| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: 3x26 - Scorpion, Part I
captain je napisao/la: Znaci slazete se samnom , uvod i mjuza su predobri  ? Definitivno se slažem
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 01 lis, 2009 1:08 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
leonardo mi zvuci kao gimli  , a cini se da je isti glumac utjelovio obje uloge 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 01 lis, 2009 2:23 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Je. John Rhys-Davies. Gimli, sin Gloinov i Leonardo da Vinci, sin holodekov. Inače u ovoj epki Torresova teleportira away team pomoću traženja minerala u njihovim kostima  Zanimljivo kako ta metoda nije bilo kada kasnije iskorištena kada su imali problema sa teleportacijom 
|
| čet 01 lis, 2009 10:34 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Nikome nije palo na pamet.
|
| čet 01 lis, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
8 Napokon i Borg... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 01 lis, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
10-tka 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 01 lis, 2009 1:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Odjednom taj pilot 8472 sruši zid, ubi radilice i pritom zarazi Kima nekim virusom. Poprilično je veliko to biće
Sov, tu nije bila riječ o nikakvom virusu... već je agresivni DNA od vrste 8472 ubijala Kima, tj. da citiram doktora izjedala ga iznutra živog... 
| čet 01 lis, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Odjednom taj pilot 8472 sruši zid, ubi radilice i pritom zarazi Kima nekim virusom. Poprilično je veliko to biće
Sov, tu nije bila riječ o nikakvom virusu... već je agresivni DNA od vrste 8472 ubijala Kima, tj. da citiram doktora izjedala ga iznutra živog...  Ma da imaš pravo, ja sam na brzinu to pisao pa je tak ispalo. Inače je zanimljiv taj DNA - ima vrlo dobre obrambene sposobnosti, a i napadačke
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 01 lis, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Odjednom taj pilot 8472 sruši zid, ubi radilice i pritom zarazi Kima nekim virusom. Poprilično je veliko to biće
Sov, tu nije bila riječ o nikakvom virusu... već je agresivni DNA od vrste 8472 ubijala Kima, tj. da citiram doktora izjedala ga iznutra živog...  Ma da imaš pravo, ja sam na brzinu to pisao pa je tak ispalo. Inače je zanimljiv taj DNA - ima vrlo dobre obrambene sposobnosti, a i napadačke Pa dovoljno je reći da mu nanosonde su bile dječje igračke za njihov agresivni DNA. Kako je ono doktor rekao 100X složeniji od ljudskog...
| čet 01 lis, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pitam se dal bi founderi mogli imitirat vrstu 8472 , jer mislim da cak nit oni nemaju kompleksan DNK kao ova vrsta 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 01 lis, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
captain je napisao/la: Pitam se dal bi founderi mogli imitirat vrstu 8472 , jer mislim da cak nit oni nemaju kompleksan DNK kao ova vrsta  Pa mislim da bi mogli... Naposljetku kod Foundera je riječ o samoj imitaciji izgleda određene materije ne i poprimiti svojstva te materije...
| čet 01 lis, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
captain je napisao/la: Pitam se dal bi founderi mogli imitirat vrstu 8472 , jer mislim da cak nit oni nemaju kompleksan DNK kao ova vrsta  Osnivači nisu tako napredni. Vrsta 8472 je kao što se spominje najrazvijenija biološka vrsta uopće.
|
| čet 01 lis, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...počelo je počelo...
...uvod s Leonardom je bio ok...
...sigurno su se svi smrzli kad je 15 Borgovskih kocaka prošlo kraj njih... ...i kasnije ih našli uništene...
...Kes je bila vlo od koristi te je uspijela primiti telepatske misli vrste 8472... izgledaju puno više od humanoida...
...Doc je uspio programirati nanosonde da napadaju alienske stanice... ...te se je Janeway odlučila na drastični korak, ići u savez s Borgom... barem pokušati, te imati ne nanosonde kao glavno pregovaračko oružje...
...Chakotay ima oštre kritike glede toga... razumijem ga nekako...no Janeway je odlučila...
...nastavak će biti zanimljiv...
9
| čet 08 lis, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
9
Možda bi dao 10 ali sad je prošlo vrijeme za glasanje...
Bilo kako bilo, vrlo dobra epizoda, pogotovo početak... nemam puno za nadodati jer je više vas iskomentiralo kompletnu radnju.
Čini mi se da od ove epizode počinje polako demistifikacija Borga koja će kulminirati sa zanjom epizodom... Šteta... s jedne strane fora je što se od 4. sezone nadalje puno pojavljuje Borg, ali s druge strane to ga polako demistificira, razvodnjava...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 stu, 2009 10:24 am |
|
 |
|