| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Batman, He-man ili Superman(vječna bitka)
Ovo su pitanja koje je svako dijete te čovjek u nastajanju postavio;
TKO JE JAČI?!?
Nema veze što su kategorije posve drugačjie, to je upravo i bitno kod ove komparativne debate nas nazovi zerlih ljudi!
Još sam zaboravio navesti Tenk i T-rexa, ali oni nisu superheroji pa ih možemo kao zreli ljudi eliminirati...
Ruku na srce Q je jači od sviju! No svejedno neće dobiti moj glas...
tko će ga dobiti; that remains to be seen...
| uto 13 vel, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
gle, superman je alien -nabijem ga
he-man ima "moć"
a batman je šonjo bez ičega osim svojih gageta -zbog cega bi se u trebao svidit najvecem broju ljudi u danasnjem visoko tehnologiziranom drustvu
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 13 vel, 2007 9:01 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 da ali možda
Poštujem tvoje argumente i slažem se sa njima...ALI ako ćeš ići strogo logički onda valjda ne bi ni bio trekky niti piskarao o rasprama ovoga tipa, dakle...uključimo modus djeteta i udrimo...ti si rekao koji ti je i zašto najdraži...pitanje je tko je jači...batman bi popušio od obojce!
I znaš što?!? SAM SI JE KRIV!!!
zafrkavam se malo, meni je isto batman zakon, pogledao sam ovaj zadnji koji su snimili i to mi je pored prvog dijela najbolji Batman snimljen...
film je totalni rush!
| uto 13 vel, 2007 9:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
gle... nemres izmislit boljeg heroja od supermana... taj lik ima sve (super moci -jos mu samo fali treba... ioko toga se vrti citava radnja)
meni Tim Burtonovi batmani prava stvar (cak mi je 2. film bolji)
... ovo sve ostalo je blj-ilj iii
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 13 vel, 2007 9:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Ja obožavam Tim Bartona...imam gotovo sve što je snimio...
No, ovaj zadnji Batman koji je radikalno drugačiji od posljednja 2 koji su apsolutno smeće, nije ti bio dobar?!? Sa Christianom Bailom ovaj.
| uto 13 vel, 2007 9:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa maX ak svrsavas na superheroje koji nisu "super" procitaj si pokoji strip o "Punisheru" ... on rjesava zlocine a nema ni gadgeta 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 vel, 2007 12:26 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Chaky je napisao/la: pa maX ak svrsavas na superheroje koji nisu "super" procitaj si pokoji strip o "Punisheru" ... on rjesava zlocine a nema ni gadgeta 
Chaky on ne rjesava zlocine vec zlocince...mozda M60 ili bazuka nisu tako cool ko Batmanovi gadgeti, ali su bogme ucinkoviti
Uostalom Punisher je Marvelov lik tak da ih se ionako ne moze usporedjivati
(ali to ne znaci da nije faca).
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 14 vel, 2007 12:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
neeData je napisao/la: Ja obožavam Tim Bartona...imam gotovo sve što je snimio... No, ovaj zadnji Batman koji je radikalno drugačiji od posljednja 2 koji su apsolutno smeće, nije ti bio dobar?!? Sa Christianom Bailom ovaj. paaaa... nisam bas bio odusevljen... ono sto me najvise pogodilu u burtonovim filmovima je atmosfera! Chaky je napisao/la: pa maX ak svrsavas na superheroje koji nisu "super" procitaj si pokoji strip o "Punisheru" ... on rjesava zlocine a nema ni gadgeta  em.. nikad mi nije pau u ruke, ali htio bi
gledo sam film i bio mi je dobar... nisu mi bas bile potrebne maramice, al bio je ok... batman jos uvijek vodi zbog stila 
|
| sri 14 vel, 2007 4:28 pm |
|
 |
|