|
Sada je: pon 10 kol, 2026 8:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
4x14 - Message in a Bottle
4x14 - Message in a Bottle
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 4x14 - Message in a Bottle
dašo je napisao/la: padne...čuje se kako udari od pod... ...ma daj me nemoj zafrkavati... !! ..pogledao opet snimku nekoliko puta... ...i holoemitar NE tresne o pod, nego se vidi kako se zajedno s Docom teleportira...
...ajd odi pogledati snimku...  ...a ne da pričaš napamet...
| uto 17 stu, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
10 Jedna od najzabavnijih epizoda Voyagera. Nema prevelikih moralnih dilema, ali je epizoda jako zabavna pa bez obzira na to od mene zaslužuje desetku. Sve ste već iskomentirali, jedino bih dodao da je malo čudno da su se događaji s Romulancima zbili koji mjesec prije nego su Romulanci ušli u rat protiv Dominija. Nije bilo govora o tome u DS9 a krađa prototipnog broda, eliminacija cijele posade i borba s drugim federacijskim brodovima je nešto preko čega bi se teško moglo preći. Možda je previše za očekivati da VOY i DS9 budu povezani,.. ali svejedno... Mr.bobo je napisao/la: dašo je napisao/la: padne...čuje se kako udari od pod... ...i holoemitar NE tresne o pod, nego se vidi kako se zajedno s Docom teleportira... I ja sam ponovno pogledao i isto nisam vidio da je holoemiter pao na pod... na mojoj verziji (za slučaj da je dašo gledao neku drugu) se jasno vidi da i doktor i holoemiter nestaju... ništa ne pada na pod...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 stu, 2009 8:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cvicek je napisao/la: 10 Jedna od najzabavnijih epizoda Voyagera. Nema prevelikih moralnih dilema, ali je epizoda jako zabavna pa bez obzira na to od mene zaslužuje desetku. Sve ste već iskomentirali, jedino bih dodao da je malo čudno da su se događaji s Romulancima zbili koji mjesec prije nego su Romulanci ušli u rat protiv Dominija. Nije bilo govora o tome u DS9 a krađa prototipnog broda, eliminacija cijele posade i borba s drugim federacijskim brodovima je nešto preko čega bi se teško moglo preći. Možda je previše za očekivati da VOY i DS9 budu povezani,.. ali svejedno... Mr.bobo je napisao/la: dašo je napisao/la: padne...čuje se kako udari od pod... ...i holoemitar NE tresne o pod, nego se vidi kako se zajedno s Docom teleportira... I ja sam ponovno pogledao i isto nisam vidio da je holoemiter pao na pod... na mojoj verziji (za slučaj da je dašo gledao neku drugu) se jasno vidi da i doktor i holoemiter nestaju... ništa ne pada na pod... Pa Romulanci su radili i gore stvari u DS9-u, željeli su uništiti crvotočinu i postaju DS9-a ( a tim činom bi možda uništili i bajoranski sustav također ).
Romulanci nisu ušli u rat jer vole federaciju. Oni federaciju mrze i dalje, u rat su ušli jer im je dominij bio veća prijetnja u tom trenutku od federacije.
Tako da se ovi događaji u ovoj epizodi savršeno poklapaju sa tim. Voyager i DS9 su dovoljno dobro povezani.
Romulanci su negativci, neprijatelji federacije, to su bili na početku, a bit će i dalje.
Ono u zadnjoj sezoni DS9-a je bilo samo primirje. 
|
| uto 24 stu, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Stoji to da su bili i ostali suparnici Federacije, moglo bi se reći ineprijatelji (manje više u rangu hladnoratovskog neprijateljstva Amera i Rusa...) No svejedno mislim da je to što su napravili u ovoj epizodi malo too much, da bi im Fedsi samo tako oprostili. No, nije to neki veliki propust... moja 10ka stoji  Zaboravio sam - u kojoj to epizodi su Romulanci htjeli uništiti DS9 i vrvotočinu?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 stu, 2009 8:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne znam naziv epizode. Uglavnom mislim da je Jadzia otkrila skrivenu flotu romulanskih brodova zahvaljujući singularnosti koju njihovi brodovi koriste kao izvor energije. Taj događaj je bio puno gori od ovog koji se dogodio u ovoj epizodi. A i to su im čini se oprostili.
A ne smijemo zaboravit da su malo prije dominijskog rata, bili u ratu i sa klingoncima ( federacija ), pa su svejedno i njima oprostli i ušli u savez sa njima također.
Uglavnom, čini se da federacija ( pre )lako oprašta. 
|
| uto 24 stu, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|