| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
izgleda da sam ja jedini metalac na ovom forumu!!!
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| pet 20 tra, 2007 5:40 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Jel slusa tko osin @cvicek-a @nermina .. koji je zastranija u zadnje vrime..hmm.. i moje "velikosti" .. opcenarodnu glazbu.. !?
sound of silence ---iskljucija svu muziku...
@S cimitar ...ne ti si jedini cimitar na ovon forumu.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 20 tra, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
buco pa hvala taj nick mi stoji, jer u školi me nazivaju sotonjara , gle poklapa se.. hehe... ne stvarno... ozbiljno....
SLUŠA TKO METAL ? (AK JE MOGUĆE BLEK, DEATH, SIMFONIJSKI I FOLK METAL??)
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| pet 20 tra, 2007 8:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Scimitar ja se zezan [ iako je ono s cimitrom istina] ...  ..mozda ti i stoji nick jer mi se ka cini da imas "darkerske" ..ideje..
Folk Metal !? sta je to !? narodnjaci u zeljeznom oklopu !?..
Osluskujem vijesti s "okruglog stola" --- USSC ..niste culi za njih..hmmm.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 20 tra, 2007 11:41 pm |
|
 |
|
Commander
|
nene.. heh...  ...heh moj buco.. folk metal ti je brzi ritam + tradicionalni istrumenti npr- viking folk- koji pjeva o mitologijama i sl.--...heeh...moj buco...hehe....
|
| sub 21 tra, 2007 10:10 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
ma znas kako je mi seljaci se bas ne kuzimo u "novotarije" ... dok taj metalni narodnjak dodje do nas.... proc ce koje stoljece..cek malo znaci "stikla" bi bila tak nesto ?
Izgleda da mi "tunung" ne radi .. nikako da capam song "okrugli stol" tog novog band-a ..!? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 tra, 2007 1:10 pm |
|
 |
|
Commander
|
ko je ovo napravio?? .. hm.... hehe pa kaj ti slušaš buco, cajkavštinu???
black metal ti je najbolji, paganizam...
|
| ned 22 tra, 2007 3:08 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: metalci
Bila je jedna faza,hvala Bogu kratka  ,kada sam ja slušala metal. Sad slušam sve osim narodnjaka iako se družim s nekim ljudima koji slušaju narodnjake i nemam osobno nikaj protiv njih A metal više ne slušam baš jer većina koji ga slušaju zapravo su dvolični jer metal slušaju zato kaj misle da su onda face-ČAST IZNIMKAMA 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 08 srp, 2007 4:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ali kad totalno jesu! Ja znam kad vidim i cujem nekog metalca u trajvanu ili avtobusu, totalno uvijek pomislim vau, kako gala kit.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 08 srp, 2007 5:02 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
dobra mjuza al one stvari kao children of bodom ne mogu probavit. ipak mi leži nešto melodiĆnije  jer slušam inače pearl jam, ramonese, six pack, darkwood dub, pink floyd, doorse, led zeppelin, davida bowieja, nicka cavea, itd.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 srp, 2007 5:20 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ja metal stvarno nemogu slusat... pokusao sam poslusat nekoliko pjesama prijatelja radi, ali nema šance nakon minutu mi bubnja sve u glavi...
Inače, imam jako puno dobrih prijatelja metalaca koji su stvarno ok...
| sri 11 srp, 2007 5:48 pm |
|
 |
|
Commander
|
neki imaju razlog zašto se drže uzvišeno...
|
| ned 15 srp, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Scimitar je napisao/la: neki imaju razlog zašto se drže uzvišeno... koji? btw. nasa 3 mlada clana su metalci... ali oni ne dolaze na forum
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 15 srp, 2007 4:05 pm |
|
 |
|
Commander
|
ja ne dolazim više jer nema više svježine sve se ponavlja....
btw.. mi koji smo(rijetki) uspjeli kontrolirat svoju udbinu i vrijeme oko nas....uzvišenost..
|
| ned 15 srp, 2007 5:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
*sarcastic mode on* da... metalci su doista uzvišeni... klanjat ću se sljedećem kojeg vidim! *sarcastic mode off* grow up 
| ned 15 srp, 2007 7:11 pm |
|
 |
|