| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 S kojom ste ST-serijom odrasli ?
Pitanje je jednostavno, uz koju ste ST- seriju poceli gledati ove serijale koji su vjerovatno obiljezili vase zivote
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 10:38 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: S kojom ste ST-serijom odrasli ?~?~?~?
fora anketa.
ja sam, da se izjasnim, tzv Voy generacija.
poceo se prikazivat na TVju dok sam imo jos prilicno jednosnamenkast broj godina, i od onda sam ga gledao svaki dan/tjedan (vec kako su prikazivali)
kasnije sam se tek uputio u TNG i ostale ekipe. i mozda je tako i najbolje. jer Voy je dobra stvar za poceti. trekovska tema, ima akcije, ljepi specijalni efekti. taman za zakacit se.
Jos i sad kad cujem onu uvodnu spicu... joj... Voy ce uvijek imati specijalno mjesto u mojem srcu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 12:38 pm |
|
 |
|
Captain
|
Voyagerom, nazalost  Inace, vec ima indenticna anketa ovdje 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 07 kol, 2007 12:55 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ant je napisao/la: fora anketa. taman pomislio fala bogu da sam i ja potrefio jednu kad li...Citat: Inace, vec ima indenticna anketa ovdje
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 1:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Krešo je napisao/la: Inace, vec ima indenticna anketa ovdje  ubi me, al ja ju nevidim no dobro, nema veze. inace, prvi trek koji sam ikad vidio bio je sesti film, The Undiscovered Country. i nis nisam kuzio, i sve mi je bilo bezveze. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 2:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Uz Voyager sam počeo gledati Trek ,a uz TNG odrastao. Moj glas ipak ide Voyageru. Još je jedna anketa od danas aktivna. Dajte glas svom naj kapetanu.
|
| uto 07 kol, 2007 2:07 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
The next generation
| uto 07 kol, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Moram na ovo reći dvosmislen odgovor. TNG sam počeo već gledati od kasnih 80-tih odkad je išlo na telki no nisam gledao svaku sezonu jer se nisu baš prikazivale redovno. Pošto DS9 nije prikazan 92/93 redovno sam počeo tek gledat s VOY 96. No ipak glasah za TNG
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 07 kol, 2007 3:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
TNG. To je bilo 1989 godine a sjećam se kao da je bilo jučer. 
| uto 07 kol, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Uz Voyager ponajviše, a poslje i uz TNG
| pet 10 kol, 2007 5:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Prvo uz Voyager , a poslje uz reprize osim TOS-a koji mi se u to vrijeme činio smješan....al ga sad gledam
| pet 10 kol, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Kao dijete sam bjezhala od TV programa na kojima se prikazivao ST, jer mi je sve to bilo jako chudno i neobjashnjivo, tako da se ne mogu pohvaliti da sam rasla uz ST. U stvari, tad nisam ni znala da postoje ST, SW... Sve sam trpala u isti kosh i bjezhala od tih chudnih likova.
Krenula sam sa "Prvim kontaktom" tako shto sam ga odgledala tri puta u roku od par dana. Prvi put sam se prisilila da odgledam do kraja, ali nishta nisam kontala. Svakih par minuta sam zaustavljala film i pisala pitanja. Nakon odgledanog filma sam potrazhila objashnjenja kod prijatelja. Kad sam malo poslozhila kockice i dobila objashnjenja, pogledala sam ponovo film po drugi put za isti dan, a onda za par dana i trechi put.
Tek sad upoznajem svijet ST-a preko Voy-a.
| sub 11 kol, 2007 4:35 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Samo tako nastavi, nećeš se razočarati.
| sub 11 kol, 2007 6:55 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Voyager u osnovnoj, subotom popodne  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 11 kol, 2007 7:30 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ant je napisao/la: ubi me, al ja ju nevidim viewtopic.php?f=11&t=171Inace, isto kao i ks. Osnovna, Voyager. Negdje sa sredinom cetvrte sezone. Mozda ranije.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 11 kol, 2007 7:51 pm |
|
 |
|