Sada je: sub 18 tra, 2026 3:27 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
 7x10 - Flesh and Blood, Part II 

Ocjena:
Anketa je završila: sub 03 tra, 2010 5:29 pm.
10 71%  71%  [ 5 ]
9 14%  14%  [ 1 ]
8 14%  14%  [ 1 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 7

Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Flesh and Blood, Part II
(Meso i krv, 2.dio)

Sezona: 7
Epizoda: 10

Datum premijere: 29.11.2010.
Prikazano na HRT-u: 4.3.2010.

Scenaristi: Raf Green & Kenneth Biller
Redatelj: David Livingston

Stardate: 54337.5

Gostujući Glumci:
* Jeff Yagher - Iden
* Ryan Bollman - Donik
* Michael Wiseman - Beta Hirogen
* Cindy Katz - Kejal
* Spencer Garrett - Weiss
* Vaughn Armstrong - first Alpha Hirogen
* Paul Eckstein - second Alpha Hirogen
* Todd Jeffries - Hirogen #1
* Don McMillan - Hirogen #3
* Chad Halyard - Hirogen #2
* David Doty - Nuu'Bari miner
* Damon Kirsche - Nuu'Bari Hologram One

Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra)
Pobunjeni hologrami su onesposobili Voyager i skočili u warp, ali ne prije no što su oteli B'Elannu, nadajući se da će imati koristi od njenog poznavanja holotehnologije. Doktor, koji se dobrovoljno pridružio odmetnicima, bijesan je na vođu pobunjenika Idena, no Iden obećava da će pustiti B'Elannu tek kad ona dobije priliku odlučiti hoće li pomoći hologramima. U međuvremenu, posada Voyagera pokušava popraviti brod bez B'Elanne, a Janeway saznaje da je Doktor izdao i napustio brod, te se pita jesu li možda ostali hologrami promjenili njegovu matricu.

Detaljnije informacije: Memory Alpha

Kompletan scenarij: Flesh and Blood

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 04 ožu, 2010 5:30 pm
Make it so
Make it so

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: 7x10 - Flesh and Blood, Part II
Tisucu puta bolja epizoda od obje unimatrix 0 epizode i jedina epizoda di se vidu breeni ..jem hadari i borg zajedno ..totalno opasan trio i za hirogence ..jos da su napravili Omet'iklan hologram ..imali bi jos veci show program :mrgreen: :jemhadar: :startrek008:
Epizoda me totalno asocira na DS9 atnosferu jer je glavni hologram iden totalno megalomanski bajoranski hologram koji zeli bit religijska ikona i na neki nacin je poceo bit osvetoljubiv ..u neku ruku podsjeca na kai winn i na gul-a dukata ..iako me na pocetku podsjecao na vedeka bareila ali ipak su njih dvoje razliciti ..opet u slucaju kod holograma nisu kardassianci bili losi ..jer je glavni pozitivac među hologramima kardassianka ..koja je jedan od razloga zbog kojeg doktor ipak nije potpuno pogrijesio ..nazalost u slucaju idena je pogrijesio ..jer ovaj je bas bio pravi krizar i oslobađao je i holograme koji doslovce nisu bili samosvjesni a sta je najgore zbog tog je ubio dva ziva bica ..scene borbe su bile ravne epizodi iz equinoxa pa mogu rec da su mi od seste sezone do kraja flesh and blod i equinox najbolje epizode s nastavcima i nekako najnapetije ..valjda zbog spajanja ugođaja alpha kvadranta i delta kvadranta ..super mi je bilo kako se voyager skrio iza velikih hirogenskih brodova a onda ih onesposobio :voyager:
Donik je totalno osvijezenje među hirogencima ..zeli bit radije inzenjer nego lovac a ima je veliku dozu suosjecanja ..sta nije tipicno za hirogence ..nazalost nit za vecinu holograma koje su stvorili jer su iden i ekipa htjeli lovat hirogence jednako kako su oni lovali njih ...cak se moze rec da nije bilo donika i kejal ..ovo bi losije zavrsilo i za hirogence i za holograme ..zanimljivo je i prijateljstvo kejal i bellane .. di su obje nadisle svoje stereotipove o organskim bicima i o kardassiancima :thumbs2:
Ponekad pomislim da nije bilo onih idiotarija s borgom u dvije zadnje sezone i malo vise da je bilo sporednih likova ..da bi voyager bia puno bolja serija ..jer stvarno ima dvadesetak vrhunskih epizoda ..vecinom su to epizode s doktorom i epizode s nastavcima ..definitivno je ova od onih koje zasluzuju najvecu ocijenu :sesir2: :indeed:

10

čet 04 ožu, 2010 6:26 pm
Ensign
Ensign

Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: II
Desetka, zato jer je ovaj drugi dio jednako odlican kao i prvi. Onaj bajoranski hologram me podsica na kai winn...

čet 04 ožu, 2010 6:32 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Film: First Contact
nastavak nam je stigao i naravno opet čista 10....
doktor je polako uviđao da je pogriješio što je došao....no to mu je sve ionako jedno dobro iskustvo na koje mu je kapetanica i na kraju ukazala...
moćna je bila ona scena kada je voyager pratio onaj hirogenski brod a oni nisu znali da je voyager uz njih ...i kad su ih napali..a oni onako začuđeno..tko .šta..."Voyager"..he..he :)

čet 04 ožu, 2010 6:34 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Prvi i drugi dio su mi za osam. Komentiram obje epke odjednom, jer u kućnoj kolekciji su mi te dvije epke spojenu u jednu.

Uglavnom sviđa mi se ovaj simpozij svih vrsta; Jem'Hadara, Klingonaca, Breena, Kardasijanaca, Borgova, Bajoranaca...nije bitno tko kako izgleda, bitno je da dijele zajedničku sudbinu, te na kraju krajeva, svi su ista vrsta: hologrami. Ono što ih posebno veže jest konstantna muka koju su proživljavali; tj. bili su programirani da je proživljavaju, i jednostavno su morali prije ili kasnije puknuti i preokrenuti situaciju u svoju korist...nešto kao seljaci u Francuskoj revoluciji.

Međutim, ono što mi se nije previše dopalo jest gotovo mesijanska predstava bajoranskog vedeka; tj. njegovo njegovanje bajoranskih običaja koje prezire zbog toga što su organski. No opet, možda na taj način odaje počast vlastitom programu koji je napravljen upravo s tom namjerom da među ostalim štuje i Proroke. Također mi se nije svidjelo što je Doktor preolako shvatio njihovu misiju, te im se odlučio pridružiti...to je nešto što mi se ne dopada kod Doktora, jer nije ovo prvi put gdje on želi napustiti brod na gotovo prvu loptu.

A tu je i pitanje kontinuiteta...ako postoji negdje kakva crvotočina kroz koju su Hirogenci dovukli Voyagerovu holotehnologiju koju su dobili tamo negdje prije 30ak-40ak tisuća ly...ako ne postoji; onda imaju stvarno brze brodove i još brže arhitekte i programere. :shock:

čet 04 ožu, 2010 7:38 pm
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
nastavak je donio još bolje, hologram bajoranac malo puko i odlucio se igrati Bog-a, hladnokrvno ubio dve osobe da bi "oslobodio" ostale holograme za koje se ispostavilo da su "roboti"...dobro da ga je Doktor sredio :mrgreen:
...kardasijanka mi je bila draga, uspjela se sprijateljiti s BElannom :D
...10

pet 05 ožu, 2010 11:58 pm
Profil YIM Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Ocjena 10. Fantastična epizoda.

Bilo je lijepo vidjeti toliku hrpu vrsta iz alfa kvadranta.

Bajorance, vulkance, romulance, klingonce, brine, kardasijance, pa čak i neke vrste iz gama kvadranta poput Jem'hadera.

Efekti u epizodi su doista fantastični.

Holotehnologija dala je priliku nekim hirogencima da postanu nešto drugo osim samo lovaca.

Drago mi je da je onaj iritanti bajoranski vedek na kraju izbrisan, zauvijek.
:thumbs2:

uto 09 ožu, 2010 6:10 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: