| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Prva serija/film
Prvi serijal koji sam počeo pratiti je bio Voyager. Teško da se to može nazvati praćenjem. Bilo je to gledanje svake 5-6 epizode. TOS je bio prvi serijal koji sam počeo konstantno pratiti iz epizode u epizodu. Nakon njega TNG. DS9 sam tada na tvu dosta propustio. Voyager sam ponovno gledao svaku 3-4 epizodu. Zatim odgledao veliku većinu ENT-a.
Prije godinu dana sam počeo sve ponovno gledati i u tom vremenskom periodu sam odgledao TNG, DS9, ENT, zadnje dvije sezone TOS-a i prve 3 VOY-a.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 24 kol, 2008 5:57 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Voyager i to davne 1997 godine 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 24 kol, 2008 6:03 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Voyager.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 29 ruj, 2008 6:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prva ST serija koju sam bas odgledao je bila Voyager, pocevsi od (ak se ne varam) 1994. kad je krenuo na HTVu....
A prva serija koja me upoznla s Trekom je bila TNG. 1. sezona je isla negdje krajem 80ih (ili pocetkom 90ih?) na TVu, i pogledao sam nekoliko epizoda...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 ruj, 2008 6:30 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni je Voyager bio prvi i ostao mi je najdraži. 
|
| sub 31 sij, 2009 4:14 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Voyager od serija, Insurrection od filmova. Sada jedino nisam 100% siguran što je bilo prije. Kokoš ili jaje? 

|
| sub 31 sij, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Voyager od serija, dok sam imao 9 ili 10 godina. Od filmova mi je prvi bio baš prvi, ne sjećam se točno kad, ali uglavnom poslije serija 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 31 sij, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Zanimljivo je kako Voyager vodi u ovoj anketi, i to dosta uvjerljivo. Pitam se što je to toliko značajno u Voyageru kada nas je privuklo da ga gledamo kao prvi serijal.
| ned 08 vel, 2009 2:30 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Prvu koju sam odgledao bio je to TNG. 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 08 vel, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cmd Data je napisao/la: Prvu koju sam odgledao bio je to TNG.  ...dobro da nakon toga nisi postao gater... i okrenuo leđa treku...
| ned 08 vel, 2009 2:38 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..hehe...pa to je bilo onda kada su prvi put poceli prikazivat ST na HRT-u Prvo je isao TOS, to sam znao s vremena na vrijeme pogledat Nakon toga TNG, a gle TNG sam najvise pratio zbog Date a i dojmio me se velik, novi Enterprise na srecu nisam ostao samo uz TNG

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 08 vel, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
|
| ned 08 vel, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jel to znaći da nisi gledala Ent...?
| ned 08 vel, 2009 3:06 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
...o ne..evo nam jos jedne Raitare.. 

|
| ned 08 vel, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Mr.bobo je napisao/la: ...jel to znaći da nisi gledala Ent...? Ne i zasad ne zelim i zaboravih da ....gledala i filmove 
|
| ned 08 vel, 2009 3:15 pm |
|
 |
|