| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
@TerNek - vidiš toga se ne sjećam, ali bih se složila s Dukatom. Lako Worfu kad ima viška vitalnih organa. Teško bi bilo njega zašorati.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| čet 07 ruj, 2006 5:32 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Hehe snašao bi se ja već! Sa B'Elannom znam što bi radio, a ovi ostali neka bježe! 
|
| čet 07 ruj, 2006 5:34 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
ne približavaj se worfu ak hočeš živet 
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| čet 07 ruj, 2006 7:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| čet 07 ruj, 2006 8:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Capri je napisao/la: @TerNek - vidiš toga se ne sjećam, ali bih se složila s Dukatom. Lako Worfu kad ima viška vitalnih organa. Teško bi bilo njega zašorati.
dovoljno ti je da dobro pogodis jedan organ. igrom slucaja to i nije takav problem, cak ni kod Worfa. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 07 ruj, 2006 10:49 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Ant je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: Garak je dosta opak. sa Garakom treba raspravljat, treba se koji put i malo zakacit, treba se s njim nadmudrivat. inace bi propustio svu zabavu. ali istina je da netreba pretjerat, jer nikad neznas kad ce se on vratit u Opsidijance pa krenut u osvetu.
Ne treba se on vratit i OO da bi bio opasan...mislim da je odredjeni romulanski ambasador osjetio na svojoj kozi istinitost te tvrdnje 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 08 ruj, 2006 8:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Hehe podnijet ću ja njene adute i asove, sve za nju! 
|
| pet 08 ruj, 2006 8:49 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ili bolje, B'Elanna, oj sim, buš vidla dim.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 08 ruj, 2006 10:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Definitivno nebi stao klingoncu na put.
|
| sub 03 vel, 2007 5:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Garak je po meni najintrigantniji lik ST serijala , bez njega i Quarka DS9 bi falia , nebi imao onu zanimljivost .
A sto se Opasnih likova tice sjetite se kad je Quarkov netjak u DS9 reka onoj dvojici klingonaca neka se micu s njegovog mjesta na promenadi i kad ga tia jedan od njih napast a onaj stariji [ mislim general ] ga je uhvatia i zadrza i reka mu [klingoncu] "da hrabrost dolazi u svim velicinama" a malome ferengiju je reka nek ipak drugi put pripazi jer nisu svi klingonci ko on .
Ta mi je bila jedna od najfora u DS9 , one face koje su klingoci napravili kad in je onaj mali 2 x nizi i 3x laksi zaprijetia , ja sam puka od smijeha .
A i stric mu Quark nije bia los s klingocima i s klingonkama [ u 2/3 epizode] !
No to ipak dokazuje onu da um caruje a snaga ... nije bas da kalde valja ali... nikako nije dorasa umu bas zato bih se vise bojao Garaka nego Worfa !!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 10 vel, 2007 12:30 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Kome ne biste stali na put?
Dukat je iznimno opasan i lukav Doduse nebi ja nit kontra weyuna a bilo kkojem breenu okretat leđa je preopasno Ps seski isto nevalja okretat leđa , ali ona je pokojna pa to necu racunat
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 27 sij, 2008 12:51 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: Ps seski isto nevalja okretat leđa , ali ona je pokojna pa to necu racunat pokojni je, na zalost, i nas dragi Weyoun... al' da, Seska je definitivno jedna od opakijih likica (kak se zapravo kaze zenski lik?) u treku. kako je samo Chakotaya motala oko malog prsta...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 sij, 2008 12:55 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Vidim većina se plaši Worfa, no ja se radije nebi zamjerio Garaku. Još se ne zna koje on sve tehnike i koje ljude poznaje.
| ned 27 sij, 2008 12:57 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ant je napisao/la: captain je napisao/la: Ps seski isto nevalja okretat leđa , ali ona je pokojna pa to necu racunat pokojni je, na zalost, i nas dragi Weyoun... al' da, Seska je definitivno jedna od opakijih likica (kak se zapravo kaze zenski lik?) u treku. kako je samo Chakotaya motala oko malog prsta... Weyun se moze opet klonirat i smrt ga ne zaustavlja (doduse weyun 6 je bio bas drag  )
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 27 sij, 2008 1:00 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja se nebi zamjerio kai winn... mene religijski fanatici najvise plase... nikad ne znas sto ce sljedece napraviti... nema tu neke logike
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 27 sij, 2008 5:45 am |
|
 |
|