|
Sada je: pon 27 srp, 2026 10:25 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Dokaz da smo mi, USS Croatia, najstarija udruga na svijetu
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Dokaz da smo mi, USS Croatia, najstarija udruga na svijetu
Sto ste mislili, koja je najstarija udruga na svijetu? Masoni? katolicka crkva? iluminati? stovatelji flying spaghetti monstera? Krivo! tocan odgovor je, USS croatia. Ne vjerujete? Necu vam probati dokazivati rijecima, neka slika govori za mene

Kao sta vidite, prezivjeli smo jedno rimsko carstvo, drugo rimsko carstvo tj. bizant, pad konstantinopola, desetak krizarskh ratova, inkviziciju, otkrivanje amerike, 2 industrijske revolucije, 2 svjetska rata i par atomskih bombi, i rusenje twin towersa.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 05 svi, 2011 9:52 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Dokaz da smo mi, USS Croatia, najstarija udruga na svijetu
Dude, Crkva je osnovana godine koje ono...? Oko 30.
|
| čet 05 svi, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 05 svi, 2011 10:05 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Izgleda da sam bot.  Ne uspijevam unijeti šifru. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 05 svi, 2011 10:07 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Kako cool, Sov! I OIB si stavio! A zašto ne i potpise da ih se može falsificirat? 
| pet 06 svi, 2011 7:54 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
to svi mogu vidjeti... oib udruga je javan...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 07 svi, 2011 6:19 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|