| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: ST - najvaznija sporedna stvar?
Nije. Nogomet je.
|
| sri 24 vel, 2010 1:06 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
budući da su mi cure najvažnije u životu, ST bi definitivno mogao bit najvažnija sporedna stvar u životu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 24 vel, 2010 1:08 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nije istina.
Ako sam gladan, neću valjda gledat Trek, već ću ić nešto pojest. Ako sam narajcan, neću valjda ******** na 7/9 TITS, već ću ić nešto #@ß!&%%. Ako sam žedan, neću valjda gledat kako Damar cuga Kanar, već ću i ja cugnut VODE.
Dakle, postoje i drugi prioriteti u životu.
|
| sri 24 vel, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa hrana je najvažnija stvar u životu, kao i voda ( bez njih se umire ). Ovdje se govori od najvažnijoj sporednoj stvari u životu. 
|
| sri 24 vel, 2010 3:10 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Nije. Star Trek je zanimljiv, je poučan, i je, tj. trebao bi biti društveno opčeprihvatljiv, ali ga sad nazivati najvažnijom sporednom stvari u životu je ipak malo previše.... Možda Star Trek je revolucionalan i jedinstven SF serijal (zbog mnogih stvari), ali naposljetku je ipak samo to SF serija, i to treba uzeti u obzir... Sve više od toga je na ovaj ili onaj način bježanje od stvarnosti.
| sri 24 vel, 2010 5:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Star Trek ili nogomet ili nešto drugo... dođe na isto... mislim da sam hrpetinu puta više gledao Trek nego tekme 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 vel, 2010 6:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni se čini da su ovdje neki pomješali pojmove najvažnija stvar u životu i najvažnija sporedna stvar u životu. 
|
| sri 24 vel, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni se čini da su ovdje neki pomješali pojmove najvažnija stvar u životu i najvažnija sporedna stvar u životu.  Pa da, dovodit potrebu za pićem, hranom i sexom u istu rečenicu s Trekom...
|
| sri 24 vel, 2010 6:48 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Piće i hrana nisu sporedne nego najvažnije stvari u životu. Sporedne stvari su one koje su neobavezne, bez kojih možemo preživjeti a koje su nam važne iz gušta.
Piće i hrana su nužni, bez njih bi umrli. Pa su to najvažnije stvari u životu, poput zraka također, obitelji.
A sporedne stvari su zabava ono što nas zabavlja. Nekome je to nogomet a nekome, pjevanje, a nekome plesanje, a nekome pak star trek.
Baš zbog toga vidim da su neki od vas pomiješali ta dva pojma ''najvažnije stvari u životu'' i ''najvažnije sporedne stvari u životu''. 
|
| sri 24 vel, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja sam mislio da je ljubav najvažnija stvar na svijetu. Ili barem lova. A tek onda ždera i cuga. 
|
| sri 24 vel, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ST nije najvažnija sporedna stvar u životu... dapače, nije uopće niti bitan... lijep je, i ugodno ga je pogledati... gušt, i to je to... 
| sri 24 vel, 2010 8:44 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
što od riječi sporedna ne razumijete?
sporedna-dakle bezazlena zabava (što znači da čak nisu ni izlazci sporedna stvar...)
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 24 vel, 2010 10:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
tko? ST nije najvažnija sporedna stvar u mom životu...  al gledanje filmova bi moglo biti... a sad dal je to ST ili ne, potpuno nebitno...
| sri 24 vel, 2010 10:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Zavisi sad sta se uzima u sporednu stvar nekom je sporedna stvar vazna ,a nekom totalno nebitna . Sporedna stvar je npr . cuganje s ekipom To nije vazna stvar(znaci mozes prezivjeti bez toga ) ali bitna je sporedna stvar .
Nije najvaznija sporedna stvar ali je u top 10 sporednih stvari recimo ......
| čet 25 vel, 2010 12:03 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ne, ne, ne i ne... valjda sam dovoljno jasan bio. 

|
| pet 26 vel, 2010 3:10 pm |
|
 |
|