|
Sada je: uto 28 srp, 2026 9:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: 1x20 - Oasis
zanimljiva epka gdje vidimo oda .... smiješan početak kada im je onaj trgovac govorio gdje mogu naći ono što im treba a archer kad je probo ono jelo njegovo pa kad mu je onaj reko to je jelo pokazatelj hrabrosti..a archer napravi čudnu facu..he..he e da kod ovih što su se srušili vidimo holografsku posadu gdje ipak vidimo da je kod njih tehnologija u razvoju što se tiče toga.. no dobro je trip kazao što će se desiti sa njegovom kćerkom kada on umre i kad se sustavi ne budu mogli održavati ili zakažu... ipak je na kraju dobro ispalo.. 8
|
| pon 03 svi, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Rapavi je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Da je on imalo mislio na kćerkinu budućnost, onda joj nebi lagao i odveo bi ju s tog planeta Podsjeti me šta joj je to točno lagao? Pa lagao joj je to, što joj je tajio smrt posade broda i zamijenio je hologramima. Znam da je to napravio s dobrom namjerom, al ipak nije trebao lagat
Zamisli samo sebe u njenoj situaciji - mislim da ti baš nebi bilo svejedno, zar ne?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 03 svi, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jadan Rene Auberjonois  Svi ste ga prekrstili u 'Odo'.
|
| pon 03 svi, 2010 7:00 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Sovereign X je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Da je on imalo mislio na kćerkinu budućnost, onda joj nebi lagao i odveo bi ju s tog planeta Podsjeti me šta joj je to točno lagao? Pa lagao joj je to, što joj je tajio smrt posade broda i zamijenio je hologramima. Znam da je to napravio s dobrom namjerom, al ipak nije trebao lagat
Zamisli samo sebe u njenoj situaciji - mislim da ti baš nebi bilo svejedno, zar ne?OK, gdje se to u epizodi spominje/daje naslutiti da ona ne zna za sudbinu posade?  Koliko sam ja shvatio ona je znala da je "posada" hologramska. Tako da, nije joj ništa lagao. Ili sam ja propustio dio epizode? 175

|
| pon 03 svi, 2010 10:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Otac ju u tome smislu nije lagao....
Rekla je Tripu:
"Do you think it's possible to tell a lie so many times that you begin to believe it's the truth? You can. I never really understood that until you came. Remember when you said you thought we were ghosts? In a way, you were right. "
Dakle, znala je da su oni hologrami a ne "pravi" ljudi (tj. koja već rasa) Možda ju je muljao da su hologrami jednaki "pravima", da nema neke razlike, no tek kad su Trip i ostali došli je postala svjesnija činjenice da živi u nekoj vrsti iluzije, i da hologrami ne mogu zamjeniti real thing. Čim nekoga možeš programirati da te sluša, to jednostavno nije to.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 05 svi, 2010 2:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tak-tak... nije epka losa al je manje vise plagijat epke Shadowplay iz DS9 u kojoj su isto svi bili hologrami. Šestica zbog recikliranja. 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| sri 12 svi, 2010 1:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|