|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 24 ruj, 2026 4:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
S kojim bi likom iz ST-a najradije spavali?
S kojim bi likom iz ST-a najradije spavali?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: S kojim bi likom iz ST-a najradije spavali?
Deset opcija radi točnijih rezultata? Ajme, ovo će bit precizno ko švicarski sat... BTW. ponestalo mi ženskih kandidata, moram li onda birati i muške radi točnijih rezultata? 

|
| uto 12 sij, 2010 12:09 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja uopće neću glasat, jer mi je prepreduga anketa i previše glasova bi morao dati pa bi tako ispao kurviš. Reći ću samo jedno ime. T'Pol 
|
| uto 12 sij, 2010 12:47 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Rapavi je napisao/la: Deset opcija radi točnijih rezultata? Ajme, ovo će bit precizno ko švicarski sat... BTW. ponestalo mi ženskih kandidata, moram li onda birati i muške radi točnijih rezultata?  majko, majko... nemojte se sada izmotavati... od muških ste kandidata vi i krenuli! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 15 sij, 2010 9:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|