| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 6x07 - Dragon's Teeth
| sri 13 sij, 2010 5:23 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: 6x07 - Dragon's Teeth
Osmica. Solidna epka sa dosta akcije i dobrim efektima. 7/9 je prekršila prvu zapovijed sa otvaranjem prve kapsule; no takvo nešto je posada napravila i u drugoj sezoni. Potprostorni kanali su zgodno osmišljena ideja; kao i pad velikana Vadvara, nekoć sila, sada zaostali relikt. No i to nije usporilo njihovu želju za ponovnim, agresivnijim uzdizanjem. Gedrinova požrtvovnost mi nekako ne ide u glavu; lik se teleportirao na površinu da svjesno sabotira svoje, iako su već sada ugrožena vrsta...valjda mu je dosta rata ili je skužio da ovaj put trebaju malo stati i razmisliti.
|
| sri 13 sij, 2010 5:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Vaadwauri su toliko dobra rasa da nikad necu prezalit to sta ih nismo vise vidjeli u voyageru jer nakon kazonaca i malonaca a bome i ostale ekipe koja nije potpuno uspijela ..ovi su totalno osvijezenje ..mislim da mi je ovo jedna od najboljih solo epizoda cijelog voyagera ..sam pocetak je spektakularan Prolazi kojima su se Vaadwauri koristili su super ali i spoznaja da je ta ekipa znala kako borg nije drzao pola kvadranta prije devetsto godina  ili cinjenicu da su oni bili veoma mocni ratnici i trgovci ...isto tako moram zamjerit kapetanici sta je na kraju ispalo kao da joj je zao sto su neki vaadwauri prezivjeli ..jer s tom zeljom iako su je oni prevarili ..podrzava genocid koji su napravili turei i ekipa ..mislim da 53 broda ipak za sada nemogu napravit toliko stetu Nije mi nit bila jasna osoba (gedrin)koja izdaje svoju rasu u momentu kad ona moze izumrijet ...iako i oni sami su krivi jer nisu hrjeli prihvatit plan koji je voyager nudio Bitka na kraju je bila odlicna ..mislim da mi je to jedna od najdrazih u voyageru Cijela epizoda je bila misticna i nekako kao uvod u nesto vece ali neceg veceg na kraju nije bilo  10
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 13 sij, 2010 6:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Zanimljiva epizoda. Specijalni efekti su odlični.
Vadvari su zanimljiva vrsta, malo me podsjećaju na kardasijance zbog vrata.
Šteta što su se pojavili u samo još jednoj epizodi.
Ovi njihovi prolazi su također zanimljivi. Zapravo objašnjavaju puno toga, izmeđuostalog i one talaksijance u 7. sezoni.
Prolazi vode sve do talaksije.
Bitka na kraju mi je odlična. 
|
| sri 13 sij, 2010 7:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
10 čista ko suza...
...fantastična cijelokupna priča... o oživljavanju jedne davno izgubljene civilizacije... ...isprva su se činili ok...no onda je njihova prava narav izašla na površinu...
...Neeilx je pokopčao neke povijesne spise i našao zanimljive podatke...
...fantastični kadrovi bitke...
...fantastične maske aliena...
...nekad močna Vardvarska civillizacija mogla se nositi i s borgom... možda je na temelju tehnologije potprostornog prolaza Borgovci napravili svoje trans-warp kanale...
| čet 14 sij, 2010 5:28 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
10 razlozi su gore navedeni. mogla je proći i u dcva dijela 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 14 sij, 2010 8:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
odlična epka...10...uistinu idu dobre epke ovi dana na tv-u...eh da vadvari.....koliko su bili nemoćni i nakon uništenja koje ih je zadesilo ali oni i opet želja za isvajanjem..njihova pohlepa....pa eto na što ih je dovela......ali opet odlični specijalni efekti ....sedma se ispitivala da li je učinila dobru stvar otvorivši kapsulu...a kapetanica u svom stilu naravno...trebš učit i tak.....  naravno ona janewayova uzrečica je bila odlična kad ju je onaj upitao da li se sakriti od kiše ili dostojanstveno ići po njoj...a ona..pa ponjela bi kišobran 
|
| pet 15 sij, 2010 12:54 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
8 od mene.. epizoda je dosta dobra..
_________________ resistance is futile!
|
| sub 16 sij, 2010 6:30 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
5... solidna epka al djeluje mi kao nešto već viđeno...
| uto 19 sij, 2010 7:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sub 23 sij, 2010 7:00 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
očito imaju riječ za nešto što ih brani od kiše... 
| sub 23 sij, 2010 9:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Spet je napisao/la: očito imaju riječ za nešto što ih brani od kiše...  ...nekak sam jako skeptičan oko tog ''očito''... 
| ned 24 sij, 2010 1:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 ocjena Meni jedna od najbolji epki u Voy-u .
| ned 31 sij, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Super epka. 8
|
| pon 01 vel, 2010 1:26 am |
|
 |
|