| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 6x25 - The Haunting of Deck Twelve
| pon 08 vel, 2010 4:20 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: 6x25 - The Haunting of Deck Twelve
10 Ova je bila jako dobra. Dobro dođe i da predahnemo od uobičajene radnje. Inače, epizoda je nominirana za Emmy za specijalne efekte... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 08 vel, 2010 5:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Neelix prica horror price  ..zanimljivo je bice preuzelo voyager ..smijesna je tal kako se prepala da nije borg asimilirao posadu ... a kapetanica prica s voyagerom 8
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 08 vel, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Jako zabavna i zanimljiva epizoda, sa jako puno smijepnih situacija. Recimo ona presmiješna Tal Celes kad je napala Kima.
Neelix pričao djeci horor priče. Ma epizodi nema nikakve zamjerke. 
|
| pon 08 vel, 2010 6:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Odlična epka. Zabavna, intrigantna, sa elementima komedije i horora, a opet zadržavajući Trekovsku moralnu dilemu u kombinaciji sa Lower decks štimungom u kojem kao gledatelji ne znamo što je keptn odlučila. Super. Ocjena 10 
|
| pon 08 vel, 2010 7:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dajem 8...
LOL Neelix se preplaši Sedme...  Još nismo vidjeli Voyager sav u mraku...
...hehe... Neelix je dadilja, pa priča priče o tajanstvenom duhu na 12 palubi... koji zapravo nije duh nego jedno energetsko biće... i priča je zapravo istinita...
...usput smo saznali da Neelix ne voli maglice...
...yey opet smo vidjeli Tal... 
...sviđa mi se priča ispričana s drugog aspekta...
| pon 08 vel, 2010 7:44 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Sviđa mi se što je priča razlomljena - djeca stalno prekidaju Neelixa, uglavnom kad je najzanimljivije. Također mi se sviđa podvojenost dječjeg i borgovskog u njima - pokazuju da nisu obična djeca, već genijalna, ali vidi se da je ispod tolikog znanja i sposobnosti zaključivanja dječja mašta. Sama priča o biću je u redu, sviđa mi se komuniciranje preko računala. Uglavnom, zanimljiva epizoda. Dajem devet.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 08 vel, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nije neka orginalna epizoda (entitet koji zaposjeda brod) ali je ispričana na orginalni način pa zato dajem 8. Fora su bila nadmudrivanja kapetanice s tim entitetom. Zanimljiva mi je i situacija s kraja epizode, kad Neelix kaže da je sve možda izmišljeno i Icheb odgovara da je to skužio, jer je Neelix krivo rekao onaj technobabble za Bussardove kolektore  Mislim da su se tu našalili sami sa sobom i tehnoblebetanjem - da tehnoblebetanje ne treba biti okosnica epizode, već samo nešto čime se epizodu malo začini  @Bobo šteta što (uz ono "jedanaest"  ) nisi stavio i sliku ulaska u warp.. to je jedan od rijetkih trenutaka kada vidimo kako ulazak u warp izgleda iz unutrašnjosti broda  
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 08 vel, 2010 8:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
odlična epka kojoj dajem 10....da neelix priča djeci priče.....smiješnesu mi scene neelixa i tuvoka onda pogotovo kad je neelix izlazio iz restorana sve u mraku i dolazi do njega tuvok sa maskom za kisik i kaže mu "smirite se G.Neelix"..e što ga utješi..  kapetanica u svom elementu u borbi za opstanak...zaista fascinantno je to biće.... 
|
| pon 08 vel, 2010 9:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: @Bobo šteta što (uz ono "jedanaest" ) nisi stavio i sliku ulaska u warp.. to je jedan od rijetkih trenutaka kada vidimo kako ulazak u warp izgleda iz unutrašnjosti broda
Pa eto... sad si ti stavio... pa je to riješeno...
| pon 08 vel, 2010 10:07 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| pon 08 vel, 2010 10:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
8 ocjena Neelix tko na kampiranju prica strasne price djeci ... 
| uto 09 vel, 2010 1:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Pa ajde dobra je epka, ali nije sad...pa 4 ovaj 8 RAI'TARA je napisao/la: Tal Celes kad je napala Kima.  zbog toga bum još jednom pogledao pa možda prokomentirao
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 09 vel, 2010 9:47 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Ako ova slika nije f*cking disturbing, ne znam šta jest... Anywayz, lijepo je bilo opet vidjet Tal Celes, da se mene pitalo stavljalo bi ju se i češće...
|
| uto 09 vel, 2010 5:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_Oz je napisao/la: :
Anywayz, lijepo je bilo opet vidjet Tal Celes, da se mene pitalo stavljalo bi ju se i češće... Osla zenska u JAG gdje je imala, jednu od naslovnih uloga u 9 i 10 sez. 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 09 vel, 2010 6:38 pm |
|
 |
|