| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 5x25 - Warhead
| uto 22 pro, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: 5x25 - Warhead
Danas sam ju propustio, šteta. Meni genijalna epizoda. Pogotovo kad "Doctor" odgovori na Kimovo pitanje kako misli neutralizirati ostale bombe: "I am a weapon of mass destruction." 9
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 22 pro, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Odlicna epizoda ..doctor je pomogao kolegi umjetnom bicu ali na kraju se ispostavilo da je to oruzje za masovno unistenje i to isto oruzje je preuzelo doctorovo hologramsko tijelo ...zanimljiva mi je ona debata o inteligenciji i nadilazenju programa ..pogotovo jer je rijec o bicu cija je svrha postojanja da sam sebe unisti u procesu unistavanja neprijatelja ...doduse takvi su i jem haddari koji su jos i humanoidi ..pa nije nit cudo da ovo bice zeli radije izvrsit misiju nego zivjet ..samosvjesno je da ce umrijet ali ne pokusava prezivjet  No na kraju je oruzje ipak nadislo program jer je povjerovalo da je rat prekinut i spasilo mnoge zivote ...nazalost to nadilazenje programa nije bilo i nadilazenje svrhe jer je na kaju ipak trebao eksplodirat i umrijet ..samo je cilj promijenjen 10 Ps ..opet kapetanica sa izjavama specificnim za nju..outsmart the smart bomb 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 22 pro, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
"Some people think they can outsmart me. Maybe. Maybe. I've yet to meet one that can outsmart bullet."
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 22 pro, 2009 6:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
captain je napisao/la: Ps ..opet kapetanica sa izjavama specificnim za nju..outsmart the smart bomb  Baš sam to spomenuo kod Think Tank epke. Šaljivdžija Katica. Ocjena 8. Vrlo dobra epka, napeta, zanimljiva, ali podsjeća na epku Prototype. U obje epke pokupe neku tehnologiju koja je zapravo 'zločesta' i dođe do talačke krize.
|
| uto 22 pro, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Pametno oružije, koje zaposjedne Doktora da dođe do svog cilja. Na kraju nadiđe program, i spasi stvar uništenjem njemu sličnih projektila.
Zanimljiva epizoda. Podsjeća me na jednu sličnu epizodu TOS-a u kojoj se pojavljuje sonda Nomad. Samo što se ona na kraju nije uništila svojom voljom. 
|
| uto 22 pro, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: pet 20 stu, 2009 12:27 am Postovi: 41 Lokacija: Holodek 1 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Užas epizoda. Epizoda koja pokazuje kolko su ovi na voyageru naivni i blesavi likovi, umjesto da putuju doma, po mogučnosti sa što večim warpom, oni se za svaku pizdariju negdje zaustavljaju i uvaljaju se u govna. pa to nema nigdje. al kaj mi ide najviše na živce,a to se u današnjoj epizodi pokazalo: doctor,hologram ima status ravnopravnog člana i ne samo to, lik je stalno na sastancima sa višim časnicima, tretiraju ga kao osobu i danas ih je zamalo zeznul! Pa gdje to ima? To je kao da Tamagouchija tretiram kao živo biće. Još jedna stvar, vezano uz ovo, Neelix isto se trpa na sastanke sa glavnom ekipom, među više časnike a kaj je on? Svemirski klošar kaj su ga pokupili i kaj im kuha bogzna kakve pizdarije, to je kao da Obama na svom sastanku kabineta za stolom ima svog vrtlara. Pa gdje to ima? 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI istinita priča o bicima iz dalekog svemira...
|
| uto 22 pro, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Tuvix je napisao/la: Užas epizoda. Epizoda koja pokazuje kolko su ovi na voyageru naivni i blesavi likovi, umjesto da putuju doma, po mogučnosti sa što večim warpom, oni se za svaku pizdariju negdje zaustavljaju i uvaljaju se u govna. pa to nema nigdje. al kaj mi ide najviše na živce,a to se u današnjoj epizodi pokazalo: doctor,hologram ima status ravnopravnog člana i ne samo to, lik je stalno na sastancima sa višim časnicima, tretiraju ga kao osobu i danas ih je zamalo zeznul! Pa gdje to ima? To je kao da Tamagouchija tretiram kao živo biće. Još jedna stvar, vezano uz ovo, Neelix isto se trpa na sastanke sa glavnom ekipom, među više časnike a kaj je on? Svemirski klošar kaj su ga pokupili i kaj im kuha bogzna kakve pizdarije, to je kao da Obama na svom sastanku kabineta za stolom ima svog vrtlara. Pa gdje to ima?  Pa i Data je umjetno biće kao i Doktor.
A Voyager je prvi brod koji putuje delta kvadrantom. Normalno da ga usput istražuju. Ipak to i jest cilj federacije.
A to što posada želi nekome pomoći nije nikakva naivnost niti glupost več odlika federacijskih časnika.
Isto su činili u svim star trek serijama. 
|
| uto 22 pro, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Miki je napisao/la: captain je napisao/la: Ps ..opet kapetanica sa izjavama specificnim za nju..outsmart the smart bomb  Baš sam to spomenuo kod Think Tank epke. Šaljivdžija Katica. Ocjena 8. Vrlo dobra epka, napeta, zanimljiva, ali podsjeća na epku Prototype. U obje epke pokupe neku tehnologiju koja je zapravo 'zločesta' i dođe do talačke krize. Ta epizoda s pralorima je legendarna .. a tek je druga sezona bila ..inace bas zbog tvog upisa u think thank temi ...ja i spominjem ovu izjavu kapetanice 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 22 pro, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 ocjena odlicno oruzje 
| uto 22 pro, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pametna, inteligentna bomba... zvuči kao Dark Star. Citat: Bomb#20: In the beginning, there was darkness. And the darkness was without form, and void. Boiler: What the hell is he talking about? Bomb#20: And in addition to the darkness there was also me. And I moved upon the face of the darkness. And I saw that I was alone. Let there be light. EPIC! 

|
| sri 23 pro, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 23 pro, 2009 6:01 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
zakon epka...bomba koja ima mogucnost komunikacije sa ljudima. hehe  ...doktor se sprijateljio s njom  no ona je iskoristila njegom hologram i postala sada hodajuca inteligentna bomba  ...kraj je odlican...super mi je kada na kraju kaže: Citat: BOMB/EMH: I am simply completing my mission, only the target has changed.
| sri 23 pro, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ma epizoda je super. Kod jadnog Doktora često nešto pođe po krivu kad je u pitanju njegov program. Nešto slično kao Kim i njegove romanse. 
|
| sri 23 pro, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Fora mi je epizoda, ali niš specialno. Malo mi je žao Kima bilo kak se sav jadan snuždio kak je zeznuo svoj zadatak....
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 26 pro, 2009 2:45 pm |
|
 |
|