship vs ship(s) fighta...predobro
T'Pol se ipak na kraju dobro ponijela i pomogla kapetanu
Phlox ima zanimljivi zvjerinjak za liječenje u sickbayu
Uspješno su vratili klingonca na Qo'Nos i nastavljaju sa zadatkom
Ocjena 9 
@captain: A šta da kažem, znaš onu - pametnom jedna riječ dosta, a ***** ni sto
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 02 tra, 2010 5:11 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Da ..ENT super izgleda u akciji 
|
| pet 02 tra, 2010 5:12 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 26 sij, 2010 2:35 am Postovi: 87 Naj Serija: VOY Naj Film: ST: II
|
Ne trolam vec sam dao svoju ocjenu epizode, i tako ti je to. Svi imamo svoje kriterije...Meni je ova epka ultra losa, ako je tebi dobra ne mora bit i meni
|
| pet 02 tra, 2010 5:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: Da ..ENT super izgleda u akciji  I zanimljivo mi je kako ENT još nema nikakvo oružje i kako je još uvijek praktički slab i nepripremljen za svemirske bitke. Inače, mislim da nemam šta komentirat. Čistka desetka. Od razgovora, fighta, razvoja radnje...
| pet 02 tra, 2010 5:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Meni je ovo lošija epka od prvog dijela, ali ne zbog toga što je lošija, već zato što mi je neuvjerljiva. Baš kao što je rečeno; Temporalni hladni rat je prenaglo uveden u priču, posadu to nimalo ne brine, idu dalje sa misijom i van misije pomalo arogantno, Enterprise nije opremljen za borbu pa se ide tući sa hrpom sulibanskih ćelija, Archer se bez beda ide tući sa Silikom u čudnoj prostoriji u kojoj ne vrijede normalni zakoni fizike, Trip mi nekak prebrzo nauči pilotirati ćelijom, i ne boje se teleportirati Archera, iako svi zaziru od tog čudnog stroja. No ajde, pored ove naglosti koja mi se nije dopala, epka je zabavna i zanimljiva; ima akcije, ima malo i humora; ima i malo poučnosti za posadu, pogotovo kad slete na Rigel, pa na banalnim stvarima uče kako je svemir čudno mjesto; primjerice kad Trip nije skužio da je gušenje kod onog djeteta posve normalna stvar. Dat ću osmicu. Edit: tri ocjene 1 WTF 
|
| pet 02 tra, 2010 7:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
nakon prvog dijela i drugi odličan..opet akcija na djelu...archer spašava t pol na početku no i ona mu to vraća sa odanošću , s povjerenjem i slušanjem naredbi premda naravno kao vulkanka neće da prizna...moćne scene one borbe sa sulibanima.....dobro mi je ono bilo kada su došli kod klingonaca na kraju i kad je Archer reko da shvaća to kao hvala od onog klingonca i upita hoshi kao što je reko a ona ...bolje je da ne znate.he..he da prelijepa scena na kraju njega i njegova oca uz onaj zalazak sunca.... 10
|
| pet 02 tra, 2010 8:50 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
people, opet ce ovo završiti u trashu basta!!! ...btw. ja sam malo zaspala na kraju, svladao me umor  no ok mi je bila epka... ...još se nisam navikla na njih, valjda zato što sam ih jako malo gledala prvi put...sada ustvari vidim da mi fale TNG,DS9 pa cak i VOY...  no polako ...8
| pet 02 tra, 2010 9:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Solidan nastavak, negdje u rangu sa prvim. Istina, bilo je više akcije, lijepih efekata, scena borbi... napetosti. Tako da bi glede toga epizoda zaradila čak i veću ocjenu od prošle.
Ali moram se složiti sa Mikijem i ovo što je zamijetio... malo je to prenaivno, prenategnuto, neuvjerljivo. Oni se mlate sa Sulibanima koji su puno napredniji od njih bez većih problema.
I mano-a-mano fight i ovaj space fight. Pa tu je i to Tripovo pilotiranje što je isto već spomenuto, ranjavanje Archera... kao da ga je netko malo opekao po nozi, a ne pogodio s opakim oružjem...
Osmica opet.
486

|
| sub 03 tra, 2010 12:26 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Prvi dio je bio bolji a nastavak slabiji... Nekako je sve to bilo predvidljivo kad su se spuštali po Klaanga i obračun sa sulibancima pogotovo kad pogodak prolazi kroz Archera...I kako su ga uspjeli točno teleportirat to je nemoguće? A od Klingonaca i njihove časti sam očekivao više, ne hvala, ali bar respect...
|
| sub 03 tra, 2010 4:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
9 cool... funny... everything... nije 10 samo zato što je encouter at farpoint bio bolji.... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 03 tra, 2010 9:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
losa epizoda... fabula nema originalnosti, likovi se ni po cemu ne isticu. nema kemije na setu. jedinica ko kuca.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 04 tra, 2010 11:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|