|
Sada je: sub 18 tra, 2026 2:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Hobbit - vijesti
Miroslav je napisao/la: Evo Spet, snimanje kreće 21. ožujka.  Weeeeee!!!! Ček, a tko ono glumi Bilba, i jel se pojavljuje Ian McKellen kao Gandalf? 
| uto 08 vel, 2011 3:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Martin Freeman je Bilbo (meni osobno zakom. Nisam bas puno gladao Freemana, ali u ulogama u kojima sam ga vidio mi je bio zakon. Plus, mogu ga totalno zamisliti kao hobita  ) I da, McKellen je ponovno Gandalf.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 08 vel, 2011 3:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 18 vel, 2011 8:12 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mogli bi doći na Učku... 
| pet 18 vel, 2011 7:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Spet je napisao/la: Mogli bi doći na Učku...  haha, zamisli kako bi to bilo fora 
| pet 18 vel, 2011 7:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Jackson izgubio planinu... Hehe... 
|
| pet 18 vel, 2011 7:29 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ant je napisao/la: Jackson izgubio planinu... Hehe...  očito je bila brža od njega 
| pet 18 vel, 2011 7:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
pahuljica je napisao/la: Ant je napisao/la: Jackson izgubio planinu... Hehe...  očito je bila brža od njega  Malo nam se ukrmio 
|
| sub 19 vel, 2011 3:37 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Knijgu dobio za bozic, ali nikako da je procitam do kraja. Nekako mi je kao za djecu napisana. Mislim da cu Hobbit kao i Lotr pogledati u kinu hh Inace u velikom iscekivanju filma, volim takve fantasy brije 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 19 vel, 2011 4:35 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Lucius je napisao/la: Knijgu dobio za bozic, ali nikako da je procitam do kraja. Nekako mi je kao za djecu napisana. bez kao. 
|
| sub 19 vel, 2011 4:52 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ant je napisao/la: Lucius je napisao/la: Knijgu dobio za bozic, ali nikako da je procitam do kraja. Nekako mi je kao za djecu napisana. bez kao.  hahah daj ne rise, a jbt onda sam izgorio da sam znao da je pisana za djecu trazio bi si nes drugo. Nemrem to citat, osjecam se retardirano dok je citam hh 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 19 vel, 2011 4:56 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Ma razumijem te ja. 
|
| sub 19 vel, 2011 4:58 am |
|
 |
|
Number One
|
Ant je napisao/la: Lucius je napisao/la: Knijgu dobio za bozic, ali nikako da je procitam do kraja. Nekako mi je kao za djecu napisana. bez kao.  Ajde da si to rekao za Roverendom, ali za Hobbita... 
| sub 19 vel, 2011 3:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
U čem je problem, pa u knjizi piše da je za djecu, zar ne? 

|
| sub 19 vel, 2011 8:57 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
U globalu cijeli Fantasy je za djecu, i malu i veliku. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 20 vel, 2011 2:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|