| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Najbolji intro
Najbolju uvodnu špicu po meni ima Nova generacija najviše zbog Picardova To boldly go where no man has gone before a i Voyager mi je odličan zbog vizualnog prikaza.
|
| pet 23 sij, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Najbolji intro
TNG 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 23 sij, 2009 12:39 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
TNG i VOY 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 23 sij, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Space, the final frontier... Naježim se svaki puta.  I još legendarna mjuza.  Mislim na TNG dakako. 

|
| pet 23 sij, 2009 1:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Enteprise ima definitivno janbolji intro... ...jedini trek koji ima stihove... ....koji su baš onako snažni ... da te poneseu... ....nabriju prine epizode...
It's been a long road
Gettin from there to here It's been a long time But my time is finally here
And I will see my dreams come alive at night I will touch the sky And they're not gonna hold me down no more No they're not gonna change my mind
(Chorus) 'Cause I've got faith of the heart I'm going where my heart will take me I've got faith to believe I can do anything I've got strength of the soul No one's going to bend nor break me I can reach any star I've got faith I've got faith Faith of the heart
...jednostavno , predobro...
| pet 23 sij, 2009 1:40 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
I u tome se Enterprise odmiče od pravih ST serija što je samo još jedan dokaz... 

|
| pet 23 sij, 2009 1:44 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ENT je u intru previse amerikaniziran 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 23 sij, 2009 3:03 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
T'Rapavi je napisao/la: I u tome se Enterprise odmiče od pravih ST serija što je samo još jedan dokaz... ...da je jedinstven... ali ne manje  Trek  od ostalih
| pet 23 sij, 2009 10:50 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meni je najbolji Voyager. najbolja muzika... najljepsi kadrovi...
ali i Ent mi je tu negdje. spica je drugacija, ali meni se sviđa. cisto stvar osobnog ukusa valjda.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 23 sij, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam baš mislio otvoriti sličnu temu (ali budem smislio nešto drugo  ) Debelo najbolji intro ima Mirror Enterprise (Ent:ITMD) .... odlična mjuza i super scene napredovanja "nazi" Terrana... Poslije toga vanilla Enterprise, isto radi dobre pjesme i uvoda koji pokazuje put u svemir... povijest koja je kulminirala s porinućem prvog pravog Enterprisea... početak ljudskog istraživanja svemira.... Mr.bobo je napisao/la: ...jedini trek koji ima stihove... ....koji su baš onako snažni ... da te poneseu... Yep. U teškim mi trenucima (Članovi, klanovi, Gobelsi, Ždanovi  ) sam jako često slušao tu pjesmu... ("And they're not gonna hold me down no more, no they're not gonna hold me down .... I've got strength of the soul. And no one's gonna bend or break me!!!!" ) Odlična mi je to stvar, i zato glasam za ENT.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 23 sij, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
DS9, sviđa mi se glazba i jedini je uvod kojeg ne premotam kad gledam seriju na videu.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 23 sij, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Točkica je napisao/la: DS9, sviđa mi se glazba i jedini je uvod kojeg ne premotam kad gledam seriju na videu. Ali nema atraktivnosti ni nikakve poruke 
|
| pet 23 sij, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
PrincMatias je napisao/la: Točkica je napisao/la: DS9, sviđa mi se glazba i jedini je uvod kojeg ne premotam kad gledam seriju na videu. Ali nema atraktivnosti ni nikakve poruke  I meni je DS9 špica onako za uspavanku. Bez uvrede... 

|
| sub 24 sij, 2009 12:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ove sve ostale su mi podjednake, donekle nabrijavajuće, instrumentalne,... meni nema bitnije razlike mešu njima... A orginal TOSovska mi je nekak skroz čudna.... ne nužno u negativnom smislu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 24 sij, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne poričem da je za uspavanku, ali baš mi se zato sviđa. De gustibus non est disputandum. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 24 sij, 2009 5:14 pm |
|
 |
|