| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Kome ne biste stali na put?
ne znam zasto se svi toliko boje worfa! on je divan ja se vise bojim zena u st-u nego muskaraca, tu sam izabrala b'elannu jer je ona uglavnom napizdena i bez da joj ista napravis (bar u prvim sezonama). u svakom slucaju ne bi tila nabasat na klingonku s pms-om, pa makar bila samo polovicna... 
| ned 27 sij, 2008 12:03 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Čitajući gornji post sjetih se jedne opake Žene. Kira iz alternativnoga svemira je prava opasna kučka. S njom nema zaje*ancije.
| ned 27 sij, 2008 12:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...npr, ja nebi htio stati na put Borg Queen... ...taj okršaj može ići samo u jednom smjeru...
| sri 30 sij, 2008 6:18 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...npr, ja nebi htio stati na put Borg Queen... ...taj okršaj može ići samo u jednom smjeru... u kojem? ignoriranju od strane borg queen jer te se ne isplati asimilirati? Jer bi onda imao pristup borg forumima ... i savrseni red na njihovim forumima bi onda otisao kvragu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 30 sij, 2008 8:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...npr, ja nebi htio stati na put Borg Queen... ...taj okršaj može ići samo u jednom smjeru... u kojem? ignoriranju od strane borg queen jer te se ne isplati asimilirati? Jer bi onda imao pristup borg forumima ... i savrseni red na njihovim forumima bi onda otisao kvragu  ...LOL... ...saznala bi ona mnogo toga... (npr, kako u stargateu ona nebi dugo opstala) LOL
| čet 31 sij, 2008 12:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
BrickTop je napisao/la: Čitajući gornji post sjetih se jedne opake Žene. Kira iz alternativnoga svemira je prava opasna kučka. S njom nema zaje*ancije. Ma ja se nebi zamjerio ni Kiri iz "ovog".....za***ana žena.....Eto njoj jedan glas....
| čet 31 sij, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Worfu se nikako ne bi htija zamjerit jer je najagresivniji i najkraceg fitilja od navedenih. A i snazan je momak. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 13 ruj, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Worfu - dovoljan razlog za to je što je on Kligonac.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 13 ruj, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Odu- ne bi volio da se shapeshifta u nešto s velikim očnjacima i dugim kanđama 
| ned 13 ruj, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
B'Elanni... zna se zašto... a pogotovo joj nebih htio stat na put dok ima PMS 
| ned 13 ruj, 2009 9:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Worfu i Garaku 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 13 ruj, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Garaku a s drugima bi se nekako izašlo na kraj....
|
| sub 19 ruj, 2009 12:01 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Kaj se vi tak svi bojite Garaka Pa je on je baš super
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 19 ruj, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ne znam meni je Odo malo zajeban, tj. svi ti shapesshifteri opčenito. Bilo je mnogo primjera gdje su oni znali biti jako opasni... tako da se definitivno nebi volio Odou zamjerit... 
| sub 19 ruj, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Dukatu... kod njega nema spasa...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 19 ruj, 2009 7:28 pm |
|
 |
|