9
Malo za promjenu, područje bez zvjezda

Pomalo me čudi što su svi bili u badu radi toga...
Kužim kapetanicu da joj je bad radi odluka iz prošlosti, ali ostale baš i ne shvačam. Odmor od 2 mjeseca uopće ne zvuči loše nakon svega što su prošli zadnjih 4 godine.... holodeck, čitanje, dvoljno vremena da se konačno pozabave svim onim prikupljenim tehnologijama.... blah...
Malonsko "spacial charge" naoružanje ima zanimljive efekte - izgleda kao vatromet

I Captain proton program je fora
Da kao podlogu nisu koristili SF filmove iz 30ih ili 40ih, već kasnije - igranje captain protona bi previše ličilo na trek... mislim da bi se sve spetljalo da likovi počnu pričati o SFu od šezdesetih na dalje.... morali bi spomenuti i "Star Trek"
_Oz je napisao/la:
Inače, nema mi baš smisla onaj mrak. Sedma kaže da je prostranstvo bez zvijezda raspona svega 2500 svjetlosnih godina, te da se vanjske zvijezde ne vide zbog theta-radijacije koja ometa senzore. Okej, ali zašto se onda ne vide zvijezde ni kroz prozore u menzi i osobnim kabinama?
Možda ta radijacija jednostavno smeta i putovanju svjetlosti, odbija ju ili apsorbira, ili jednostavno blokira... meni to i nije neki propust....
_Oz je napisao/la:
Spet je napisao/la:
... ja mislila da su ono sulibani...

... a malonce sam pobrkala s onima što kradu tehnologije i žele bit pametni...
Điiiz, kak moš pobrkat Malonce i PAKLEDE!

Istina, nakon gledanja slika - stvarno izgledaju jaaako slično...