| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 17 kol, 2010 12:48 pm Postovi: 87 Lokacija: Planet Zemlja Spol: Muški Opis Stanja: Sanjam neki drugi svijet...
|
 The Last Airbender (2010.)
Posljednji Airbender - Samo Avatar, majstor manipuliranja elementima, može donijeti mir u ratom razorenu zemlju  Zrak, voda, zemlja, vatra. Jedna od četiri nacije koje spaja sudbina, ona koja upravlja vatrom, objavit će rat ostalima. Taj rat trajat će puno stoljeće bez ikakve nade na vidiku koja bi mogla spriječiti njihovo potpuno uništenje. Uhvaćen između borbe i hrabrosti, mladi Aang (Noah Ringer) otkriva da je on usamljeni Avatar koji posjeduje nevjerojatnu moć manipulacije sa sva četiri elementa. Uskoro će se pridružiti Katari (Nicola Peltz), koja može manipulirati vodom, i svom bratu Sokki (Jackson Rathbone) kako bi zajedno povratili ravnotežu u ratom razorenim nacijama. Predobro mi zvuči, obožavam takve filmove, epske borbe i sl. Jedva čekam ga pogledat 
|
| čet 19 kol, 2010 10:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: The Last Airbender (2010.)
Fenix je napisao/la: Predobro mi zvuči, obožavam takve filmove, epske borbe i sl. Jedva čekam ga pogledat Fanovi animirane serije i kritičari smatraju ga jednim od najgorih filmova desetljeća. Na IMDB-u mu je skor mizernih 4.3/10, a na Rottentomatoesu 7%. Tako nizak rejting nemaju ni filmovi Paris Hilton... 
|
| čet 19 kol, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 17 kol, 2010 12:48 pm Postovi: 87 Lokacija: Planet Zemlja Spol: Muški Opis Stanja: Sanjam neki drugi svijet...
|
_Oz je napisao/la: Fenix je napisao/la: Predobro mi zvuči, obožavam takve filmove, epske borbe i sl. Jedva čekam ga pogledat Fanovi animirane serije i kritičari smatraju ga jednim od najgorih filmova desetljeća. Na IMDB-u mu je skor mizernih 4.3/10, a na Rottentomatoesu 7%. Tako nizak rejting nemaju ni filmovi Paris Hilton...  A čuj kad bi svi gledali kritike nema smisla onda ić gledat film... Ja ću ga pogledat i ocijenit sam, puno puta kritike pogriješe, daju slabu ocijenu a super film mi bio 
|
| čet 19 kol, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Evo vratio se ja iz kina i mogu reć da je dobar, ništa spektakularno, za sve fanove zanimljiv, a za druge ok. Tko još sluša kritike?  Meni je super  Sad se čeka nastavak 
|
| sri 25 kol, 2010 10:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Fenix je napisao/la: za sve fanove zanimljiv Koji su to "svi" fanovi? 
|
| sri 25 kol, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Ensign
|
_Oz je napisao/la: Fenix je napisao/la: za sve fanove zanimljiv Koji su to "svi" fanovi?  Pa za fanove te tematike 
|
| sri 25 kol, 2010 10:56 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Trebali su ga nazvat Avatar pa vidit šta će se dogoditi. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 30 kol, 2010 9:20 am |
|
 |
|
bubica
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Trebali su ga nazvat Avatar pa vidit šta će se dogoditi.  Pa sigurno bi imao veću gledanost od ovog đubreta Mali plavi Avatardići još uvijek idu u kino gledat te Štrumpfove (makar je film odavno izašo na DVD-u), pa bi se dobar dio njih možda zbunio i kupio kartu za Airbendera 
|
| pon 30 kol, 2010 1:08 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jel itko još gledao film? Dal se isplati pogledat?
| uto 31 kol, 2010 2:44 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni baš nije bilo lijepo dok sam ga gledala. Bilo mi je dosadno.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 31 lis, 2010 10:08 pm |
|
 |
|