| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Prva serija/film
Mr.bobo je napisao/la:
...jel to znaći da nisi gledala Ent...?
Aliceland je napisao/la: Ne i zasad ne zelim i zaboravih da ....gledala i filmove  ...i ti se kao i T'Grel bojiš da bi ti se mogao svidjeti... ? ...a moraš to pogledati... 
| ned 08 vel, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
meni je prva serija bila TNG  a prvi film generations
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 09 vel, 2009 2:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
BrickTop je napisao/la: Zanimljivo je kako Voyager vodi u ovoj anketi, i to dosta uvjerljivo. Pitam se što je to toliko značajno u Voyageru kada nas je privuklo da ga gledamo kao prvi serijal. Pa nije čudno budući da se Voyager prvi od ST-a prikazivao kod nas na TV-u. Barem u ovo novije doba... 

|
| čet 26 vel, 2009 1:38 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa i nije baš, TNG se emitirao prije njega.
|
| čet 26 vel, 2009 11:00 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
RAI'TARA je napisao/la: Pa i nije baš, TNG se emitirao prije njega. Napisah u novije doba, dakle ono koje se većina forumaša sjeća i bila dovoljno velika da gleda TV. Ak ćemo po tvome, onda se TOS emitirao prije TNG-a. 

|
| čet 26 vel, 2009 12:19 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa prvu seriju koju sam gledao je bila Voyager... a prvu koju sam cijelu odgledao je bila Enterprise. Možda je baš i to jedan od razloga zašto mi je najdraža.
| čet 26 vel, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
T'Rapavi je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Pa i nije baš, TNG se emitirao prije njega. Napisah u novije doba, dakle ono koje se većina forumaša sjeća i bila dovoljno velika da gleda TV. Ak ćemo po tvome, onda se TOS emitirao prije TNG-a.  Pa o tome govorim TNG je nedugo prije prvog emitiranja Voyagera u nas završio sa emitiranjem.
A ako ćemo o novijem dobu, pa i TOS se kod nas emitirao prije nekoliko godina. 
|
| čet 26 vel, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Pa i nije baš, TNG se emitirao prije njega. Napisah u novije doba, dakle ono koje se većina forumaša sjeća i bila dovoljno velika da gleda TV. Ak ćemo po tvome, onda se TOS emitirao prije TNG-a.  Pa o tome govorim TNG je nedugo prije prvog emitiranja Voyagera u nas završio sa emitiranjem.
A ako ćemo o novijem dobu, pa i TOS se kod nas emitirao prije nekoliko godina.  Je? Kad se TOS emitirao...ne sječam se baš?
| čet 26 vel, 2009 12:26 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re:
Ant je napisao/la: voyager. and it's got a special place in my hart.  A prvi film ST: TMP - ono kad su ST filmovi išli nedjeljom navečer na HRT-u...
| čet 26 vel, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Napisah u novije doba, dakle ono koje se većina forumaša sjeća i bila dovoljno velika da gleda TV. Ak ćemo po tvome, onda se TOS emitirao prije TNG-a.  Pa o tome govorim TNG je nedugo prije prvog emitiranja Voyagera u nas završio sa emitiranjem.
A ako ćemo o novijem dobu, pa i TOS se kod nas emitirao prije nekoliko godina.  Je? Kad se TOS emitirao...ne sječam se baš? Prije nekoliko godina. Sjećam se išla je 6. sezona VOY-a, pa TOS, poslije njega TNG, pa onda 7. sezona Voya, pa prva ENT-a, pa DS9, pa onda Voy ( cijeli ), pa ENT cijeli........................i onda velika stanka do sad kad se opet počeo emitirati TNG. 
|
| čet 26 vel, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
RAI'TARA je napisao/la: [b]Pa o tome govorim TNG je nedugo prije prvog emitiranja Voyagera u nas završio sa emitiranjem.  Prema onom koliko sam čuo od starijih forumaša sa drugog foruma, TNG se prikazivao krajem 80-tih, početkom 90-tih i to samo sezona-dvije. Voyager se subotom/nedjeljom prikazivao u nas od koje? '98. ili tako nešto? Tako da je apsurdno govoriti da je emitiranje TNG-a završilo nedugo prije emitiranja Voyagera. EMitiranje TOS-a u sedamdesetima neću ni spominjati. 

|
| čet 26 vel, 2009 12:49 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ne, ja sam Voyager počela pratiti od prve epizode, kad se prvi puta počeo emitirati kod nas, i to posve slučajno, bila sam dijete.
A TNG se emitirao malo prije VOY-a, ali njega nisam pratila, nije me zanimao, bila sam premlada, a Worf me strašio hehe, pa su roditelji okrećali program kad je TNG bio na TV-u. 
|
| čet 26 vel, 2009 12:56 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
raitara je napisao/la: Prije nekoliko godina. Sjećam se išla je 6. sezona VOY-a, pa TOS, poslije njega TNG, pa onda 7. sezona Voya, pa prva ENT-a, pa DS9, pa onda Voy ( cijeli ), pa ENT cijeli........................i onda velika stanka do sad kad se opet počeo emitirati TNG.  Uopće nije bilo tako. U razdoblju od 2001-2005 su prikazani redom sezonu po sezonu, TOS, TNG, DS9, VOY i ENT. Ne znam što je prije bilo, ali uopće nije prikazivano tako isprekidano kao što si ti napisala...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 26 vel, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Lore je napisao/la: U razdoblju od 2001-2005 su prikazani redom sezonu po sezonu, TOS, TNG, DS9, VOY i ENT. Ne znam što je prije bilo, ali uopće nije prikazivano tako isprekidano kao što si ti napisala... I meni se čini
| čet 26 vel, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Jedino je bila neka pauza nakon prve sezone Enterprisea, pa su ga kasnije opet pokazali cijelog ako se ne varam... 

|
| čet 26 vel, 2009 4:52 pm |
|
 |
|