| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Najgora ST rasa
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: To je cgi.  to je glumica ispod maske. i to znaci dobro izgledati po danasnjim standardima. To može bit možda djelomično maska ali u potpunosti nikako. U određenoj se je mjeri morao koristiti CGI. I ti uspoređuješ filmski buđet sa televizijskim.
|
| čet 01 lis, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: To može bit možda djelomično maska ali u potpunosti nikako. U određenoj se je mjeri morao koristiti CGI. I ti uspoređuješ filmski buđet sa televizijskim.    maska. nema CGI-a.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 lis, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: To može bit možda djelomično maska ali u potpunosti nikako. U određenoj se je mjeri morao koristiti CGI. I ti uspoređuješ filmski buđet sa televizijskim.    maska. nema CGI-a. Na TREKMOVIE-u se spominje da se radi o maski sa kombinacijom CGI-a, i ponavljam radi se o filmskom buđetu. efekti u serijama nikad nisu tako dobri kao u filmovima, Premalo novca i premalo vremena za rendriranje.
|
| čet 01 lis, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, ako zelis seriju pogledaj stargate, konkretno atlantis. tako imas asgarde koji su u vecini slucajeva rijesavani bez CGI-a (plus imas i wraithove ako se palis bas na maske)
|
| čet 01 lis, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Danas se na maskarama moze naci boljih maski od ovog Gorna, ali Rai'tara ocito zivi u proslosti. I malo ste skrenuli s teme. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 01 lis, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.Good je napisao/la: Danas se na maskarama moze naci boljih maski od ovog Gorna, ali Rai'tara ocito zivi u proslosti. I malo ste skrenuli s teme.  Gorn meni i dalje izgleda cool. Nisam rekla da izgleda fenomenalno, već da je i za današnje standarde dosta dobra maska. I da u novijim serijama ima puno lošijih maski. 
|
| čet 01 lis, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
 Re: CGI & maske
ok, ovoga, moze par primjera tih suvremenih maski puno losijih od Gorna? jer malo mi je tesko ovako u vjetar raspravljati.
|
| čet 01 lis, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ant je napisao/la: ok, ovoga, moze par primjera tih suvremenih maski puno losijih od Gorna? jer malo mi je tesko ovako u vjetar raspravljati. Pogledaj neke maske u Farscapeu.
|
| pet 02 lis, 2009 12:04 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Ant je napisao/la: ok, ovoga, moze par primjera tih suvremenih maski puno losijih od Gorna? jer malo mi je tesko ovako u vjetar raspravljati. Pogledaj neke maske u Farscapeu.ŠTAAAAAAAAAAAA?????? 
|
| pet 02 lis, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Pa da, neke maske iz Farsapea su jako loše, dok su neke odlične.
|
| pet 02 lis, 2009 12:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
ajde, Oz, ovu prepustam tebi. 
|
| pet 02 lis, 2009 12:11 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Pa da, neke maske iz Farsapea su jako loše, dok su neke odlične. Okej, ima ih slabijih, ali koje su to molim te JAKO loše?
|
| pet 02 lis, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Sjećam se onih izvanzemaljaca koji podsjećaju na neke ptice lešinare. E ta mi je maska očajna. Ima ih još ali moram se prisjetiti.
|
| pet 02 lis, 2009 12:23 am |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Sjećam se onih izvanzemaljaca koji podsjećaju na neke ptice lešinare. E ta mi je maska očajna. Ima ih još ali moram se prisjetiti. Hm, meni je ono bilo totalno bizarno.
|
| pet 02 lis, 2009 12:25 am |
|
 |
|
bubica
|
Mislim da RAI'TARINA teorija o kombinaciji maske i CGI-ja laganini pada u vodu: 
|
| sri 07 lis, 2009 1:19 am |
|
 |
|