|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 27 kol, 2026 1:21 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Vjecna dilema , lister vs rimmer ?
Vjecna dilema , lister vs rimmer ?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Vjecna dilema , lister vs rimmer ?
The Boz je napisao/la: Lister ima jednu bitnu prednost. Može dodirivati stvari tokom cijele serije. Dobra (ali i hrpica prašine koja je nekad bila rimmer je legendarna (u prvoj epizodi))
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 12 lis, 2009 9:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 14 lis, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Rimmer Chris Barrie je car,  uvjek puknem od smjeha kad vidim tog lika. U ranim danima Nove TV petkom navecer prikazivala se serija di on vodi neki centar za rekreaciju. Znam da sam umiro od smjeha kakve su to scene bile.
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| uto 12 sij, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Smartybarty je napisao/la: U ranim danima Nove TV petkom navecer prikazivala se serija di on vodi neki centar za rekreaciju. Znam da sam umiro od smjeha kakve su to scene bile. Gledala sam tu seriju.  legendarno  The Brittas Empire se zove. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 13 sij, 2010 5:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|