Odlicna mi je danasnja epizoda jos pogotovo jer je jedan od lovaca isti glumac koji je glumio kurna a i super mi je ona dilema o prioritetima i ljudskosti koju su pokrenuli sedma i kapetanica
Hirogenci su ovaj put sebi nasli uistinu tezak i mocan plijen , gotovo je strasno da tim fizicki jakim lovcima nesto moze odrubit glavu bez imalo problema , sam lov je jako zanimljiv ali i daje na dojmu da hirogenci nemaju nikakve moralne prepreke u ubijanju inteligentnih bica i da im je sve igra u kojoj ili pobijeđuju ili gube , malo mi je gadljivo to izlaganje trupala i organa kao trofeja , uzasno morbidno

Voyager je pravo bio u nezgodnoj situaciji kad je spasio lovca i kad je alienska vrsta 8472 upala u brod , zanimljivo je kako sedma nikad nije nit pokusala promislit o tome da spasi pripadnike vrste 8472 koji se ponasao kao tesko ranjena zivotinja ,prejaka su joj ta borgovska sjecanja na rasu , doduse ona nije htjela nit ici na hirogenski brod i otkrit tko je ta rasa , malo detaljnije , ipak znanje je cesto i rizik
Iako jako opasna i ljuta , jedinka vrste 8472 je ipak meni barem dala neki osjecaj suosjecanja , ipak nikome nije lako bit sam u alienskom svijetu gdje te zele ubit , dobri su mi oni flashbackovi iz scorpiona koje je vidio tuvok
Smijesno je kad se hirogenac fali oklopom a paris kaze da je lovio misa po brodu , mozda je paris veci lovac od hirogenca lol
Zbog odluke da se spasi ozlijeđeni alien , voyager je bio napadnut od strane pet hirogenskih brodova , koji zacudo i nisu isprva napravili puno stete , nekako imam dojam da bi defient ili sovereign , lako unistili hirogence , mozda i ti vukovi i nisu toliko mocni u oruzju ali jesu fizicki
Na kraju je sedma kad je doslo do konfrontacije hirogenca i vrste 8472 teleportirala iste na hirogenski brod , cudno ali s tim mozda nemoralnim aktom je dokazala da je postala sve vise i vise individua jer se usprotivila kolektivu voyagera , nekako cak i mislim da je postojala mogucost da jedinka vrste 8472 i ucini opet nered hirogencima , ipak ta vrsta je jaca od svih koje su to tada bile poznate , neuzimajuci u obzir uber bica kao Q ... stvarno u svakom momentu dobra epizoda
10