|
Sada je: pon 27 srp, 2026 10:26 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitajte Lampyris, Krijesnica odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
 Pitajte Lampyris, Krijesnica odgovara
A možda bi bilo bolje da sam stavila naslov: Lampyris priča sama sa sobom. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 11 vel, 2011 1:08 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Pitajte Lampyris, Krijesnica odgovara
Tko ti je najbolji ST kapetan?  (I zašto baš  )

|
| pet 11 vel, 2011 1:12 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volis krijesnice ? Zasto puno koristis ovaj smajlic  ? Ko ti je najzgodniji lik u star trek-u ? Koji ti je najdrazi grad u dalmaciji a koji na jadranu opcenito ? Koja ti je najdraza spiza ?
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 11 vel, 2011 1:13 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
T'Rapavi je napisao/la: Tko ti je najbolji ST kapetan?  (I zašto baš  ) Janeway, naravno. Zato jer je totalno cool. Karakterno je žena i pol. Voli kavu bar jednako kao ja, ako ne i više...  I nije ju pametno ljutiti. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 11 vel, 2011 1:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Šta ti se, kao novopridošloj najviše sviđa na ovom forumu? Kakvi su ti prvi dojmovi? Kakav je filing znati da si jedina koja je tek nekoliko dana nakon dolaska otvorila ovakvu temu? (drugi su otvarali tek nakon više mjeseci) Da li si i uživo brbljiva? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 vel, 2011 1:18 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Koje su ti ovo kreature u avataru? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 11 vel, 2011 1:27 am |
|
 |
|
Commander
|
captain je napisao/la: Volis krijesnice ? Volim. I stvarno ne znam kako si to zaključio. Citat: Zasto puno koristis ovaj smajlic  ? Vidiš, vidiš... Dobro pitanje. Zato jer se volim smijati. Volim humor. Volim napisane stvari, koje često mogu zvučati dvosmisleno, bolje preciziram smajlićima. Citat: Ko ti je najzgodniji lik u star trek-u ?
Vidiš, ovo je teško pitanje.  Uglavnom mi se likovi sviđaju zbog osobina, ali nisam baš osoba koja previše obraća pažnju na izgled. Mislim da mi je Dax među najzgodnijima, ali vjerojatno ima njih još samo što se u ovom trenutku ne mogu sjetiti. Citat: Koji ti je najdrazi grad u dalmaciji a koji na jadranu opcenito ? Kud baš na Dalmaciju? Glasovala bih za Dubrovnik. Ostao mi je u lijepom sjećanju iz onog poslijeratnog razdoblja kad nie bilo puno turista.  A najdraži grad na Jadranu... Rijeka jer sam tamo dugo živjela. Citat: Koja ti je najdraza spiza ? Čokolada. Ili se spiza odnosi na vrstu prehrane općenito?  Ako je ovo drugo, onda se ubrajam u biljojede koji povremeno pojedu kakvo plivajuće povrće. 
|
| pet 11 vel, 2011 1:28 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Koju boju očiju nosiš? 

|
| pet 11 vel, 2011 1:36 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Koji su ti najbolji smajlici među ovima na forumu ? Dax ..hmm jadzia ili ezri ? Dubrovnik nije bas dalmacija oni su posebni  ... sta ti se najvise doli u dubrovniku dopalo ? Koja ti je najdraza vrsta cokolade ili amo rec proizvođac ..tipa ..milka , dorina ili kinder ?
|
| pet 11 vel, 2011 1:38 am |
|
 |
|
Commander
|
Cvicek je napisao/la: Šta ti se, kao novopridošloj najviše sviđa na ovom forumu? Kakvi su ti prvi dojmovi? Kakav je filing znati da si jedina koja je tek nekoliko dana nakon dolaska otvorila ovakvu temu? (drugi su otvarali tek nakon više mjeseci) Da li si i uživo brbljiva?  Pa prvi dojmovi su mi jako pozitivni. U biti, fora je u tome da imam relativno puno slobodnog vremena i neke obaveze zbog kojih mi paše malo opušteno brbljati po forumu. Uživo sam sušta suprotnost. Tiha i povučena (tako kažu). A kakav je filing... Pa ne opterećujem se s takvim stvarima. Pišem tu jer mi je lijepo. Drugi pretpostavljam također pišu zbog toga. Uostalom, ja samo ispunjavam želje jednog korisnika koji mi je predložio da otvorim ovu temu. Vjerojatno ću, kao što sam iznenada došla i počela spamati, otići iznenada. Bar je takvo pravilo vrijedilo za druge forume na kojima sam više spam... pisala. Eto, anomalija objašnjena. Wildchild je napisao/la: Koje su ti ovo kreature u avataru?  Kodama, šumski duhovi. Sičica je iz crtića Princeza Mononoke.
|
| pet 11 vel, 2011 1:39 am |
|
 |
|
Commander
|
Mislim da ću pod hitno odjuriti ofline! previše pitanja... T'Rapavi je napisao/la: Koju boju očiju nosiš?  Plavosivkastu. captain je napisao/la: Koji su ti najbolji smajlici među ovima na forumu ? Dax ..hmm jadzia ili ezri ?
Kod mene je samo jedna The Dax, sve ostalo su Dax Nešto... Jadzia, ofkors! Citat: Dubrovnik nije bas dalmacija oni su posebni  ... sta ti se najvise doli u dubrovniku dopalo ? Ma da, da... znam.  Nakon onog o turistima sam mislila da ćeš pitati jesam li Dubrovčanka... Svidjele su mi se jako slabo osvijetljene uske zanimljive uličice. Baš mi je ostavio neki dobar štih. Znam da je sad puno toga promijenjeno. Citat: Koja ti je najdraza vrsta cokolade ili amo rec proizvođac ..tipa ..milka , dorina ili kinder ? Čokolada s grožđicama, lješnjacima i bademima.  Proizvođač nebitan. Maljaaac!
|
| pet 11 vel, 2011 1:47 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: Vjerojatno ću, kao što sam iznenada došla i počela spamati, otići iznenada. Bar je takvo pravilo vrijedilo za druge forume na kojima sam više spam... pisala. S ovog foruma nitko ne odlazi zauvijek,.. samo se vrati se s lažnim accountom Pretpostavljam da voliš LOTR? Što te privlači u Treku, a što općenito u SFu i fantasyju?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 vel, 2011 1:51 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Čime se inače baviš u životu? Imaš li neki hobi ili slično tome?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 11 vel, 2011 1:52 am |
|
 |
|
Commander
|
Cvicek je napisao/la: Pretpostavljam da voliš LOTR? Što te privlači u Treku, a što općenito u SFu i fantasyju? Slobodno možeš tu hipotezu proglasiti teorijom. Argumenti: citati iz LOTR-a, Ent u prvom postu ovog topica i uopće ne sumnjam da će novi argumenti uskoro iskrsavati posvuda. Uf... nikad nisam znala jezgrovito to objasniti. Volim činjenicu da nam fantazija i fantastika omogućavaju da razvijamo sposobnost apstraktnog razmišljanja. Imamo potpuno nove civilizacije/običaje/izgled/itd. koji stavljamo u neki neočekivani kontekst. U SF-u je to npr. kako se postaviti prema tuđim običajima (npr. Borg  ) u odnosu na naše vlastite (kakav je odnos moralnosti s jedne i druge strane); propitivanje kako ljudi reagiraju u različitim situacijama; koje su granice onog što nazivamo čovječnošću... Mislim da priče koje čitamo/slušamo/gledamo nikad ne govore samo o temi koju sadrže, već nam prenose puno više - iskustvo koje tijekom života nikad ne bismo sami mogli skupiti. Zbog toga ih cijenim u kojem god obliku dolazile. I osobito je super što je i fantasy i sf jako zabavan. Ugodno i korisno. A što se tiče fantazije... oduvijek sam imala bujnu maštu pa mi je ona tu totalno super. Šteta ne otkriti tako lijepe svjetove kao što je npr. Međuzemlje. 
|
| pet 11 vel, 2011 2:10 am |
|
 |
|
Make it so
|
Dal su svi ljudi sami po sebi apstraktna bica ali tribaju mozda neki poticaj da to otkriju ili je nekonvencionalno razmisljanje ipak samo privilegija rijetkih to jest ljudi kojima je nesto takvo urođeno ?
|
| pet 11 vel, 2011 2:14 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|