| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Glumci u ASOIAF seriji
Ne, misli onu kremu za lice u obliku one maske/pilinga.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 20 pro, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E citala sam po nekom forumu nesto o True Bloodu i kako je radnja u seriji poprilicno drugacija nego u knjigama, kako su i likovi drugaciji i tak... E ak mi to naprave s ASOIAF-om, zadavit cu nekog 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 08 sij, 2010 2:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mali update stalno zaboravim stavit ovo Izabrana jos hrpa novih glumaca... Daenerys ipak ne glumi Tamzin Merchant, nego Emilia Clarke  Lajkam  jako jako jako  Puno bolja od Tamzin Btw, Trap... ja bi avatar od ove slikice Hodor- Kristian Nairn Meštar Pycelle- Roy Dotrice Sam- John Bradley West Syrio Florel -Miltos Yerolemou  Nisam bas Syria tak zamisljala, al ajd... Gregor Clegane-Conan Stevens  Baš je veeeelik  214 cm Loras- Finn Jones  Nisam oduševljena Glumicu za Catelyn su isto promjenili... Glumi ju Michelle Farley Ne mogu nigdje nac kolko ima godina... Al prestaro mi djeluje za tu ulogu Vyseris- Harry Lloyd  Bla... ništ posebno  Al vjerujem da ce bit ok kad ga malo urede Jorah Mormont- Iain Glen  E on mi se jaaaako sviđa Ma ima ih još, al ne da mi se sad sve pisat Da cujem komentare? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 07 srp, 2010 11:45 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kaj ne bi Loras trebao biti neki predivan tip?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 07 srp, 2010 11:55 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Pa kao... trebao bi 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 07 srp, 2010 11:57 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pratio sam malo taj casting... pa da krenemo... Daenarys, slažem se s Dejanirom, ova mi je bolja... barem po slikama. Hodor, pa izgleda tupavo... BTW, naravno da može draga... evo ti ga... Syrio mi izgleda ko Toše. Gregor je...  mrcina, kako i treba biti... Viserys je još odavno odabran ovaj lik. Ostalo ili može proć, ili nemam neki poseban komentar. Možda Loras nije ljepotan kakvog bi očekivali... Ostali OK kako rekoh. 

|
| čet 08 srp, 2010 12:20 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma dosta ih je odavno odabrano, al nismo tu nist komentirali, pa ono... I hvala za avich  Joj ova Catelyn mi nikako ne valja 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 08 srp, 2010 12:23 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A da, malo je babuskasta... iako ne znam ni jel ona prije bila šta bolja? 

|
| čet 08 srp, 2010 12:25 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma nije bas puno... Al ono, bar je imala... obline Ja sam nju zamisljala kao milf... A ova mi bas bezveze... premršava je, prestara, i jednostavno nije lijepa... 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 08 srp, 2010 12:28 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma nije bas puno... Al ono, bar je imala... obline Ja sam nju zamisljala kao milf... Ja isto.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 08 srp, 2010 9:31 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Ako tko još nije upoznao cijeli cast... ima ovdje lijepo posloženo sa slikicama... 

|
| pon 23 kol, 2010 12:16 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
genijalan lik traži genijalnu glumicu.
vidila sam Emiliju u jednoj od drugih serija. Nije loša.
Opet- Danny je zakon.
A tip koji glumi Viserysa je odličan. Vidila sam ga u jednoj od dr. Who serija.
A u ovom clipu mu je najbliži: http://www.youtube.com/watch?v=A_Y0HUt3244 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 23 kol, 2010 4:24 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Aren't they all just sweet!!!
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 13 lip, 2011 2:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Napalo Seana Beana. Njemu se valjda i u stvarnosti moraju događati shranja, baš kao što se npr. Shatner i u stvarnosti ponaša kao Denny Crane. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 15 lip, 2011 7:26 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lik je badass. Izboli ga a on narucio jos jedno pice.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 15 lip, 2011 10:55 am |
|
 |
|