| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Izbor za naj kapetana
Citat: Pa bio je najteži zadatak jer je bila sama u nepoznatom djelu svemira. A sad i o njoj je u više navrata ovisila sudbina alfa kvadranta i zemlje. Da je bila najsposobnija i najkompletnija kako tvrdis, ne bi ni zavrsila tamo u Delti i ne bi nista ovisilo o njoj. I Data, svi brodovi su gotovo uvik sami. Osim evo u tim ratnim neprilikama i bitkama. Koliko je puta npr. Sisko kad ga vec spominjemo isa u Gamu sa Defiantom ili runaboutom? Svaki put je postoja rizik da ce ostat tamo ili da ce ih unistit, i nije ima nikoga iza ili uz sebe.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 28 ruj, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Gle Nakofezirana se meni ne svida previse...ima mnogo glupih odluka...no to sto je ona zavrsila u Delti to nikako nije njezina pogreska...
Hmm...Sisko je isao mnogo puta da, do tamo 4-5 sezone, nadalje kada se rat jako zakuhao..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mr.Good je napisao/la: Citat: Pa bio je najteži zadatak jer je bila sama u nepoznatom djelu svemira. A sad i o njoj je u više navrata ovisila sudbina alfa kvadranta i zemlje. Da je bila najsposobnija i najkompletnija kako tvrdis, ne bi ni zavrsila tamo u Delti i ne bi nista ovisilo o njoj. I Data, svi brodovi su gotovo uvik sami. Osim evo u tim ratnim neprilikama i bitkama. Koliko je puta npr. Sisko kad ga vec spominjemo isa u Gamu sa Defiantom ili runaboutom? Svaki put je postoja rizik da ce ostat tamo ili da ce ih unistit, i nije ima nikoga iza ili uz sebe. Upravo zato i jest hrabra, hrabrija od siska jer je odlučila ostati u delti da zaštiti nevinu vrstu. I nije istina da su svi brodovi sami. U alfa kvadrantu uvijek imaju pojačanja koja su blizu. A Sisko je imao cijelu flotu iza sebe. Pa stoga ne može se mjeriti sa Janeway ni on a pogotovo ne Picard. 
|
| uto 29 ruj, 2009 12:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...tako je... svi su oni imali backup... kad je zagustilo...
...Janeway se mogla samo osloniti na sebe i sposobnost svoje posade da riješi problem... ...tu i tamo je negdje dobila pomoć...
| sri 07 lis, 2009 2:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Mr.bobo je napisao/la: ...tako je... svi su oni imali backup... kad je zagustilo...
...Janeway se mogla samo osloniti na sebe i sposobnost svoje posade da riješi problem... ...tu i tamo je negdje dobila pomoć... I na svoje buduce ja izmedju ostaloga, jel? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 07 lis, 2009 2:22 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Jedino se tu još Archer može mjeriti sa Janeway, i on je u 3. sezoni bio sam bez pomoći, u teškoj misiji.
|
| sri 07 lis, 2009 2:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...imaš pravo...
...a njemu su malo isto uskakali Andorijanci... ...no opet su oni imali neke svoje interese u svemu tome... ...ali glavni dio puta morao je sam odraditi...
...Archer & Janeway respect...
| sri 07 lis, 2009 12:37 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a njemu su malo isto uskakali Andorijanci... . Sta su mu??... ...osim u zadnjoj epki... E Bobo previse na tebe utjece ovaj Voy..poceo si ga previse favorizirat ..mislim da cu ti morat ukrst sve DVD-ove i TV da ga nemos vise gledat...
Vratit 141 clana posade kuci ili spasit 14 miljardi ljudi??...hmm..sto se cini tezim??

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 07 lis, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Da, to što su Picard i Sisko spašavali cijeli Alpha i Beta qaudrant od Borga i Dominija, to nikome ništa
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 07 lis, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sisko i Piki su spasili dom od pohoda smrtnog neprijatelja i to je ono najvažnije dok je rat sa xindijima tek kasnije dodan i to nije ˝pravi˝ trek.
|
| sri 07 lis, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
PrincMatias je napisao/la: Sisko i Piki su spasili dom od pohoda smrtnog neprijatelja i to je ono najvažnije dok je rat sa xindijima tek kasnije dodan i to nije ˝pravi˝ trek. Sta sad cemo opet pocinjat s time sto je pravi trek a sto nije?..da li je ENT pravi trek ili nije??...bas pametno...
Pa znate sta...boli me k da li je ENT trek ili nije...za mene ne mora biti ali moze biti...samo da znate...ali to je najbolja SF serija ikad snimana
A ti Sov..ja neznam sto je s tobom..ne zelim te vrijedat ili se svadat, ali stvarno jel ti to namjerno tako radis, il si glup, il se pravis glupim pa da drugi popizde???... jer stvarno...vec sad po 25345346 put pises kako su Sisko i Picard takoder spasavali Alpha i Beta kvadrant a ja i svi ostali zajedno ti po 253435346 put pisem i govorim da je Archer bio sam u Expansu, jedan brod!!...a ne kao ovdje..gdje Sisko iza sebe ima cijelu armadu, isto tako i Picard..mislim i oni su imali tezak zadatak al to se nikako ne moze mjerit sa onim on Archera te onda i Nakofezirane... Đizusss

|
| sri 07 lis, 2009 10:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Cmd Data je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a njemu su malo isto uskakali Andorijanci... . Sta su mu??... ...osim u zadnjoj epki... E Bobo previse na tebe utjece ovaj Voy..poceo si ga previse favorizirat ..mislim da cu ti morat ukrst sve DVD-ove i TV da ga nemos vise gledat...
Vratit 141 clana posade kuci ili spasit 14 miljardi ljudi??...hmm..sto se cini tezim?? Janeway je spasila alfa kvadrant od borga a i od mnogih drugih neprijatelja.
Uglavnom po tom pitanju, Sisko i posebno Picard ne mogu se mjeriti sa Janeway i Archerom. Voyager trenutno ima 148 članova posade, ne računajući Doktora i Naomi. 
|
| sri 07 lis, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
@ Matias - ovo nije rasprava o tome što je "pravi" Trek a što nije...
@ Cmd Data - smiri hormone, tek si dobio jedan warn, već si u lovu na drugi?
@ RAI'TARA - od kojih je to "drugih" neprijatelja Janeway spasila Alfa kvadrant?
|
| sri 07 lis, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Vrste 8472 između ostalih, a samu zemlju je spasila od uništenja također.
|
| sri 07 lis, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Vrste 8472 između ostalih, a samu zemlju je spasila od uništenja također. Ok to u vezi vrste 8472 se slažem... al kad je spasila Zemlju od uništenja i od koga?
| sri 07 lis, 2009 11:31 pm |
|
 |
|