| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 6x22 - Muse
| sri 03 vel, 2010 5:30 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 6x22 - Muse
Jaffa kree  ..jel ste primjetili Bratac-a u ovoj epizodi ? Inace okey epizodica sa zanimljivom radnjom u kojoj bellana inspirira kazalisnu uimjetnost  Smisno je kad je tuvok zaspao na mostu jer nije spavao deset dana  7
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 03 vel, 2010 5:31 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
meni je fora bilo ono ljubakanje u drami...Kata i Chakotay i Tom i Sedma  a BElanni mrak na oci 8
| sri 03 vel, 2010 6:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Trojka. Meni bila dosadna epizoda. Šatl je opet rasturen.
|
| sri 03 vel, 2010 6:34 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
10 genijalan spoj antike i st-a... cijela priča je fantastična... jedna od najboljih epizoda... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 03 vel, 2010 11:08 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
pahuljica je napisao/la: meni je fora bilo ono ljubakanje u drami...Kata i Chakotay i Tom i Sedma  a BElanni mrak na oci 8 Bilo bi zanimljivo šta bi sama Janeway i Chakotay rekli kad bi vidjeli tu predstavu. 
| sri 03 vel, 2010 11:15 pm |
|
 |
|
fluffy
|
mislim da bi se samo onako tupo pogledali 
| čet 04 vel, 2010 12:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: Jaffa kree  ..jel ste primjetili Bratac-a u ovoj epizodi ? ...da naravno... 
...B'Elanna se sruši na nekom planetu... ...izgleda da ju je Kelis održavao na životu... ...te prema njoj osmislio dramsku predstavu o Voyageru... ...koju je predstavio svojim sumještanima... te je bila obro prihvačena...
B'Elanna dođe k svijesti te ga nagovori da je oslobodi, pa ga onda otjera...  ...ništa čudno za nju... no on ne odustaje... jer mora napraviti novu predstavu... pa je malo pridobije na hranu... a ona mu pomalo otkriva život na Voyageru, te karakteristike pojedinih članova posade... ...donosi joj materijale koje treba da popravi brod... samo mi je onaj komad dilitijskog kristala malo čudan bio...
...Voyager nema pojima gdje je B'Elanna... pa bez podataka neznaju što uraditi... dobe podatke o spasilačkoj kapsuli... s Harryem... no prema određenom broju dana možda nije živ više... ...kapetanica pusti suzu...
...i tako nađe se i Harry u blizini te uspiju kontaktirati Voyager... ... te ih on spasi... ...no B'Elanna na kraju pommogne Kelisu završiti dramu... kako to treba biti...
...generalno jedna zanimljiva priča... pa dajem 8...
| čet 04 vel, 2010 12:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ova epizoda me podsjeća na komade koji se izvode na Dubrovačkim ljetnim igrama. Podsjeća me na antiku, staru Grčku i zato ocjena 10. 
|
| čet 04 vel, 2010 5:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
dobra epka..ocjenu sam pojačo na deset zbog scene sa tuvokom ma jednostavno presmiješno kako je zaspo i kad je naobjednom rekao "na mjestu odmor"...delta se srušila i postala inspiracija za predstave..bellana u elementu ti daj meni materijal da popravim deltu a ja tebi priče o voyageru..pa hajde razumno... 
|
| ned 07 vel, 2010 1:19 am |
|
 |
|