|
Sada je: pon 27 srp, 2026 7:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Prva serija/film
Lore je napisao/la: raitara je napisao/la: Prije nekoliko godina. Sjećam se išla je 6. sezona VOY-a, pa TOS, poslije njega TNG, pa onda 7. sezona Voya, pa prva ENT-a, pa DS9, pa onda Voy ( cijeli ), pa ENT cijeli........................i onda velika stanka do sad kad se opet počeo emitirati TNG.  Uopće nije bilo tako. U razdoblju od 2001-2005 su prikazani redom sezonu po sezonu, TOS, TNG, DS9, VOY i ENT. Ne znam što je prije bilo, ali uopće nije prikazivano tako isprekidano kao što si ti napisala... Ne, prikazivalo se točno tim redom kojim sam kazala.
|
| čet 26 vel, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
RAI'TARA je napisao/la: Lore je napisao/la: raitara je napisao/la: Prije nekoliko godina. Sjećam se išla je 6. sezona VOY-a, pa TOS, poslije njega TNG, pa onda 7. sezona Voya, pa prva ENT-a, pa DS9, pa onda Voy ( cijeli ), pa ENT cijeli........................i onda velika stanka do sad kad se opet počeo emitirati TNG.  Uopće nije bilo tako. U razdoblju od 2001-2005 su prikazani redom sezonu po sezonu, TOS, TNG, DS9, VOY i ENT. Ne znam što je prije bilo, ali uopće nije prikazivano tako isprekidano kao što si ti napisala... Ne, prikazivalo se točno tim redom kojim sam kazala.Joj da... pa ti sve znaš 
| čet 26 vel, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Lore je napisao/la: Uopće nije bilo tako. U razdoblju od 2001-2005 su prikazani redom sezonu po sezonu, TOS, TNG, DS9, VOY i ENT. Ne znam što je prije bilo, ali uopće nije prikazivano tako isprekidano kao što si ti napisala... Ne, prikazivalo se točno tim redom kojim sam kazala.Joj da... pa ti sve znaš  Pa to znam, snimala sam epizode na VHS. 
|
| čet 26 vel, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
E pa ja znam da su se zadnji put kad su se prikazivale SVE epizode, epizode prikazivale po redoslijedu kako su snimane 
| čet 26 vel, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: E pa ja znam da su se zadnji put kad su se prikazivale SVE epizode, epizode prikazivale po redoslijedu kako su snimane  Emitirali su ih onako kako sam ja rekla. Kao što sam već rekla imam epizode na VHS-u i snimala sam ih po tom redoslijedu. Poslije TNG-a emitirali su 7. sezonu Voya, onda 1. ENT-a, tek onda dalje DS9, VOY opet cijeli, te ENT opet cijeli. 
|
| čet 26 vel, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bit će da si kazete pomiješala... 

|
| čet 26 vel, 2009 7:45 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
|
| čet 26 vel, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: E pa ja znam da su se zadnji put kad su se prikazivale SVE epizode, epizode prikazivale po redoslijedu kako su snimane  Emitirali su ih onako kako sam ja rekla. Kao što sam već rekla imam epizode na VHS-u i snimala sam ih po tom redoslijedu. Poslije TNG-a emitirali su 7. sezonu Voya, onda 1. ENT-a, tek onda dalje DS9, VOY opet cijeli, te ENT opet cijeli.  Nisi u pravu. U razdblju kada sam ja bio peti, šesti i sedmi razred, pratio sam svaku epizodu. to je negdje razdoblje 2001-2005. I tada su u cjelosti prikazani redom TOS, TNG, DS9, VOY, ENT, redom kako su snimani sezonu po sezonu. HRT je bio među prvim tv kućama u svijetu koja je prikazala tada cijeli ENT. Jer je ENT bio slabo gledan tijekom treće i četvrte sezone (to se snimalo oko 2004./2005.), pa mnoge tv kuće u svijetu nisu ni otkupile ENT. Nakon TOS-a je prikazan cijeli TNG. TOS se emitirao u 18:45 na HRT2. Kad je uslijedio TNG, termin se promijenio na 22:55. Tijekom pete ili šeste sezone TNG-a, prebačen je sa HRT2 na HRT3. Nakon njega je uslijedio cijeli DS9 sa terminom 14:00 ili 15:00. . . . Uglavnom ne znam kad se trek počeo prikazivati u hrvatskoj. Znam da se 2008. počeo prikazivati TNG/DS9/VOY. I znam da se 2001-2005. prikazao TOS/TNG/DS9/VOY/ENT. Prije 2001. ne znam što je bilo. Ali za 2001-2005 sam 100% siguran.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 26 vel, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Evo, nakon pola sata listanja po HRT forumu... ne mogu vjerovati, ali rai'tara je u pravu... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 26 vel, 2009 9:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: E pa ja znam da su se zadnji put kad su se prikazivale SVE epizode, epizode prikazivale po redoslijedu kako su snimane  Emitirali su ih onako kako sam ja rekla. Kao što sam već rekla imam epizode na VHS-u i snimala sam ih po tom redoslijedu. Poslije TNG-a emitirali su 7. sezonu Voya, onda 1. ENT-a, tek onda dalje DS9, VOY opet cijeli, te ENT opet cijeli.  Nisi u pravu. U razdblju kada sam ja bio peti, šesti i sedmi razred, pratio sam svaku epizodu. to je negdje razdoblje 2001-2005. I tada su u cjelosti prikazani redom TOS, TNG, DS9, VOY, ENT, redom kako su snimani sezonu po sezonu. HRT je bio među prvim tv kućama u svijetu koja je prikazala tada cijeli ENT. Jer je ENT bio slabo gledan tijekom treće i četvrte sezone (to se snimalo oko 2004./2005.), pa mnoge tv kuće u svijetu nisu ni otkupile ENT. Nakon TOS-a je prikazan cijeli TNG. TOS se emitirao u 18:45 na HRT2. Kad je uslijedio TNG, termin se promijenio na 22:55. Tijekom pete ili šeste sezone TNG-a, prebačen je sa HRT2 na HRT3. Nakon njega je uslijedio cijeli DS9 sa terminom 14:00 ili 15:00. . . . Uglavnom ne znam kad se trek počeo prikazivati u hrvatskoj. Znam da se 2008. počeo prikazivati TNG/DS9/VOY. I znam da se 2001-2005. prikazao TOS/TNG/DS9/VOY/ENT. Prije 2001. ne znam što je bilo. Ali za 2001-2005 sam 100% siguran. Sorry, ali u krivu si, a RAI'TARA je u pravu. Nakon sto je TNG zavrsio (23. 10. 2003., plus minus par dana), prikazali su Unimatrix Zero part 1 i cijelu sedmu sezonu Voyagera (mislim da joj je to bila premijera na HRTu), onda prvu sezonu Enta i onda je oko 10. 1. 2004. poceo cijeli DS9, pa je u ljeto 2004. poceo cijeli Voyager, pa je u 6. mjesecu 2005. poceo cijeli Enterprise Sjecam se jer sam jedan dan navecer slucajno upalio TV i bio je Journey's End, i nakon njega sam pogledao jos par preostalih epizoda TNGa, pa sedmu sezonu Voyagera, pa prvu sezonu Enterprisea i poludio sam kad sam skuzio da nece biti nastavka Shockwavea i onda DS9, ali uglavnom s Journey's End sam poceo gledati Trek. Prije sam pogledao nekoliko epizoda Voyagera, 2000. ili tu negdje, i jednu epizodu TNG-a (Devil's Due), ali se nisam upecao sve do tad
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 26 vel, 2009 9:12 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
| čet 26 vel, 2009 9:27 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
MacGyver je napisao/la: Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Emitirali su ih onako kako sam ja rekla. Kao što sam već rekla imam epizode na VHS-u i snimala sam ih po tom redoslijedu. Poslije TNG-a emitirali su 7. sezonu Voya, onda 1. ENT-a, tek onda dalje DS9, VOY opet cijeli, te ENT opet cijeli.  Nisi u pravu. U razdblju kada sam ja bio peti, šesti i sedmi razred, pratio sam svaku epizodu. to je negdje razdoblje 2001-2005. I tada su u cjelosti prikazani redom TOS, TNG, DS9, VOY, ENT, redom kako su snimani sezonu po sezonu. HRT je bio među prvim tv kućama u svijetu koja je prikazala tada cijeli ENT. Jer je ENT bio slabo gledan tijekom treće i četvrte sezone (to se snimalo oko 2004./2005.), pa mnoge tv kuće u svijetu nisu ni otkupile ENT. Nakon TOS-a je prikazan cijeli TNG. TOS se emitirao u 18:45 na HRT2. Kad je uslijedio TNG, termin se promijenio na 22:55. Tijekom pete ili šeste sezone TNG-a, prebačen je sa HRT2 na HRT3. Nakon njega je uslijedio cijeli DS9 sa terminom 14:00 ili 15:00. . . . Uglavnom ne znam kad se trek počeo prikazivati u hrvatskoj. Znam da se 2008. počeo prikazivati TNG/DS9/VOY. I znam da se 2001-2005. prikazao TOS/TNG/DS9/VOY/ENT. Prije 2001. ne znam što je bilo. Ali za 2001-2005 sam 100% siguran. Sorry, ali u krivu si, a RAI'TARA je u pravu. Nakon sto je TNG zavrsio (23. 10. 2003., plus minus par dana), prikazali su Unimatrix Zero part 1 i cijelu sedmu sezonu Voyagera (mislim da joj je to bila premijera na HRTu), onda prvu sezonu Enta i onda je oko 10. 1. 2004. poceo cijeli DS9, pa je u ljeto 2004. poceo cijeli Voyager, pa je u 6. mjesecu 2005. poceo cijeli Enterprise Sjecam se jer sam jedan dan navecer slucajno upalio TV i bio je Journey's End, i nakon njega sam pogledao jos par preostalih epizoda TNGa, pa sedmu sezonu Voyagera, pa prvu sezonu Enterprisea i poludio sam kad sam skuzio da nece biti nastavka Shockwavea i onda DS9, ali uglavnom s Journey's End sam poceo gledati Trek. Prije sam pogledao nekoliko epizoda Voyagera, 2000. ili tu negdje, i jednu epizodu TNG-a (Devil's Due), ali se nisam upecao sve do tad Da 
|
| pet 27 vel, 2009 12:01 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
RAI`TARA je u pravu  čini mi se da su ovo sve iz početka počeli prikazivati kako je Lore rekao kad je išao onaj ljetni retrovizor.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 ožu, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Hrčak je napisao/la: RAI`TARA je u pravu  čini mi se da su ovo sve iz početka počeli prikazivati kako je Lore rekao kad je išao onaj ljetni retrovizor. Ne, emitirali su samo onim redom koji smo vam MacGyver i ja rekli. Poslije toga bila je velika stanka, dok se evo opet nije počeo prikazivati TNG i evo sad DS9. Ali tada dok su se TOS, TNG I DS9 prikazivali bile su i reprize svaki dan, te plus još kad se DS9 prikazivao reprize nedjeljom ( tako se zapravo jako puno epizoda DS9-a emitiralo 3 puta ).
|
| pon 02 ožu, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmm.... @RAI ti bi mogla bit naš novi povijesničar za ST. Dobrosi to popamtila. Da je mene netko o tome pitao poima nebih imao! ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Stvarno morali bi smislit neku funkciju na boardu. Povjesničar serijala, oni jedan ča je bi neznan , malo je ostarija ma ni sve ni pogleda. Pozdrav Kule Babilonske 88

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 03 ožu, 2009 1:18 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|