| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Rat Svjetova
Dakle, kakav vam je novi film Rat svjetova (bio je u ponedjeljak navečer na Tv-u)
Po meni je film vrhunski snimljen i ima odlične efekte. Pogledao sam ga dva put u kinu, 2 put na dvdu i jednom na televiziji i opet ću ga gledat, jer je jednostavno fascinantan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 ožu, 2009 1:52 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Rat svjetova?!
Meni je film bio odličan. Efekti, radnja, sve super. 
|
| čet 12 ožu, 2009 1:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dajem ocijenu dobar... ...pa u početku je sve bilo ok, svođao mi se početak priče, samo kaj glavni lik dosta drami i malo je dosadan...
...ali s negativcima je bilo sve ok...
...sve to štima...
...ali kraj je taj koji me totalno zbedirao, jer uopće ga nisu dobro napravili... ...tj, fali mi pun kufer detalja koji su još mogli navesti, snimiti, ispričati...
...tako da sam kraj filma ruši ocijenu...
| čet 12 ožu, 2009 2:05 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da... početak filma odličan. Odlično je prikazana masovna histerija ljudi, neorganiziranost, nesložnost... ono tipično panično bježanje i briga za vlastit život. Isto tako dobro je zamišljeno kako su vanzemaljci i njihova tehnologija dospijeli na Zemlju... Ali onda kako se film odvija ide silaznom putanjom. Nikakva oružja ne uspjevaju protiv napredne alienske tehnologije... i izgleda da će ljudska civilizacija propasti. Ali onda odjedamput na scenu dolaze virusi... i sami razjebu cijelu naprednu aliensku tehnologiju i aliene... Ono molim te, daj mi nešto realnije stavi.  ... To vidim ono kao neki nagurani happy ending tek tolko da ga se ima s obzirom da je riječ o Američkom filmu pa mora završetak biti sretan. Tako da je taj završetak ono što me je razočaralo. Pa zato dajem za završnu ocijenu dobar!
| čet 12 ožu, 2009 2:17 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Joj kako je meni taj film glup Pogledala sam ga jednom, u kinu, zao mi tih 30 kn koje sam dala za kartu Pocetak mi je bio stvarno ok, ali kraj... Katastrofa... Kad sam vidila da je onaj sin od Tom Cruisea ipak prezivio... Ma užas... uglavnom, ne sviđa mi se film 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 ožu, 2009 2:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: Joj kako je meni taj film glup Pogledala sam ga jednom, u kinu, zao mi tih 30 kn koje sam dala za kartu Pocetak mi je bio stvarno ok, ali kraj... Katastrofa... Kad sam vidila da je onaj sin od Tom Cruisea ipak prezivio... Ma užas... uglavnom, ne sviđa mi se film  Potpisujem, film je tako loš da sam čupao kosu kada sam vidio da će ga opet prikazivati... 

|
| čet 12 ožu, 2009 2:31 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Neću ga totalno popljuvat, samo ću reći da je film blagi katastrofinčić.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 12 ožu, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni je bilo jedino glupo to kak nisu sa tolko raketa i granata mogli bar oštetit štitove, jer kad pogledamo u Star Treku se svaki štit troši pa je tako trebao i ovdje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 12 ožu, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sovereign je napisao/la: Meni je bilo jedino glupo to kak nisu sa tolko raketa i granata mogli bar oštetit štitove, jer kad pogledamo u Star Treku se svaki štit troši pa je tako trebao i ovdje Pa ali vidi u treku oni imaju tu negdje pojednaka oruzja . A ovi ti omjer od prilike koda s kopljem napadas tenka .
| čet 12 ožu, 2009 4:06 pm |
|
 |
|
Overlord
|
4 od 1 je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Meni je bilo jedino glupo to kak nisu sa tolko raketa i granata mogli bar oštetit štitove, jer kad pogledamo u Star Treku se svaki štit troši pa je tako trebao i ovdje Pa ali vidi u treku oni imaju tu negdje pojednaka oruzja . A ovi ti omjer od prilike koda s kopljem napadas tenka . Slažem se, ali ipak se kad tak svaki štit mora srušit. A čuo sam da su u staroj verziji čak bacili nuklearku pa da ništa se nije desilo

|
| čet 12 ožu, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Meni je bilo jedino glupo to kak nisu sa tolko raketa i granata mogli bar oštetit štitove, jer kad pogledamo u Star Treku se svaki štit troši pa je tako trebao i ovdje Pa ali vidi u treku oni imaju tu negdje pojednaka oruzja . A ovi ti omjer od prilike koda s kopljem napadas tenka . Slažem se, ali ipak se kad tak svaki štit mora srušit. A čuo sam da su u staroj verziji čak bacili nuklearku pa da ništa se nije desilo Ma da... mislim bilo bi bolje... da su ih regularnim oružjem pobjedili nego virusima! 
| čet 12 ožu, 2009 4:15 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je kraj pomalo apsurdan i smiješan ali ok. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 12 ožu, 2009 4:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Film je dobar.... sviđa mi se što za razliku od sličnih filmova (Independance day recimo) umjesto da prati neke tamo face - predsjednika, znanstvenike, generale i prikazuje borbu iz prve ruke,.... film u stvari priča priču kroz perspektivu jedne obitelji koja se slučajno našla u središtu vanzemaljske invazije.... Suikotreki je napisao/la: u dolaze virusi... i sami razjebu cijelu naprednu aliensku tehnologiju i aliene... Ono molim te, daj mi nešto realnije stavi.  ... To vidim ono kao neki nagurani happy ending tek tolko da ga se ima s obzirom da je riječ o Američkom filmu pa mora završetak biti sretan. Tako da je taj završetak ono što me je razočaralo. Pa zato dajem za završnu ocijenu dobar! Nagurani heppy enging u američkom filmu.... jooooo..... Ne znam jesi li upoznat, ali film je obrada priče H. G. Wellsa još iz 19. stoljeća (jedna od prvih SF priča!) kada nije bilo ni Hollywooda ni "naguranog" američkog "heppy edinga"... i u orginalu su bakterije zapečatile sudbinu Marsijanaca.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 12 ožu, 2009 4:37 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: Da... početak filma odličan. Odlično je prikazana masovna histerija ljudi, neorganiziranost, nesložnost... ono tipično panično bježanje i briga za vlastit život. Isto tako dobro je zamišljeno kako su vanzemaljci i njihova tehnologija dospijeli na Zemlju... Ali onda kako se film odvija ide silaznom putanjom. Nikakva oružja ne uspjevaju protiv napredne alienske tehnologije... i izgleda da će ljudska civilizacija propasti. Ali onda odjedamput na scenu dolaze virusi... i sami razjebu cijelu naprednu aliensku tehnologiju i aliene... Ono molim te, daj mi nešto realnije stavi.  ... To vidim ono kao neki nagurani happy ending tek tolko da ga se ima s obzirom da je riječ o Američkom filmu pa mora završetak biti sretan. Tako da je taj završetak ono što me je razočaralo. Pa zato dajem za završnu ocijenu dobar! Baš naprotiv to sa virusom je dosta logično. Bića sa zemlje su razvila imunost na viruse i bakterije sa zemlje, izvanzemaljce bi mogla na zemlji ubiti i najneopasnija bakterija, jer se njihov imunosni sustav nikad nije sretao sa njima. Kraj je odličan. 
|
| čet 12 ožu, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
a ako neki film strasno ne podnosim onda je to rat svjetova no offense ljudi,al meni je dosadan za pop*zdit jos ne mogu ni toma cruisea prozvakati 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 12 ožu, 2009 8:48 pm |
|
 |
|