| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Da li slušate Thompsona?
Evo prošu nedjelju Thompson je održao koncert u Kutini. Šta reći? Sportska dvorana bila je prepuna. Otpjevani su njegovi najveći hitovi i to bez večih incidenata. Doduše jedan se tip popeo na binu(nije mi jasno kako mu je to pošlo za rukom uz onoliko osiguranje) i zapaljena je jedna baklja. Tijekom koncerta Thompson je obećao da će se ponovno vratiti u Kutinu...
Da li slušate Thompsona? Da li ga mrzite ili volite? Bili ste na njegovom koncertu? Napišite kako vam je bilo... Evo ja nastavljam sa anketama o glazbi...
Inaće slušam Thompsona
|
| pet 28 ruj, 2007 1:22 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Anketa:Da li slušate Thompsona?
radije bi se przila na vrelom ulju nego otisla na njegov koncert. o tom idiotu necu raspravljat jer bi moglo bit svasta.
| pet 28 ruj, 2007 1:29 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ja ti bas i ne slusan Thompsona ....! ali zapravo ne slusan gotovo nis' ni ostale , muzika me uglavnom dekoncentrira ...! Neki put stavin jazz ali samo glazbu i to na tiho ... Pozdrav Zore Dubljevic 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 28 ruj, 2007 1:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: radije bi se przila na vrelom ulju nego otisla na njegov koncert. o tom idiotu necu raspravljat jer bi moglo bit svasta. Šta ti kod njega toliko smeta? Slobodno reci ova je tema za to i napravljena... Nitko ti ne će sudit zbog mišljenja... Meni je Thompson super bio i biti će...
|
| pet 28 ruj, 2007 1:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..Šta ti kod njega toliko smeta?.." Hmm.. friz sta drugo !? Pozdrav Kalasnjikov 47

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 28 ruj, 2007 1:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: "..Šta ti kod njega toliko smeta?.." Hmm.. friz sta drugo !? Pozdrav Kalasnjikov 47 Jedan komentar na ovo: LEGENDA SI BUCO...
|
| pet 28 ruj, 2007 1:38 pm |
|
 |
|
Captain
|
Kunić je napisao/la: Inaće slušam Thompsona Nisam ni sumnjao  Ratni profiter. Mislim da sam to rekao i za BB, primjenjivo i ovdje - podrzavam eutanaziju ljudi koji slusaju tonsona.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pet 28 ruj, 2007 1:39 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Krešo pa ti mene čitaš kao knjigu 
|
| pet 28 ruj, 2007 1:41 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Kunić je napisao/la: Šta ti kod njega toliko smeta? Slobodno reci ova je tema za to i napravljena... Nitko ti ne će sudit zbog mišljenja... Meni je Thompson super bio i biti će... dragi moj, jos si mlad. za tvoje dobro se nadam da ce te m.p.t. proc i to ubrzo, da ti za koju godinu nece bit tako "super" kad naucis i shvatis neke stvari. shvacam grozan utjecaj drustva, "modu", nepoznavanje hrv povijesti i sireg konteksta, u tvoj odgoj necu ulazit, pa te zato ne "osudujem". da pojasnimo jednu stvar: JA SE NIKAD U ZIVOTU NISAM BOJALA IZRAZIT SVOJE MISLJENJE BEZ OBZIRA NA MOGUCE "OSUDE". necu postat zato sto je ova tema za mene jako zapaljiva i moglo bi doc do problema na forumu, a to ne zelim. toliko od mene na ovoj temi.
| pet 28 ruj, 2007 1:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ne
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 28 ruj, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nema baš neke kvalitete u njegovom glasi i izvedbama, pa nema smisla da to slušam...
| pet 28 ruj, 2007 3:58 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nema baš neke kvalitete u njegovom glasi i izvedbama, pa nema smisla da to slušam... Totalno se slažem! Uostalom radije slušam kvalitetnu stranu....
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 28 ruj, 2007 4:54 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Njegovo vrijeme je davno prošlo samo što on (i puno ljudi) to još ne shvaća.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 28 ruj, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@TerNek kak to mislis , proslo...!? Pa sudeci po snimkama s koncerata ima dosta mladih ljudi..a njihovo vrijeme tesko da je proslo ..!? .sta god tko mislia o njemu ..to je tako..! Pozdrav Prolazi sve ....

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 29 ruj, 2007 12:12 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mislim da su njegove budnice za narod zastarjele, samo što dosta ljudi to ne shvaća.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 29 ruj, 2007 12:30 am |
|
 |
|