| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: S kojom ste ST-serijom odrasli ?~?~?~?
pa slicne teme jesu... ali IMHO nisu iste ja sam pogledao malo TNGa kao klinac... i tada se zaljubio u cudni svemirski brod sa cudnom tehnologijom... kasnije sam buljio u bilo koji film koji se pojavio ili na tvu ili u kinima... Kirk mi nije bio jasan tada... uvijek sam se pitao a di je onaj celavi sa fornijom tehnologijom i ljepsim brodom 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 17 kol, 2007 10:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: Kirk mi nije bio jasan tada... uvijek sam se pitao a di je onaj celavi sa fornijom tehnologijom i ljepsim brodom   meni je tak bilo sa Picardom. gledao sam Janewayicu i onda sam pogledao FC (cini mi se da je bio FC) i nije mi bas bio jasan taj Celo. onda sam nakon toga mjesecima u skoli crtao strip o prijasnjim Picardovim pustolovinama, prije filma, u kojima ga je borg prvi put asimilirao (joj, kad se toga sjetim! Picard je bio celav, Riker je biosav posaran po faci...)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 18 kol, 2007 1:16 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam gledala voyager u osnovnoj i bio mi je super, nisam imala pojma da postoji još trek serija. a onda sam upoznala maxa koji mi je rekao da ima još puno toga, ali nisam to baš registrirala.... e a onda sam skužila da se tng prikazuje na tv-u, i počela redovito gledat...i tako redom 
_________________ njanjanja
|
| pet 24 kol, 2007 2:04 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Kad san ja bia mali ..mama mi je prepricavala pricice o nekom Picardu ... svako vece prije spavanja . Jer onda ni bilo ni radia a TVa ni bilo ni u labosu......onda ...je .....sta ja prican vi ionako to nemrete skuzit .!? Pozdrav Trla baba lan 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 24 kol, 2007 12:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
TNG je prva serija uz koju sam počeo gledat ST. Kasnije je onda došao VOY, pa DS9 pa tek onda TOS. Između VOY-a i TOS-a sam odgledao i filmove.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 28 kol, 2007 9:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..TNG je prva serija ......" Aha znaci odatle je toliko "navijacki" za TNG i Picarda....! Pozdrav Prva ljubav zaborava nema.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 31 kol, 2007 6:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: "..TNG je prva serija ......" Aha znaci odatle je toliko "navijacki" za TNG i Picarda....! Pozdrav Prva ljubav zaborava nema....  eh... pravi se cudi... zar ti nisi rekao da cijenis ljude koji ne mjenjaju (jednom stvorena) misljenja... pa i ti nikad ne mjenjas misljenje... no matter what 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 31 kol, 2007 7:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ja sam .... hmmm da se sjetim , 60'te,.... ah da to bi bio TOS, ali nesjecam se da li se i kad prikazivao kod nas, u to doba. Imali smo crnobijeli tv , divio sam se Barbareli, citao strip flash gordon, ...
ma cek , pa nisam ja Tom Paris.
Zagledao sam se u startrek sa TNG-om. A TOS sam gledao nekoliko puta kak su reprizirali ,ali nisam siguran da sam uspio sve epizode odgledati. (To uostalom zbog nebuloznog tretmana od HRT , nisam siguran ni za jednu seriju.) Cak sam pokusavao snimati na VHS da bi sve uspio odgledati, pa sam imao superCuspajz od serija na kazetama. (ove ili prosle godine sam ih morao sto dati rodbini , sto dati zainteresiranim, najlosije primjerke kazeta baciti, , i sl)
itd.
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 31 kol, 2007 11:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...eh... pravi se cudi... " Pa ne cudin se vec konstatiran... mozebitni razlog onolike averzije spram ENTu ...to san primjetia kod vecine "hard core" TNGovaca ....! Naravno da cijenim ljude koji ne mijenjau misljenja ...tako i @T'grela covik brani svoje stavove zdusno... i to je ok...! Pozdrav Udruga neistomisljenika 150a

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 31 kol, 2007 11:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...bio je to Voyager... ...ja mislim da je to najidealniji trek s kojim možeš rasti...
| uto 04 ruj, 2007 12:05 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Zar sam ja ovdije jedina koja je počela sa TOS-om...dakle prije koje 4godine kad sam još išla u osnovnu su počeli prikazivati TOS na HRTu,odmah sam se zaljubila u seriju,Spocka...ah.... Misla sam da nema na svijetu nitko tko tako voli Trek ko ja,no prevarila sam se...sada sam već 3.god u udruzi i super mi je...Nakon TOS-a je počeo TNG i bilo mi je jako čudno,isprva ga iz inata nisam htjela gledati no onda sam počela i još se više zaljubila u Trek....no ipak TOS je prvi i uvijek će mi biti najposebniji 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 15 sij, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sa svima pomalo 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 15 sij, 2008 10:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajde, barem Voyager u jednoj anketi vodi...
...ipak je HRT imao presudan utjecaj na trekkie... ...sad kad se ponovo prikazuju... nadam se da ćemo dobiti i još članova... 
| sri 16 sij, 2008 10:38 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
| sri 16 sij, 2008 11:06 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Ja se sjećam TNG-a još iz vremena prije rata, ali jako slabo. Jedino što mi je u pamćenju ostalo je bio Geordijev vizir. E onda sam još malo narasla pa je na TV došao Voyager kojeg sam religiozno pratila.
|
| uto 05 vel, 2008 4:40 pm |
|
 |
|