| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Doctor Who na HRT-u
...ajoj, jadna ti... ...fali mi netko tko gleda za usporedbu komentara... 
...danas je bilo fora... ...neki mutavi alieni iz 51st su se miješali u 18st... ...spominjali su s Warp motori... 
...najsmiješnjije je bilo kad je doktor rekao : ''Tko zna čega sve na brodu ima''... ...i naleti na konja... LOL ...pa se onda malo naroljao na balu... ...pa je iskoristio konja za spektakularan ulet u 18 st.
...i tužan kraj je bio... ...znao sam kad je rekao da dođe za dvije minute , da će u Rinettinom svijetu proći puno više... čak i previše... i doktoru je malo slomljeno srce... ...opet vrlo dobra epizoda...
| sub 27 ruj, 2008 9:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Patrick Stewart u Doctor Whou? Prema navodima iz britanskog tabloida Daily Star, Patrick Stewart trebao bi gostovati u jednom od specijala Doctor Whoa koji će se emitirati tijekom iduće godine.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 05 lis, 2008 10:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
to bude zanimljivo...
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 06 lis, 2008 7:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ostali smo bez Mickeya... ...šteta... bio je fora lik... i zapeo u ''vremenu''...
...pitam se tko će se sljedeći pridružiti Doktoru i Rose... ?
...ovaj vikend nije bilo epizode...
(...vjerojatno zbog skijanja, no zabrinut sam za daljnje prikazivanje serije, jer je baš u ''skijaškom'' terminu...)
| pon 27 lis, 2008 10:32 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
kolko znam po rasporedu sljedeći tjedan bi trebala ići epizoda ... i to samo KAKVA epizoda ... predobra ... IMPOSSIBLE PLANET!!! 
| pon 27 lis, 2008 11:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
2x09
Oodovi su izgledali fora u početku, no kad su postali negativci, više nisu tako fora. ''Vrag'' se umješao u priču... ...zanimljivo mi je bilo kada je rekao da je zatočen prije vremena...
...žao mi je što se Jefferson nije izvukao... ...kad je Doktor pao u jamu , mislio sam ... to je to... gotovo... iz ovoga se teško može izvući... no nekim čudom je preživio i naetio na ''vraga''...
...imao sam feeling da je Tardis negdje u jami... ...i na kraju happy end... ...Jeah!
| pon 10 stu, 2008 12:54 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Gledanje DS9 repriza je ucinilo svoje , dr who nije pogledan a tako me zanimao nastavak od te epizode s oodovima 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 10 stu, 2008 2:34 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
zanimljiva tema epizode.... moram priznat da sam jako puno o njoj razmišljo..... nisam očekivo vraga napočetku...šokiralo me je kad se je on pojaivo u prići.... inače lud sam za crnim rupama i one me fasciniraju.... začudilo me je što ljudi imaju opet robove..malo čudno..nisam mislijo da se to bude dogodilo.... jedan od naj boljih momenata je kad je ona ženska otvorila onaj "prozor" da vide kako jedna planet nestaje u crnoj rupi zajedno za jednom naprednom civilizacijom,,,močno a kad doktor zagli kapetana i nemože doći sebi od sreče i govori kako su ljudi nevjerovatni...da su preputovali pola svemira samo da bi nešto otkrili.... nadam se da budemo u tom prevcu krenuli...da budmeo sve više ulazili u svemir... i nakraju najbolji dijo ipak pripada razgovoru sa vragom i kad svati kako to sve radi...i doktorovo lice kad sve to objašnjava....... sve u svemu jedna od najboljih epizoda koju sam gledo u svom životu 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| uto 11 stu, 2008 9:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
LOL koji ludi početak... lovica po hodniku s alienom... ...hm... lik ima sjećanja na sve ludosti koji su se dogodile u Londonu, te radi neki zapisnik... ...te navodi više izdvojenih slučaja... ...hm... čak se skupi i grupica od petero koji su jednako tako svjesni postojanja famoznog Doktora , te se nastavljaju družiti uz razmjenu mišljenja i teorija o Doktoru i njegovoj pomoćnici...
I onda dođe neki lik s novim dokazima i snimkama...te ih unovači da rade za njega i skupljaju dokaze o Doktoru... te nekako prate njegova kretanja... ...no taj ''samonazvani šef'' ispada negativac, tj... debela ruža spodoba koja ima moć apsorpcije ljudi te pohraniti njihova sjećenja... pa se htio dočepati i Doktora...
...uspije ih apsorbirati 4/5... pa se pojavi Doktos s Rose te unište ''spodobu'' no nažalost umiru i apsorbirane osobe... ...no za kraj Doktor spasi samo Ursulino lice...
...malo neobična epizoda... no ipak zanimljiva...
| uto 18 stu, 2008 1:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...i došli smo do zadnje epizode 2 sezone...
...početak je bio opak... Rose je najavila da će umrijeti...
...kako sam se smijeo kad su Daleci i Cybermani razgovarali... predobro...
...stara ekipa se vratila u pomoć... iz paralelnog svemira...
...dobar je i bio fajt između Cybermana i Daleka... ...u shit... u onoj škrinji postanka bila je gomila Daleka...
...no Doktor je pronašao riješenje i za tu nočnu moru... koja se raštrkala po cijelom Londonu... ...no Rose tvrdoglava... skoro je još u istom košu s Dalecima i Cybermanima završila... ...aaaaa koji kraj... dirljiv oproštaj... aaaa za plakati... ...nije fer... ...a kraj krajeva je smiješan... ja mislio da je to Rose u vjenčanici... a ono neka druga žena... LOL
| sub 06 pro, 2008 6:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...opet samo ja gledam... , 
1599... muzika na početku je super... Sting je obradio takve skladbe na svojem novom albumu...
...bljack... kakve grozote odmah na početku... ...LOL doc je pao na ispitu za vožnju Tardisom...
...zanimljivo je to što su svako malo u Londonu... ...i Vudu ludosti... ...zemlja Slobodonija LOL... aj ga Doc zna lupiti i ostati živ...
Shekespear je bio fora i bio očaran Marthom...
...dobro da su bjerštise spremili tamo di im je i mjesto...
Tardis ima i tavan!! LOL
| ned 04 sij, 2009 12:06 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
nije istina, i ja pratim ... ponovo ... i moja mama prati dobra je bila ova epka, a ona vještica je zapravo Cassie iz Hex, ako je se itko sječa? 
| ned 04 sij, 2009 1:27 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja sam sve to pogledao, ali pogledam rado opet kada uhvatim... 

|
| pon 05 sij, 2009 1:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ostao nam je još samo jedan Dalek... ...ali tri manje...
...kutije su se preokrenule protiv humanoidnog oblika... i vodile na lancu...
...koji ludi plan su smislili, poslušnu vojsku human-daleka složiti... no Doc ih je zeznuo...
| sub 07 vel, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A stvarno mi je žao kaj su ubili human/Daleka... bio je dobar lik. 
| sub 07 vel, 2009 11:47 pm |
|
 |
|